| Sikátorok | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Sikátorok Hétf. Nov. 22, 2010 7:41 pm | |
| *Úgy tettem mint aki nem hallja hogy mit mondd és próbáltam még gyorsabban futni. Kijutottam egészen a Port Angelesig* | |
|
| |
Liza Karorr
Hozzászólások száma : 132 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : midnenhol
| Tárgy: Re: Sikátorok Hétf. Nov. 22, 2010 7:29 pm | |
| -Aha.*Mondtam unottan, majd tovább követtem.Hírtelen futni kezdett.Én követtem.* -Ne Riley, még észre vesz valaki!*Mondtam neki halkan.Hiszen úgy is meg hallja...* | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Sikátorok Hétf. Nov. 22, 2010 5:06 pm | |
| *Ugráltam egyik házról a másikra. Nagyon felemelő érzés volt, Eddig el se tudtam képzelni milyen király lehet bármit megtenni.* -Ez tök király. *mondtam nevetve mikor hirtelen teljes sebességgel futni kezdtem a háztetőkön át* | |
|
| |
Liza Karorr
Hozzászólások száma : 132 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : midnenhol
| Tárgy: Re: Sikátorok Vas. Nov. 21, 2010 8:51 pm | |
| -Egyet se ölj meg, mert....hú...*Mondtam, majd a járdán sétáltam vele pár huzamosan.* | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Sikátorok Vas. Nov. 21, 2010 10:29 am | |
| -Én szerintem tovább szórakozok az emberekkel. *mondtam és felugrottam az egyik ház tetejére*
| |
|
| |
Liza Karorr
| Tárgy: Re: Sikátorok Szomb. Nov. 20, 2010 9:00 pm | |
| *Nevettem egy nagyot.* -Jól van, ne duzzogj!*Mondtam neki még mindig nevetve, és mikor már sikerült össze szedni magamat, kiegyenesedtem, és figyeltem mit csinál Riley.* -Nos, mit csinálunk?*Kérdeztem.* | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Sikátorok Szomb. Nov. 20, 2010 7:42 pm | |
| - De izé vagy. *mondtam oda neki gúnyosan* - Te meg dobd ki a papírját! *mondtam a lánynak és ment is a legközelebbi kukához*
| |
|
| |
Liza Karorr
| Tárgy: Re: Sikátorok Szomb. Nov. 20, 2010 7:39 pm | |
| *Nevettem egy nagyot.* -Ezt direkt nem mondtam el.Vámpírok utálják az ember kaját....*Mondtam halkan.* | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Sikátorok Szomb. Nov. 20, 2010 7:36 pm | |
| *meglepődtem ahogy visszajött az ember és a kezembe nyomta a hamburgertomta a hamburgert* -Ohh köszi. *köszöntem meg illedelmesen majd beleharaptam a kajámba, de ahogy megtettem meg is bántam. Kiköptem. Borzalmas volt, egyáltalán kívánta a szervezetem. Majd visszaadtam a lány kezébe.* -Fúújj. Inkább edd meg te. *a lány megrántotta a vállát és beleharapott, láthatólag ízlett neki* | |
|
| |
Liza Karorr
| Tárgy: Re: Sikátorok Szomb. Nov. 20, 2010 7:26 pm | |
| *Felsóhajtottam.* -Ezzel a képességgel nem szabad vissza élni.Csak ésszel...*Mondtam mosolyogva.Hamarosan már nevettem, mert az a csaj, akit elküldött a szendvicsért vissza jött, kezében a kajával.* | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Sikátorok Szomb. Nov. 20, 2010 7:23 pm | |
| - Háhá. *nevettem tovább* - Te most menj be abba a gyorsbüfébe és hozz egy dupla húsos hamburgert, de gyorsan! *néztem mélyen a szemébe, és a lány elindult a szemközti McDonalds-ba* -Na ki a király? *mondtam nagyképűen Lizának miközben a mutatóujjammal magam felé mutattam* | |
|
| |
Liza Karorr
| Tárgy: Re: Sikátorok Szomb. Nov. 20, 2010 7:20 pm | |
| *Elmosolyodtam Riley tevékenykedésén.* -Oké...*Adtam meg magamat.Élvezi a képességét...* | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Sikátorok Szomb. Nov. 20, 2010 7:18 pm | |
| - Nem állt szándékomban bántani. Csak megvédtem. De amúgy tök vicces, nem csinál semmit. Figyuzd! *mondtam nevetve majd tovább hadonásztam a lány arca előtt* | |
|
| |
Liza Karorr
| Tárgy: Re: Sikátorok Szomb. Nov. 20, 2010 7:16 pm | |
| -Riley, hagy abba.A férfi mára az utolsó, de a lányt engedd el!*Parancsoltam neki, majd meg fogtam a karját, mire felsóhajtott.* -Ne feledd, mit mondtam a szöszi csajnak...*Figyelmeztettem.* | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Sikátorok Szomb. Nov. 20, 2010 7:03 pm | |
| *besétáltam az egyik sikátorba és megláttam egy férfit aki épp egy lány után futott, nem tudom mit akarhatott de azért elé ugrottam* - Állj meg, és maradj itt! *utasítottam és az ember bólintott egyet. Majd a lány után futottam és megrántottam a karját. Olyan meleg volt, egy pillanatra 'megijedtem' majd neki is beszélni kezdtem* - Mondd el miért megy utánad ez az ember! És ne csinálj semmi mást.*a lány válaszolt. ki akarta rabolni... szép. Aztán visszamentem a férfihoz és eltörtem a nyakát.majd visszamentem a lányhoz. Közben észrevettem hogy Liza utánam jött a sikátorba.* -Hahóóó! *hadonásztam a kezemmel az ember arca előtt* | |
|
| |
Liza Karorr
| Tárgy: Re: Sikátorok Pént. Nov. 05, 2010 6:21 pm | |
| *Elment.Jó szórakozás volt.Kipróbálhattam Ana képességét.*"Mai libák"*Gondoltam.Hát, bele való csaj....de....akkor is....na mindegy.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sikátorok Pént. Nov. 05, 2010 6:21 pm | |
| *Felnevettem még mindig a gonosz mosolyommal, majd felvettem a földről a táskámat.* -Tudod mit? Nem érdekelsz. Már így is elvesztettem az időmből pár percet, szóval megyek is tovább. *Mondtam még mindig a gonosz mosolyommal, és elkezdtem sétálni kifelé, miközben a jobb kezemmel intettem még neki egy 'pá-pá-t'.* |
|
| |
Liza Karorr
| Tárgy: Re: Sikátorok Pént. Nov. 05, 2010 6:20 pm | |
| -Nem, de minek, ha van.*Mosolyogtam.*-Egyébként ez kihívás?*Kérdeztem pöchendien* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sikátorok Pént. Nov. 05, 2010 6:20 pm | |
| *Megint elkezdet kínozni, demost 5 másodpercre. Ismét a földre kerültem, és megint felálltam. De csak azért, mert a bosszúaz az életcéljaim közé tartozik. A kis fekete táskámat ledobtam magam mellé, majd lassú kecses léptekkel elindultam felé. Mellette megálltam és a füébe suttogtam.* -Csak a képeségeddel tudsz engem lenyomni? *Kérdeztem gonoszul mosolyogva.* |
|
| |
Admin Admin
Hozzászólások száma : 134 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Sikátorok Hétf. Nov. 01, 2010 3:38 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Sikátorok | |
| |
|
| |
| Sikátorok | |
|