| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dorothy Shielhout
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 7:42 pm | |
| Edward bácsi. Végre látlak köreinkben. xD És mit tudsz mondani a Volturi és a vega dologról? ^^" | |
|
| |
Edward Cullen
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 7:40 pm | |
| Cullenek frontján egy biztos, hogy most nagyon megfogyatkoztunk. Ez alatt azt értem, hogy jelenleg nincs Jasperünk, Carlisleunk, Esménk és ha jól tudom, Emmettünk sem... Legalábbis egyikük sem aktív felhasználó. :S | |
|
| |
Dorothy Shielhout
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 7:37 pm | |
| "A mi twilightunk" Bármi megtörténhet. xD Ha elbűvölsz fellem aztán. xD Bár erről meg kellene tudakolni Rosie nénit vagy az egyik admint. Szívesen felvennéééém :O Tényleg jó bőr a pasi xD | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 7:36 pm | |
| - Dorothy Shielhout írta:
- Pedig a Volturiban a Demetrit játszó csávó jó bőr. xDD
Az biztos. De nemhinném h lealacsonyodik egy vega szintjére. xD | |
|
| |
Dorothy Shielhout
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 7:35 pm | |
| Pedig a Volturiban a Demetrit játszó csávó jó bőr. xDD | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 7:32 pm | |
| Hát a canonok között egy sincs aki jó lenne. Vagyis nem akarok emberek életébe belerondítani, Cullenék foglaltak, vérfarkassal nem lehet, a Volturi pedig.. az egy külön világ. :'D Amúgy szerintem mindjárt regizek egy canonnal, kinéztem egyet. Majd megkérdem Belláékat mi a szitu Cullen fronton. : ) | |
|
| |
Dorothy Shielhout
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 7:27 pm | |
| Hát arra rácáfolok, hogy nem kellenél senkinek. Amk igen elég sok karim van. Pedig csak kettőt akartam. Aztán sokan kérték, hogy csináljak és ez lett belőle. xDD De nem is baj. Imádom mindet. És amúgy igen. Rosie nővérkém épp most mondta, hogy nincs tagfelvétel szal valami mást kell kitalálni neked. És amúgy.. én nagyon sokat írok szal kizártnak tartom, hogy besokalnék. Ha az örökbefogadottak közül valamelyikre igent mondasz felvehetek . ^^ | |
|
| |
Lisa Masen
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Állandóan vándorol, nem tudni hol találsz rá.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 7:24 pm | |
- Riley Biers írta:
- Dorothy Shielhout írta:
- Egyébként drága, sajnálom az én Lacey szúrta el megint az életed. Esetleg felvehetek valamilyen filmbéli karaktert és kiengesztelhetlek, (: Vagy akár csinálhatok is egyet. (:
Kedves felajánlás. Köszönöm. : D De amúgy nem te rontottad el hanem Conortól lettem elméletileg idegbajos. Te az.. eszköze vagy. (: Amúgy nem tudom mit csináljak a karakteremmel. Szerintem valami kitalálttal fogom élni az életem, a Cullen család úgyis kiutált, azért szöktem el onnan. : D Az a baj, hogy sztem nem fogják elfogadni a kitaláltakat mert most megint ez az örökbefogadós izé van. Viszont a hülye volturik közül nem akarok mert szörnyen néznek ki. >< A Cullenéknek van párjuk. Szal ki kell találni vimit és akkor szívesen leszek az akivel leéled az életed.˘^^" Amúgy gondolkodtam örökbe fogadni egy Cullent, csak nem tudom ki tudom-e játszani, elvégre nem tudom mi a szitu a Cullen házban. >.< Amúgy sztem magányosan fogom leélni az életem ha ilyen személyiség vagyok. Én nem kellek senkinek. : D Amúgy már így is tele vagy karikkal, nem bírnál lehet még egyet. : D | |
|
| |
Dorothy Shielhout
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 7:19 pm | |
| - Riley Biers írta:
- Dorothy Shielhout írta:
- Egyébként drága, sajnálom az én Lacey szúrta el megint az életed. Esetleg felvehetek valamilyen filmbéli karaktert és kiengesztelhetlek, (: Vagy akár csinálhatok is egyet. (:
Kedves felajánlás. Köszönöm. : D De amúgy nem te rontottad el hanem Conortól lettem elméletileg idegbajos. Te az.. eszköze vagy. (: Amúgy nem tudom mit csináljak a karakteremmel. Szerintem valami kitalálttal fogom élni az életem, a Cullen család úgyis kiutált, azért szöktem el onnan. : D Az a baj, hogy sztem nem fogják elfogadni a kitaláltakat mert most megint ez az örökbefogadós izé van. Viszont a hülye volturik közül nem akarok mert szörnyen néznek ki. >< A Cullenéknek van párjuk. Szal ki kell találni vimit és akkor szívesen leszek az akivel leéled az életed.˘^^" | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 7:16 pm | |
Kedves felajánlás. Köszönöm. : D De amúgy nem te rontottad el hanem Conortól lettem elméletileg idegbajos. Te az.. eszköze vagy. (: Amúgy nem tudom mit csináljak a karakteremmel. Szerintem valami kitalálttal fogom élni az életem, a Cullen család úgyis kiutált, azért szöktem el onnan. : D | |
|
| |
Dorothy Shielhout
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 7:11 pm | |
| Igen igen. Ez sokkal jobb mint az előző. Személy szerint nekem attól a zöld színtől herótom volt. Egyébként drága, sajnálom az én Lacey szúrta el megint az életed. Esetleg felvehetek valamilyen filmbéli karaktert és kiengesztelhetlek, (: Vagy akár csinálhatok is egyet. (: | |
|
| |
Michelle Forbs
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2010. Nov. 19.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 2:26 pm | |
| Híjjj, azannyááát de jó lett a design. Ez sokkal jobban tetszik, mint az előző! (: Gratula a készítőknek! (: | |
|
| |
Bella Swan
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 2:15 pm | |
| - Edward Cullen írta:
- Edward Cullen írta:
- Bella Swan írta:
- Ó, de kedvesek vagytok! :$
De el kell mondanom, hogy a fenti képet szereztem valahonnan és csak átszerkesztettem egy pindurkát :$ De azért örülök, hogy tetszik nektek! Annyira megjött a fórumozhatnék kedv! Edward kelle már csak.. Addig le vagyok ragadva. De aki tud játszani, annak jó játékot kívánok! És élményekben gazdag nyarat! :DDD <3 Írnék én, csak nem tudom, hogy hova az istenbe írtam utoljára. xDD Amúgy jó lett a design, nagy taps érte megvaan! hé Bella, nem is Edi miatt voltál leragadva :$ Ja, bocsesz, már elfelejtettem, hogy nem vagy ott, vagymi :$ Elfelejtettem a szituációt :$ Sorry! visszaszívtam! <3 | |
|
| |
Edward Cullen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 1:52 pm | |
| | |
|
| |
Edward Cullen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 1:18 pm | |
| | |
|
| |
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 1:11 pm | |
| Szép jó reggelt - azoknak, akik most keltek -, jó napot - a korán kelőknek -, és jó étvágyat az ebédelőknek!! Örömmel látom, hogy azért kezdtek jelentkezgetni, de még így is nagyon sokan vannak, akikről semmit nem tudunk! Ha esetleg, valaki ismeri azokat a személyeket, beszéljen velük, nehogy lemaradjanak! Továbbá, meglepő dolgokat is tapasztaltam... Pl.: Seth.. Nem gondoltam volna, hogy Conor és Seth ugyanahhoz a "user"-hez tartozik!! Remélem hamarosan feléled mindenki, és végre partyzhatunk! Pl.: ideje lenni megtartani a falka sütögetést! Na majd látjuk, hogy alakul! További szép napot és jó játékot! | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
Hozzászólások száma : 56 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 12:20 pm | |
| Hello mindenki. Mizu erre? | |
|
| |
Lisa Masen
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Állandóan vándorol, nem tudni hol találsz rá.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 11:34 am | |
| Amúgy nekem is olyan játszhatnék kedvem van, de kivel? xD Ezzel a karimal le vagyok ragadva. Riley is le van ragadva, de ő neki hamarosan megváltozik az élete. Ron pedig postra vár. Ezzel a karimmal is kezdeni kéne valamit, mert elég elcseszett élete lett szegénynek. :'D Amúgy most már sötétebb avikra váltok, hogy illjen a desinghoz. | |
|
| |
Zach Brooke
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2010. Nov. 29.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jún. 20, 2011 11:22 am | |
| Kami-samaaa! O.O Ahogy felléptem fórumra azt hittem, hogy eltévedtem... xD De aztán leesett, hogy mégsem. No ez a desing megér egy tapsot. Bár nekem a mindenem a fekete és vörös. >< Am.. a hsz ikon alma chibije. Hát az nagyon debil. :DD | |
|
| |
Bella Swan
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Jún. 19, 2011 11:53 pm | |
| - Riley Biers írta:
- Rosalie Hale írta:
- Riley Biers írta:
- Júj de szép lett az új desing. Awesome. *Tapsi érte*
Megtudhatom ki keze munkája? Csakmert szeretnék tanulni tőle. *-* Szióó!! Örülünk, hogy tetszik!! Bella meg Én csináltuk, bár főleg Bellának köszönhető!! Úgyh. Gratula neki!! :D:D:D Jaj Bella, ki más is lehetett volna. Te mindig olyan jó cuccokat csinálsz. Irigy vagyok. Jaj most látom a kis hsz ikont. Úgy szeretem azt a kis képet. *-* Ó, de kedvesek vagytok! :$ De el kell mondanom, hogy a fenti képet szereztem valahonnan és csak átszerkesztettem egy pindurkát :$ De azért örülök, hogy tetszik nektek! Annyira megjött a fórumozhatnék kedv! Edward kelle már csak.. Addig le vagyok ragadva. De aki tud játszani, annak jó játékot kívánok! És élményekben gazdag nyarat! :DDD <3 | |
|
| |
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Jún. 19, 2011 11:34 pm | |
| Nagyon, nagyon, nagyon örülök neki, hogy tetszik!! Kicsit féltünk a sötéttől az élénk zöld után, de kell a változatosság! És majdcsak megszokjuk!! Viszont én most megyek! Jó éjszakát! Rose ^^ | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
Hozzászólások száma : 56 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Jún. 19, 2011 11:32 pm | |
| Olyan szép lett az egész! Habár kicsit fura lesz megszokni! | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Jún. 19, 2011 11:30 pm | |
| | |
|
| |
Rosalie Hale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Jún. 19, 2011 11:29 pm | |
| - Riley Biers írta:
- Júj de szép lett az új desing. Awesome. *Tapsi érte*
Megtudhatom ki keze munkája? Csakmert szeretnék tanulni tőle. *-* Szióó!! Örülünk, hogy tetszik!! Bella meg Én csináltuk, bár főleg Bellának köszönhető!! Úgyh. Gratula neki!! :D:D:D | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Jún. 19, 2011 11:28 pm | |
| Júj de szép lett az új desing. Awesome. *Tapsi érte* Megtudhatom ki keze munkája? Csakmert szeretnék tanulni tőle. *-* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |
|