| Fogadó | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Bella Swan
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Nov. 09, 2010 5:16 pm | |
| *Reménykedve fordultam a lányhoz* - Megpróbálsz felidegesíteni? *kérdeztem tőle vigyorogva* "Hülyén hangzik, de próba szerencse.."
| |
|
| |
Dorothy Shielhout
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Nov. 09, 2010 3:12 pm | |
| -Nem is tudom...-motyogtam magamnak, közben kívülről szemléltem a beszélgetés folyamatát. Jót derültem Bella -ha jól emlékszem- próbálkozásán, és a fiúk reakcióján is. -Ha csak erről lenne szó... Én aztán könnyen kideríteném, hogy miféle erő bujkál bennem. Mert történetesen, nagyon idegesítő tudok lenni, és jómagam és hamar felkapom a vizet. - jegyeztem meg csendesen. | |
|
| |
Bella Swan
| Tárgy: Re: Fogadó Hétf. Nov. 08, 2010 5:48 pm | |
| *Elgondolkodtam* - Akkor... akkor, mikor nem számítok rá... vagy... nem tudom. *töprengtem* - Csak kitaláltok valamit, Lucas? *néztem rá* | |
|
| |
Edward Cullen
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Fogadó Hétf. Nov. 08, 2010 5:44 pm | |
| *Fél szemmel láttam, hogy Lucas megrázzqa a fejét.* - Mégis hogyan bosszantanánk fel? Tudnád, hogy szándékos... *Mosolyogtam Bellára.* | |
|
| |
Bella Swan
| Tárgy: Re: Fogadó Pént. Nov. 05, 2010 10:38 pm | |
| *Felálltam a fotelből* "Talán..." - Bosszancsatok fel! *kértem őket* "Ez talán beválik"
(s.: bocsi, hogy ilyen hamar, de már nagyon kellett :$) | |
|
| |
Edward Cullen
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Fogadó Pént. Nov. 05, 2010 5:17 pm | |
| *Egy pillanatra Dorothy és Lucas tekintete egybefonódott, majd a lány másfelé nézett.* "Lucasnak elég lenne egy jel. Olvasnom sem kell a gondolataiban, máris tudom, hogy tetszik neki a lány..." - Nos... ezt így nem fogjuk megtudni. Olyan helyzetet kéne teremteni, melyben előtörnek a képességek... Mindkettőtöknél. *Néztem előbb Bellára majd Dorothyra.* Ötlet? | |
|
| |
Dorothy Shielhout
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Fogadó Pént. Nov. 05, 2010 5:17 pm | |
| -Nem tudom. Lehet...*kicsit bizonytalan voltam ebben ez az egészben,mert semmi változást nem éreztem. Egy pillanatra elkaptam Lucas tekintetét, de máris lesütöttem és gondolkodóba estem.* | |
|
| |
Bella Swan
| Tárgy: Re: Fogadó Pént. Nov. 05, 2010 5:16 pm | |
| - Sok gyakorlás és koncentráció... "Gyakorolnom kell, vagy dühösnek lenni?" | |
|
| |
Vendég Vendég
| - Sok gyakorlás kell hozzá, és mint mondtam, hatalmas koncentráció! *Belláról Dorothyra sodródott tekintetem.* Talán neked is van egy rejtett képességed... |
|
| |
Bella Swan
| "Szóval akkor ez lenne a képességem? Nekem is lenne" - Azta... *motyogtam magam elé miközben gondolkodtam* - Düh hatására egyszer leereszkedett, és Edward hallotta pár másodpercre a gondolataim.. De, ezt mégis hogy tudnám befolyásolni? *fordultam Lucas fele* | |
|
| |
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Fogadó Hétf. Nov. 01, 2010 4:11 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fogadó | |
| |
|
| |
| Fogadó | |
|