|
| Kert | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Leah Clearwater
Hozzászólások száma : 112 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Kert Szomb. Dec. 10, 2011 8:52 pm | |
| *Lassan megérkezett az összes vendég és Alex kézről kézre járt míg Quil meg nem érkezett Clarie-vel. Akkor a két kicsi együtt kezdett játszani. Tapsolva és sikkantgatva bontogatták Alex ajándékait. Mindenki mosolyogva állta körül őket.* - Jó kis buli, gratula a szervezésért. Leul nagyon boldognak látszik. *Termett mellettem hirtelen Grace és Jacob.* - Igen és Claire is legalább annyira örül az ajándékoknak. Attól félek veszekedés lesz a vége. Apropó, köszönöm, hogy átvetted az őrködést Paultól. *Fordultam Jake-hez, mire ő csak legyintett.* - Leah ezs a zsüti nagyn jó. *Motyogta Seth tele szájjal mikor elmentem mellette.* - Nem gondolod, hogy ideje lenne menniük? *Jelent meg mellettem hirtelen Paul és belecsípett a fenekembe.* - Hé! *Ugrottam egyet majd gyorsan körülnéztem ki látta, de csak Emily vigyorgott ránk.* - Még csak hét óra van. *Mosolyogtam.* - Nem fognak elmenni, míg van kaja. *Mondta és pillanatok alatt eltüntetett három csirke szárnyat.* - Paul, kérlek ne légy ilyen. Nézd Alex, hogy élvezi. *Néztem a kisfiamra.* - Jól szórakozik a kis kölyök. *Mosolygott ő is.* Jól van megpróbálom még nem hazazavarni őket. - Nagyon köszönöm, hogy ilyen megértő vagy. - Ne köszönd, sokba fog kerülni. *Kacsintott mielőtt eltűnt.* „De ez olyasvalami, amit élvezettel fizetek.” *Gondoltam mosolyogva. Kicseréltem néhány üres tálcát és hoztam még innivalót. Mikor megfordultam anyu jelent meg mögöttem.* - Olyan fura, hogy ilyen nagy már a kis unokám. *Kezdte sajnálkozva.* - Anyu, ez az első szülinapja, azért nem olyan nagy még. *Nyugtattam meg.* - Tudom, tudom. *Hirtelen Paul jelent meg.* - Fiam, épp arról beszélünk Leah-val, hogy mikorra tervezitek a második gyereket. *Szólalt meg anyu. Kis híján elejtettem egy tányért, de Pault nem sikerült meglepnie.* - Hát, ha lehet, én még ma este belevágok… *Nevetett Paul. Ezúttal anyu jött kissé zavarba.* - Paul! *Sziszegtem, de ő csak nevetett és újra eltűnt.* „Ó, ez remek. Most magyarázkodhatok én anyunak.” - Az a helyzet, hogy egyelőre nem tervezünk másik gyereket anyu. Ha nem haragszol úgy látom Kim keres valamit. *Mondtam és elsiettem. Egy-két óra múlva anyu és Paul szülei indulni készülődtek, valamint Jake, Grace és Quil is a kicsi Clarie-vel. Miután ők kezdtek elszivárogni a többi vendég is úgy látta ideje távozni. Kim, Jared és Seth maradt a legtovább, hogy segítsenek kicsit összepakolni a buli után. Közben Alexet is le kellett fektetni, mert kifárasztotta az egész napos izgalom és játék. Bár még jó sok minden maradt mikor kikísértem a többieket, nem sok időm maradt takarítani. Épp pár tányért tettem a mosogatóba mikor éreztem, hogy Paul hátulról átkarol.* - Mindenki elment. *Suttogta a fülembe.* - Tudom… de olyan fáradt vagyok. Fáj a fejem az egész napos szaladgálástól. *Sóhajtottam elgyötört hangon. Megfordultam és láttam, hogy Paul arcáról lehervad a mosoly.* - Leah… - Csak vicceltem. *Vigyorodtam el.* - Néha nem tudom értékelni a humorodat. *Hadarta mielőtt megcsókolt. Felkapott és a szobánk felé igyekezett.*
(S.: Na, tessék, kezdheted, ha már úgyis sajnálkoztál, hogy régen volt eksön… xDD A hálószobában folytasd, a konyhában mindent beborítanak a tányérok és maradékok, nehogy beleálljon egy villa a szép kis popódba... xDD) | |
| | | Paul Moody
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Kert Kedd Nov. 01, 2011 12:04 pm | |
| *Alexet kivittem a kertbe, hogy Leah tudjon nyugodtan sütögetni. Végignézve a kerten először elszörnyedtem. Mióta ideköltöztünk, nem nagyon volt kerti partyra alkalmas időjárás, és Alex meg a munka is lefoglalta az időm nagy részét, így nem nagyon tartottam rendet idekint.* - Na fiam, apádnak meg lesz a dolga egész délelőttre. *mértem végig a kertet, és fejben elsoroltam a teendőket.* "Összegereblyézni a falevelet, füvet nyírni, kerti bútort takarítani... És a grill sütőt is helyre kellene hozni... " *Alexnek gyorsan összepakoltam a homokozót és kihoztam a fészerből a játékait.* - Játssz csak, amíg apa végzi a dolgát! *ültettem bele a homokozóba, én meg visszamentem a fészerbe a gereblyéért, majd hozzáláttam a feladataimhoz. Alex végig játszotta, amíg én a kertet rendezgettem. Amikor már a fűnyírással is készen voltam, Alex megunta a játékot, és odajött hozzám.* - Segít. *jelentette be, miközben felvettem a karomba. Leah ekkor jött ki és hozott nekem egy sört, amiért nagyon, de nagyon hálás voltam.* - Pont jókor. Már nagyon megszomjaztam... *pusziltam meg Leaht, majd elvettem a sört, és egy nagyot kortyoltam belőle.* - Én iiss. *követelőzött Alex.* - Nem fog ez neked ízleni, fiam! *próbáltam lebeszélni róla, de továbbra is csak azt hajtogatta, hogy Ő is kér. Végül, megengedtem neki, hogy igyon egy kortyot, de ahogy sejtettem, prüszkölve köpte ki a keserű italt.* - Na ugye, megmondtam! *nevettem fel, és letöröltem Alex száját.* - Beviszem Alexet, lefektetem, hogy délután ne legyen nyűgös! *mondta Leah, miközben kivette a kezemből a fiunkat.* - Rendben. Hamarosan Én is végzek itt. *mondtam, majd miután Ők eltűntek a házban, hozzáfogtam újra a munkámhoz. Egy órával később már a kerti bútor is csillogott, és a grillsütő is készen állt a hússütésre. Visszapakoltam a szerszámokat és Alex játékait a fészerbe, majd bementem a házba. Leah még mindig a konyhában tüsténkedett.* - Kész vagyok. Megyek lezuhanyzok. Te hogy állsz itt? - Szerinted? *kérdezte kétségbeesetten, és körbemutatott a felfordult konyhában.* - Sietek a zuhanyzással, aztán jövök, segítek. Alex, alszik? - Igen, szerencsére hamar elaludt. - Sietek. *mondtam, nyomtam még gyorsan egy puszit Leah arcára, majd felrobogtam az emeletre zuhanyozni. Miután végre lemostam magamról a kertben összeszedett koszt, és tiszta ruhába öltöztem, lementem Leah-hoz a konyhába és nekiláttam a takarításnak. Összeszedtem a már nem használatos tálakat, és elmosogattam. Amikor már egész elviselhető állapotba került a konyha, segítettem a húsokat előkészíteni, hogy Leah nyugodtan tudjon foglalkozni a sütikkel.* - Mi lenne velem, nélküled... *sóhajtotta Leah, amikor hátulról átkaroltam és belecsókoltam a nyakába.* - Tudom, hogy nélkülözhetetlen vagyok... *feleltem pimaszul, mire kaptam egy lisztes pofont.* - Na megállj csak! * kiáltottam, majd megpördítettem Leaht, és szorosan magamhoz húztam.* - Van valami ellenvetése korábbi kijelentésem ellen? *kérdeztem egyre közelebb hajolva hozzá.* - Nincs. *lehelte, majd szenvedélyesen megcsókolt.*
| |
| | | Bella Swan
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Kert Hétf. Nov. 01, 2010 5:01 pm | |
| itt tud majd a kis Leulka szaladgálni ^-^ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kert | |
| |
| | | | Kert | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |