| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Jasper Hale
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2011. Jun. 20. Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:47 am | |
| Hoppá. Végre van kivel játszani. : D Okés Leah, írok majd akkor a szobába. És Rájlival pedig majd a szívszerelmének is, csak hova? : D Találkozzunk valahol. : ) | |
|
| |
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:43 am | |
| - Leah Clearwater írta:
- Leah Clearwater írta:
- Jasper Hale írta:
- Ha már az őrűlt Rájli nem kell senkinek és semminek, (xD), akkor remélem Jasperrel játszik valaki. : D
Például Rose? Te szeretnél velem? *-* Valaki csak van a házban. Amúgy azt sem tudom mi a szitu mármint történés Cullen fronton, szóval aki tudja mondja el légyszi. (: Jazz báááácsii! (Na, ez most Leah-val kicsit fura... ) De én vagyok Cedric is, Nessie helyett születtem... Ha gondolod játszhatsz kicsit az unokaöcsikéddel is, azt hiszem még valamikor réges-régen otthagytak veled. Ideje lenne megkeresnem hol vagyok vele.
Remélem aki itt volt mostanában már beírta magát a Jelentkezz itt-be. Ha ismertek valakit, aki még nem jelentkezett szóljatok neki, hátha akarja még folytatni a játékot! Áá megvagyok. Apuci szobájában alszok. Ha gondolod bejöhetsz és észreveheted, hogy felébredtem. Ideje lenne, mert néhány hónapja már alszok... Hehe >< Bocsi Jas drága, de Rose sajnos Emmettel együtt leragadt Esme szigetén!! :S:S Amíg nincs Emmettem nem nagyon tudok hazamenni =/ | |
|
| |
Ivey Willard
Hozzászólások száma : 11 Join date : 2011. Jun. 17.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:34 am | |
| - Riley Biers írta:
- Ryan Callaway írta:
- Riley Biers írta:
- páráppá.
Nem akar velem senki játszani? >.< Tudom, egy örült újszülött nem kell senkinek. : D Nyugi Riley; a többiek majd kapva kapnak az alkalom után és holnapra már lesz is játszópartnered >< Túl pozitívan állsz hozzá. :'D>.< De köszönöm a nyugtatást. : ) hé! én akarok veled jáccani ám :DDD | |
|
| |
Ivey Willard
Hozzászólások száma : 11 Join date : 2011. Jun. 17.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:33 am | |
| ahw, új skin *-* awesome!!!!!
amúgy hali : D | |
|
| |
Leah Clearwater
Hozzászólások száma : 112 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:23 am | |
| - Leah Clearwater írta:
- Jasper Hale írta:
- Ha már az őrűlt Rájli nem kell senkinek és semminek, (xD), akkor remélem Jasperrel játszik valaki. : D
Például Rose? Te szeretnél velem? *-* Valaki csak van a házban. Amúgy azt sem tudom mi a szitu mármint történés Cullen fronton, szóval aki tudja mondja el légyszi. (: Jazz báááácsii! (Na, ez most Leah-val kicsit fura... ) De én vagyok Cedric is, Nessie helyett születtem... Ha gondolod játszhatsz kicsit az unokaöcsikéddel is, azt hiszem még valamikor réges-régen otthagytak veled. Ideje lenne megkeresnem hol vagyok vele.
Remélem aki itt volt mostanában már beírta magát a Jelentkezz itt-be. Ha ismertek valakit, aki még nem jelentkezett szóljatok neki, hátha akarja még folytatni a játékot! Áá megvagyok. Apuci szobájában alszok. Ha gondolod bejöhetsz és észreveheted, hogy felébredtem. Ideje lenne, mert néhány hónapja már alszok... | |
|
| |
Leah Clearwater
Hozzászólások száma : 112 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:18 am | |
| - Jasper Hale írta:
Például Rose? Te szeretnél velem? *-* Valaki csak van a házban. Amúgy azt sem tudom mi a szitu mármint történés Cullen fronton, szóval aki tudja mondja el légyszi. (: Jazz báááácsii! (Na, ez most Leah-val kicsit fura... ) De én vagyok Cedric is, Nessie helyett születtem... Ha gondolod játszhatsz kicsit az unokaöcsikéddel is, azt hiszem még valamikor réges-régen otthagytak veled. Ideje lenne megkeresnem hol vagyok vele. Remélem aki itt volt mostanában már beírta magát a Jelentkezz itt-be. Ha ismertek valakit, aki még nem jelentkezett szóljatok neki, hátha akarja még folytatni a játékot! | |
|
| |
Jasper Hale
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2011. Jun. 20. Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 9:54 am | |
| Ha már az őrűlt Rájli nem kell senkinek és semminek, (xD), akkor remélem Jasperrel játszik valaki. : D Például Rose? Te szeretnél velem? *-* Valaki csak van a házban. Amúgy azt sem tudom mi a szitu mármint történés Cullen fronton, szóval aki tudja mondja el légyszi. (: | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
Hozzászólások száma : 56 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jún. 21, 2011 11:40 pm | |
| - Ryan Callaway írta:
- Katelyn Rose Dale írta:
- Ryan ment a válasz
azt hiszem, csak holnap fogom megírni a választ; most már nem tudok semmihez sem összpontosítani =/ jóó éjt ^^ <33 jó éjt, szia^^ | |
|
| |
Ryan Callaway
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2011. May. 07.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jún. 21, 2011 11:37 pm | |
| - Katelyn Rose Dale írta:
- Ryan ment a válasz
azt hiszem, csak holnap fogom megírni a választ; most már nem tudok semmihez sem összpontosítani =/ jóó éjt ^^ <33 | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jún. 21, 2011 11:24 pm | |
| Ryan ment a válasz | |
|
| |
Ryan Callaway
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jún. 21, 2011 11:23 pm | |
| - Rosalie Hale írta:
- Bocsi, nem jelezte a frisset!!
Kösziii szépen, hogy szóltál! Jóóéjt Szióó ^^ Nincs mit; jóccakát' | |
|
| |
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jún. 21, 2011 11:18 pm | |
| - Ryan Callaway írta:
- Rosalie Hale írta:
- Ryan, ne felejts el jelentkezni, hogy aktív vagy a kariaiddal!!
Szép estét! Már egy helyre beírtam magam, de am. egy pillanat és megnézem Bocsi, nem jelezte a frisset!! Kösziii szépen, hogy szóltál! Jóóéjt Szióó ^^ | |
|
| |
Ryan Callaway
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jún. 21, 2011 11:16 pm | |
| - Rosalie Hale írta:
- Ryan, ne felejts el jelentkezni, hogy aktív vagy a kariaiddal!!
Szép estét! Már egy helyre beírtam magam, de am. egy pillanat és megnézem | |
|
| |
Rosalie Hale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jún. 21, 2011 11:10 pm | |
| - Ryan Callaway írta:
- Riley Biers írta:
- Túl pozitívan állsz hozzá. :'D>.< De köszönöm a nyugtatást. : )
"év végi" optimista korszak ><
Katelyn: kösszentyű =Đ Ryan, ne felejts el jelentkezni, hogy aktív vagy a kariaiddal!! Szép estét! | |
|
| |
Ryan Callaway
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jún. 21, 2011 11:07 pm | |
| - Riley Biers írta:
- Túl pozitívan állsz hozzá. :'D>.< De köszönöm a nyugtatást. : )
"év végi" optimista korszak >< Katelyn: kösszentyű =Đ | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jún. 21, 2011 10:53 pm | |
| - Ryan Callaway írta:
- Riley Biers írta:
- páráppá.
Nem akar velem senki játszani? >.< Tudom, egy örült újszülött nem kell senkinek. : D Nyugi Riley; a többiek majd kapva kapnak az alkalom után és holnapra már lesz is játszópartnered >< Túl pozitívan állsz hozzá. :'D>.< De köszönöm a nyugtatást. : ) | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jún. 21, 2011 10:39 pm | |
| | |
|
| |
Ryan Callaway
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jún. 21, 2011 10:34 pm | |
| - Riley Biers írta:
- páráppá.
Nem akar velem senki játszani? >.< Tudom, egy örült újszülött nem kell senkinek. : D Nyugi Riley; a többiek majd kapva kapnak az alkalom után és holnapra már lesz is játszópartnered >< | |
|
| |
Ryan Callaway
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jún. 21, 2011 10:31 pm | |
- Ment Ryan! Megpróbáltam valami jót összehozni!
Jó is lett am. bocs, hogy csak most írtam, de volt egy kicsi elintéznivalóm >< | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jún. 21, 2011 10:10 pm | |
| páráppá. Nem akar velem senki játszani? >.< Tudom, egy örült újszülött nem kell senkinek. : D | |
|
| |
Dorothy Shielhout
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jún. 21, 2011 9:35 pm | |
| Konbanwa Mina! *-* | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
| |
| |
Ryan Callaway
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jún. 21, 2011 7:42 pm | |
- Na most akkor én jövök! Megpróbálok kihozni magamból amennyit csak tudok!
már alig várom =] | |
|
| |
Bella Swan
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jún. 21, 2011 7:41 pm | |
| - Riley Biers írta:
- Jáppáááá. Van 'ki van itt?' képecske.
Amúgy velem valaki nem akar játszani? A játszótársam valószínűleg törölve lesz, szóval muszáj mozgósítanom magam most már. Van, van Gondolkoztam milyen lenne jó, aztán ez olyan semleges és a színei illenek ide Remélem mindenkinek tetszik! Nekem nagyon bejön! :$ | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jún. 21, 2011 7:33 pm | |
| Jáppáááá. Van 'ki van itt?' képecske. Amúgy velem valaki nem akar játszani? A játszótársam valószínűleg törölve lesz, szóval muszáj mozgósítanom magam most már. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |
|