| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Katelyn Rose Dale
Hozzászólások száma : 56 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Jún. 19, 2011 10:48 pm | |
| Sziasztok | |
|
| |
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Jún. 18, 2011 4:20 pm | |
| Szép napot! Gondoltam itt is felhívom a figyelmeteket az aktivitásfelmérőre! A fórum elején találjátok, olvassatok el mindent figyelmesen, és írjatok! Üdv: Rose | |
|
| |
Zach Brooke
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2010. Nov. 29.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Jún. 18, 2011 12:46 pm | |
| Ne is álmodozz! Max a csajjal veheted el... xD Ha elvezsed a szüzijét.. akár ember vagyok akár nem laposra verem... xD úgyi s oda van magáért.. de am sicc írjál a Brooke házba xD | |
|
| |
Ashton Raleigh
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Jún. 18, 2011 12:40 pm | |
| - Riley Biers írta:
- Ivey Willard írta:
- khm... íme Riley nője.
asdfghjkl. Te leszel életem (vagy inkább halálom?) szerelme. : D Iszonyat jó előtöri lett. Majd én leszek a barna herceg a lovon ki színt visz életedbe. : D És végre nem fog senki buzinak titulálni. Meg el kéne veszítsem a szüzességem is... xD OMFG XD ha tudom, hogy ilyen örömet okozok, előbb megcsinálom a csajszit. : D bár tudnod kell, nem életem legjobb ET-je... mindenesetre a programunk legalább megvan : D jee, elvehetem Riley szüzességét. XDDD de ezt miért ezzel a karakterrel írom???? XD | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Jún. 18, 2011 12:31 pm | |
| - Ivey Willard írta:
- khm... íme Riley nője.
asdfghjkl. Te leszel életem (vagy inkább halálom?) szerelme. : D Iszonyat jó előtöri lett. Majd én leszek a barna herceg a lovon ki színt visz életedbe. : D És végre nem fog senki buzinak titulálni. Meg el kéne veszítsem a szüzességem is... xD | |
|
| |
Gregory Adams
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2011. Jun. 14.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Jún. 17, 2011 2:20 pm | |
| Hahó! : D Nincs valakinek kedve elkölteni velem az első játékom? | |
|
| |
Ivey Willard
Hozzászólások száma : 11 Join date : 2011. Jun. 17.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Jún. 17, 2011 2:11 pm | |
| khm... íme Riley nője. | |
|
| |
Ronald Halding
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2011. May. 09. Age : 56 Tartózkodási hely : Éppen La Push.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Jún. 16, 2011 5:28 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- okés : D ragadozó vagy vega legyen?
ragadozó. : ) | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Jún. 16, 2011 3:15 pm | |
| okés : D ragadozó vagy vega legyen? | |
|
| |
Ronald Halding
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2011. May. 09. Age : 56 Tartózkodási hely : Éppen La Push.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Jún. 16, 2011 9:05 am | |
| | |
|
| |
Brooklyn Dalton
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2011. May. 09.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Jún. 16, 2011 12:15 am | |
| Hellobello törpikék | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 15, 2011 11:58 pm | |
| | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 15, 2011 11:48 pm | |
| | |
|
| |
Audrina Stone
Hozzászólások száma : 57 Join date : 2010. Dec. 01.
| |
| |
Ronald Halding
| |
| |
Audrina Stone
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 15, 2011 11:25 pm | |
| - Ronald Halding írta:
- Ashton Raleigh írta:
- én nem értem félre, Riley. : D mondd, milyennek képzeled álmaid nőjét, és azt megcsinálom neked XDDD
Álmaim nője... hm. *szabadjára engedi piszkos fantáziáját.* Legyen szép és jó... meg... Te kreatív vagy, majd összehozol valamit. : D Konkréten nem tudom. Nina avi már foglalt. Meg őt nem tudom bírnád-e. Neked jó ízlésed van. Rád bízok mindent. Csak annyi h vempájör legyen. : D Enyém a Nina avi!! *büszkélkedik* | |
|
| |
Ronald Halding
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 15, 2011 11:21 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- én nem értem félre, Riley. : D mondd, milyennek képzeled álmaid nőjét, és azt megcsinálom neked XDDD
Álmaim nője... hm. *szabadjára engedi piszkos fantáziáját.* Legyen szép és jó... meg... Te kreatív vagy, majd összehozol valamit. : D Konkréten nem tudom. Nina avi már foglalt. Meg őt nem tudom bírnád-e. Neked jó ízlésed van. Rád bízok mindent. Csak annyi h vempájör legyen. : D | |
|
| |
Audrina Stone
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 15, 2011 11:17 pm | |
| | |
|
| |
Zach Brooke
| |
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 15, 2011 10:23 pm | |
| én nem értem félre, Riley. : D mondd, milyennek képzeled álmaid nőjét, és azt megcsinálom neked XDDD Mit szeretnél, Audrina, mit csináljunk? Hm? | |
|
| |
Audrina Stone
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 15, 2011 10:04 pm | |
| Ashton, hát nem tudom! Csak csináljatok velem valamit! : D | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 15, 2011 9:58 pm | |
| Ne.. legalább autót vezetni tudjak. DE amúgy én vempájör vagyok, szóval nem fájna... De kösz az ajánlatot. : D Igen, igen akarok egy csajszit. *-* Köszönöm hogy végre lesz nő nemű akire hajthatok. *-* (Nem félreérteni. : D) | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 15, 2011 9:01 pm | |
| Hát Rájli, ez van... de attól még csinálok neked szívesen csajszit *-*
És hogyan mentsünk meg, Audrina, he? : D | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 15, 2011 6:20 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Riley Biers írta:
- Csak azt mondtam h szép. Egyből a rosszra kell gondolni? Nem lehet hogy csak féltékeny vagyok? : D
és egy hármanpárban titkos kapcsolat? a mai világban mindent lehet. Amúgy nincsen lány multid? : D elsősorban azokra hajtok bocsi. : P LOL. XD bocsi fiam, de mint mondtam, van tartásom. abba nem fér bele egy hármas. XD Hát még nincs. de, ha akarod, lehet egy. : D Így kell ezt Ashton. :P Maradsz az enyém nem adlak oda ennek. Főleg mert te lennél az aktív fél és nem szeretném ha azután rajtam is gyakorolnád a dominát. XD | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 15, 2011 6:15 pm | |
| - Riley Biers írta:
- Ashton Raleigh írta:
- És már Riley, te is a fenekemet akarod? Grrr, rossz kisfiú. Amúgy igen sajnálom, de nem adhatom azt oda mindenkinek. xD de szórakozhatsz multiaimmal, ha ara szottyan kedved te kis... : D
Csak azt mondtam h szép. Egyből a rosszra kell gondolni? Nem lehet hogy csak féltékeny vagyok? : D és egy hármanpárban titkos kapcsolat? a mai világban mindent lehet. Amúgy nincsen lány multid? : D elsősorban azokra hajtok bocsi. : P Riley Az oké, hogy elég elfajzottvagyok. De nem vagyok osztozkodó típus. És az meg nyilvánvaló, hogy a hármasban én meg Ashton vagyunk a dominánsabbak. Azt akarod, hogy másnapra ne tudj járni kedves kicsi Rájli? x) | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |
|