| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Zach Brooke
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2010. Nov. 29.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 3:22 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Ryan Callaway írta:
- heyhey.
hey hey hey hey hey . death to the girl at the end of the serenade : DD (peacemaker - green day) Szevassz töki. Feldugtad a kis formás segged? xP ( na nem mintha mi nem beszéltünk volna pömöben xD ) | |
|
| |
Ashton Raleigh
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 3:19 pm | |
| - Jane Volturi írta:
- Sziasztok!
Jöttem gonoszkodni Szia : D rajtam úgyse találsz fogást XDD | |
|
| |
Jane Volturi
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2011. Jun. 22.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 3:12 pm | |
| Sziasztok! Jöttem gonoszkodni | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 3:07 pm | |
| | |
|
| |
Ryan Callaway
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2011. May. 07.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 3:06 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Ryan Callaway írta:
- heyhey.
hey hey hey hey hey . death to the girl at the end of the serenade : DD (peacemaker - green day) nyuff, imádom a green day-t >< | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 2:59 pm | |
| - Ryan Callaway írta:
- heyhey.
hey hey hey hey hey . death to the girl at the end of the serenade : DD (peacemaker - green day) | |
|
| |
Ryan Callaway
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2011. May. 07.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 2:56 pm | |
| heyhey. | |
|
| |
Jasper Hale
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2011. Jun. 20. Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 2:46 pm | |
| | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
Hozzászólások száma : 56 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 2:43 pm | |
| | |
|
| |
Bella Swan
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 2:42 pm | |
| - Jasper Hale írta:
- És milyen videó lesz Bella? Már kíváncsi vagyok rá amióta tudom hogy csinálsz. *-* De a meglepinek is örülök.
Amúgy most írjak egy reagot, vagy várjuk meg Cedricet is? Ahogy gondolod Nekem mindegy ^^ Red Riding Hood! *-* Imádom azt a filmet. Catherine nagyot alkotott! *-* A fele már készen van | |
|
| |
Jasper Hale
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2011. Jun. 20. Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 2:40 pm | |
| És milyen videó lesz Bella? Már kíváncsi vagyok rá amióta tudom hogy csinálsz. *-* De a meglepinek is örülök. Amúgy most írjak egy reagot, vagy várjuk meg Cedricet is? | |
|
| |
Bella Swan
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 2:37 pm | |
| | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 2:29 pm | |
| | |
|
| |
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 2:28 pm | |
| - Riley Biers írta:
- Énis láttam a fórum hibát. Megijedtem hogy valami baj van. O_o (és nem tudom majd elküldeni a reagot. ><)
Am írtam drágám. ; ) (Nagyon borzalmas és rövid lett.) Az a gáz, hogy akkor ütött be a fórumhiba, mikor Paullal elküldtem a reagot és nem tudtam, hogy vette e vagy sem :S Kicsit idegbajos lettem!! xDD | |
|
| |
Alice Cullen
Hozzászólások száma : 21 Join date : 2010. Nov. 01.
| |
| |
Katelyn Rose Dale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 2:26 pm | |
| Sziasztok | |
|
| |
Alice Cullen
Hozzászólások száma : 21 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 2:24 pm | |
| - Leah Clearwater írta:
- Leah Clearwater írta:
- Jasper Hale írta:
- Ha már az őrűlt Rájli nem kell senkinek és semminek, (xD), akkor remélem Jasperrel játszik valaki. : D
Például Rose? Te szeretnél velem? *-* Valaki csak van a házban. Amúgy azt sem tudom mi a szitu mármint történés Cullen fronton, szóval aki tudja mondja el légyszi. (: Jazz báááácsii! (Na, ez most Leah-val kicsit fura... ) De én vagyok Cedric is, Nessie helyett születtem... Ha gondolod játszhatsz kicsit az unokaöcsikéddel is, azt hiszem még valamikor réges-régen otthagytak veled. Ideje lenne megkeresnem hol vagyok vele.
Remélem aki itt volt mostanában már beírta magát a Jelentkezz itt-be. Ha ismertek valakit, aki még nem jelentkezett szóljatok neki, hátha akarja még folytatni a játékot! Áá megvagyok. Apuci szobájában alszok. Ha gondolod bejöhetsz és észreveheted, hogy felébredtem. Ideje lenne, mert néhány hónapja már alszok... Megy Alice néni is! :DDD | |
|
| |
Ivey Willard
Hozzászólások száma : 11 Join date : 2011. Jun. 17.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 12:26 pm | |
| - Paul Moody írta:
- Hoppá O.o"
Mi volt ez a pillanatnyi fórum hiba?? Ilyen ezen a fórumon még nem fordult elő! Remélem nem sűrűn csinálja majd ezt! *lekopogja*
ó, lemaradtam erről :I | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 12:20 pm | |
| Énis láttam a fórum hibát. Megijedtem hogy valami baj van. O_o (és nem tudom majd elküldeni a reagot. ><) Am írtam drágám. ; ) (Nagyon borzalmas és rövid lett.) | |
|
| |
Paul Moody
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 12:11 pm | |
| Hoppá O.o" Mi volt ez a pillanatnyi fórum hiba?? Ilyen ezen a fórumon még nem fordult elő! Remélem nem sűrűn csinálja majd ezt! *lekopogja*
| |
|
| |
Ivey Willard
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:59 am | |
| - Riley Biers írta:
- Én lusta vagyok írni, szóval ne várj olyan hosszút és értelmeset. Amúgy meg utálom kellemetlenül érezni magam, ha valaki ír 500 szót én meg odanyomok 200-at. :'D
Akk most pill mert írok. Akkor igyekszem visszafogni magam xDD | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:57 am | |
| - Ivey Willard írta:
- Riley Biers írta:
- Seattle kikötő? Kezdesz vagy kezdjek? : )
hehe. : D kössünk el egy hajót. : D számíts arra, hogy lassú leszek, de úgy, ahogy tartalmas. és örülnék, ha kezdenél *-* Én lusta vagyok írni, szóval ne várj olyan hosszút és értelmeset. Amúgy meg utálom kellemetlenül érezni magam, ha valaki ír 500 szót én meg odanyomok 200-at. :'D Akk most pill mert írok. | |
|
| |
Ivey Willard
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:55 am | |
| - Riley Biers írta:
- Seattle kikötő? Kezdesz vagy kezdjek? : )
hehe. : D kössünk el egy hajót. : D számíts arra, hogy lassú leszek, de úgy, ahogy tartalmas. és örülnék, ha kezdenél *-* | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:53 am | |
| - Ivey Willard írta:
- Jasper Hale írta:
- És Rájlival pedig majd a szívszerelmének is, csak hova? : D Találkozzunk valahol. : )
tali, tali, de hol :O valami vízparton, kacsák, szitakötők meg minden : D Seattle kikötő? Kezdesz vagy kezdjek? : ) | |
|
| |
Ivey Willard
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:51 am | |
| - Jasper Hale írta:
- És Rájlival pedig majd a szívszerelmének is, csak hova? : D Találkozzunk valahol. : )
tali, tali, de hol :O valami vízparton, kacsák, szitakötők meg minden : D | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |
|