| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Lisa Masen
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Állandóan vándorol, nem tudni hol találsz rá.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 9:15 pm | |
| - Lacey Frewer írta:
- Lisa Masen írta:
- Lacey Frewer írta:
- Jah... xD Az a gáz, hogy aztán Lisa széttép orgazmus előtt xD hmm... Nincs valami női karaktered? játszani akarok.. van nekem egy Nicolas nevű karim.. ^^ Az az egyik kedvenc férfikarim xD játszhatnánk valamit unaloműzésképp
Ezt tőlem kérdezted? Mert ha igen akk van Rájli, de ő le van játékozva. (Ezt de nagyon megaszontam xD)
Nem Elenától .xD Figy.. Nico nem buzi >.< xD
Áhhh akk bocsi. Ez megint annyira kétértelműen jött ki xDDDDD | |
|
| |
Lacey Frewer
Hozzászólások száma : 113 Join date : 2011. May. 06.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 9:15 pm | |
| - Elena Stevens írta:
- Van bőven Lacey! Ezen a fórumon gondolod?
Mert itt van Katelyn, Audrina Stone! És igen játszhatunk!! De jóó! Hát akkor mozgosísd valameiket amíg kitalálom mi a Nico kódja. xD | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 9:14 pm | |
| - Lisa Masen írta:
- Lacey Frewer írta:
- Jah... xD Az a gáz, hogy aztán Lisa széttép orgazmus előtt xD hmm... Nincs valami női karaktered? játszani akarok.. van nekem egy Nicolas nevű karim.. ^^ Az az egyik kedvenc férfikarim xD játszhatnánk valamit unaloműzésképp
Ezt tőlem kérdezted? Mert ha igen akk van Rájli, de ő le van játékozva. (Ezt de nagyon megaszontam xD) Nem Elenától .xD Figy.. Nico nem buzi >.< xD Am itt van Conooor! *a nyakába veti magát* De jóm, hogy itt vagy.. szétuntam a fejem XD | |
|
| |
Elena Stevens
Hozzászólások száma : 94 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 9:14 pm | |
| Van bőven Lacey! Ezen a fórumon gondolod? Mert itt van Katelyn, Audrina Stone! És igen játszhatunk!! | |
|
| |
Lisa Masen
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Állandóan vándorol, nem tudni hol találsz rá.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 9:12 pm | |
| - Lacey Frewer írta:
Ezt tőlem kérdezted? Mert ha igen akk van Rájli, de ő le van játékozva. (Ezt de nagyon megaszontam xD) | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 9:09 pm | |
| Jah... xD Az a gáz, hogy aztán Lisa széttép orgazmus előtt xD hmm... Nincs valami női karaktered? játszani akarok.. van nekem egy Nicolas nevű karim.. ^^ Az az egyik kedvenc férfikarim xD játszhatnánk valamit unaloműzésképp | |
|
| |
Elena Stevens
Hozzászólások száma : 94 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 9:07 pm | |
| őő hát Lacey! XD Vonuljatok be Conorral a wc-be, és mehet az eksön! XDD | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 9:04 pm | |
| Oké... mondok valami furát..... Eksönözni akarok! xD | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 9:03 pm | |
| | |
|
| |
Elena Stevens
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 8:50 pm | |
| | |
|
| |
Lisa Masen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 8:42 pm | |
| És ki az a bizonyos és melyik fórumon? : D | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 8:39 pm | |
| | |
|
| |
Elena Stevens
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 8:37 pm | |
| | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 8:35 pm | |
| | |
|
| |
Elena Stevens
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 8:33 pm | |
| | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 8:30 pm | |
| | |
|
| |
Elena Stevens
| |
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 8:22 pm | |
| - Lisa Masen írta:
- Elena Stevens írta:
- Na meg is találtam a tökéleset embert!!! *.*
Ki lesz az? : ) Mire, és ki az? | |
|
| |
Lisa Masen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 8:22 pm | |
| - Elena Stevens írta:
- Na meg is találtam a tökéleset embert!!! *.*
Ki lesz az? : ) | |
|
| |
Lisa Masen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 8:20 pm | |
| - Lacey Frewer írta:
- Lisa Masen írta:
- Lacey Frewer írta:
- Lisa Masen írta:
- Lacey Frewer írta:
- Lisa Masen írta:
- Lacey Frewer írta:
- Jah olvastam... Csak a te reagjaidban az zavar (mert eddig csak úgy játszottunk, hogy ment a vita), hogy tényleg pocskondiázod a karakteremet, és minden alap ismeretség nélkül lehordod mindennek. Nem tolerálom azt ha valaki nagyon bele akar látni a karakteremben és nagyra tartja magát. Mert Lacey pont az a kisebbségi komplexusos kis láthatatlan lányka. De mivel vámpír és Conornak sikerült magába bolondítania a tulajdonjog megvédése érdekében egy kicsit átlépte a falait.
Ez pedig az én karakterem. Nagyra tartja magát és csak azokkal kedves, akik közel állnak hozzá. A szituáció pedig megmagyarázza az érzelmeit. Szidja az olyanokat, akik keresztbe tesznek nekik. Elég nagy múltja van, amelyből ezek a tulajdonságai származnak. Senki sem lehet tökéletes és kedves mindig. A szidás pedig csak fejben van. Azokat te nem hallod. Ezek után a karaktered nem zavarja, mivel nem tudja. A karakteremet nem is Én most nem a karakterem szemszögéből dumálok, hanem mint karakter tulajdonos nem tolerálom. Az más tészta. Én sem birok pár dolgok amiket te írsz, de elviselem és inkább nem teszem szóva. Nyilván azért írok olyasmit ami neked nem tetszhet (mert én általában kerülöm a konfliktusokat) mert nekem is maradt annyi önbecsülésem, hogy ne hagyjam szó nélkül az ilyen megnyilvánulásaidat. Mert ha visszaolvasol az elejére akár ezen a fórumin akár az előzőn, láhatod. Kerülöm a konfliktusokat. Ha kerülöd a konfliktusokat, akkor ezzel sem állnál le tárgyalni, hanem hagynád annyiban, mert egy karakteren nem lehet változtatni. Azt had tudjam én, hogy valaki mikor feszíti a határaimat. És most gyerekesen fogok megnyilvánulni. Ezt is te kezdted, mert én csak említettem azt, hogy nem tolerálom. És te meglovagoltad a helyzetet. ...Ez pedig én lennék, aki semmit nem hagy szó nélkül. xD Sorry, még a legidegesítőbb tanár se bírja ha mindenbe belepofázok. Csak megvédtem életem első kariját. | |
|
| |
Elena Stevens
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 8:19 pm | |
| Na meg is találtam a tökéleset embert!!! *.* | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 8:15 pm | |
| - Lisa Masen írta:
- Lacey Frewer írta:
- Lisa Masen írta:
- Lacey Frewer írta:
- Lisa Masen írta:
- Lacey Frewer írta:
- Jah olvastam... Csak a te reagjaidban az zavar (mert eddig csak úgy játszottunk, hogy ment a vita), hogy tényleg pocskondiázod a karakteremet, és minden alap ismeretség nélkül lehordod mindennek. Nem tolerálom azt ha valaki nagyon bele akar látni a karakteremben és nagyra tartja magát. Mert Lacey pont az a kisebbségi komplexusos kis láthatatlan lányka. De mivel vámpír és Conornak sikerült magába bolondítania a tulajdonjog megvédése érdekében egy kicsit átlépte a falait.
Ez pedig az én karakterem. Nagyra tartja magát és csak azokkal kedves, akik közel állnak hozzá. A szituáció pedig megmagyarázza az érzelmeit. Szidja az olyanokat, akik keresztbe tesznek nekik. Elég nagy múltja van, amelyből ezek a tulajdonságai származnak. Senki sem lehet tökéletes és kedves mindig. A szidás pedig csak fejben van. Azokat te nem hallod. Ezek után a karaktered nem zavarja, mivel nem tudja. A karakteremet nem is Én most nem a karakterem szemszögéből dumálok, hanem mint karakter tulajdonos nem tolerálom. Az más tészta. Én sem birok pár dolgok amiket te írsz, de elviselem és inkább nem teszem szóva. Nyilván azért írok olyasmit ami neked nem tetszhet (mert én általában kerülöm a konfliktusokat) mert nekem is maradt annyi önbecsülésem, hogy ne hagyjam szó nélkül az ilyen megnyilvánulásaidat. Mert ha visszaolvasol az elejére akár ezen a fórumin akár az előzőn, láhatod. Kerülöm a konfliktusokat. Ha kerülöd a konfliktusokat, akkor ezzel sem állnál le tárgyalni, hanem hagynád annyiban, mert egy karakteren nem lehet változtatni. Azt had tudjam én, hogy valaki mikor feszíti a határaimat. És most gyerekesen fogok megnyilvánulni. Ezt is te kezdted, mert én csak említettem azt, hogy nem tolerálom. És te meglovagoltad a helyzetet. | |
|
| |
Lisa Masen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 8:14 pm | |
| - Lacey Frewer írta:
- Lisa Masen írta:
- Lacey Frewer írta:
- Lisa Masen írta:
- Lacey Frewer írta:
Ez pedig az én karakterem. Nagyra tartja magát és csak azokkal kedves, akik közel állnak hozzá. A szituáció pedig megmagyarázza az érzelmeit. Szidja az olyanokat, akik keresztbe tesznek nekik. Elég nagy múltja van, amelyből ezek a tulajdonságai származnak. Senki sem lehet tökéletes és kedves mindig. A szidás pedig csak fejben van. Azokat te nem hallod. Ezek után a karaktered nem zavarja, mivel nem tudja. A karakteremet nem is Én most nem a karakterem szemszögéből dumálok, hanem mint karakter tulajdonos nem tolerálom. Az más tészta. Én sem birok pár dolgok amiket te írsz, de elviselem és inkább nem teszem szóva. Nyilván azért írok olyasmit ami neked nem tetszhet (mert én általában kerülöm a konfliktusokat) mert nekem is maradt annyi önbecsülésem, hogy ne hagyjam szó nélkül az ilyen megnyilvánulásaidat. Mert ha visszaolvasol az elejére akár ezen a fórumin akár az előzőn, láhatod. Kerülöm a konfliktusokat. Ha kerülöd a konfliktusokat, akkor ezzel sem állnál le tárgyalni, hanem hagynád annyiban, mert egy karakteren nem lehet változtatni. | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 8:10 pm | |
| - Lisa Masen írta:
- Lacey Frewer írta:
- Lisa Masen írta:
- Lacey Frewer írta:
Ez pedig az én karakterem. Nagyra tartja magát és csak azokkal kedves, akik közel állnak hozzá. A szituáció pedig megmagyarázza az érzelmeit. Szidja az olyanokat, akik keresztbe tesznek nekik. Elég nagy múltja van, amelyből ezek a tulajdonságai származnak. Senki sem lehet tökéletes és kedves mindig. A szidás pedig csak fejben van. Azokat te nem hallod. Ezek után a karaktered nem zavarja, mivel nem tudja. A karakteremet nem is Én most nem a karakterem szemszögéből dumálok, hanem mint karakter tulajdonos nem tolerálom. Az más tészta. Én sem birok pár dolgok amiket te írsz, de elviselem és inkább nem teszem szóva. Nyilván azért írok olyasmit ami neked nem tetszhet (mert én általában kerülöm a konfliktusokat) mert nekem is maradt annyi önbecsülésem, hogy ne hagyjam szó nélkül az ilyen megnyilvánulásaidat. Mert ha visszaolvasol az elejére akár ezen a fórumin akár az előzőn, láhatod. Kerülöm a konfliktusokat. | |
|
| |
Lisa Masen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 8:07 pm | |
| - Lacey Frewer írta:
- Lisa Masen írta:
- Lacey Frewer írta:
Ez pedig az én karakterem. Nagyra tartja magát és csak azokkal kedves, akik közel állnak hozzá. A szituáció pedig megmagyarázza az érzelmeit. Szidja az olyanokat, akik keresztbe tesznek nekik. Elég nagy múltja van, amelyből ezek a tulajdonságai származnak. Senki sem lehet tökéletes és kedves mindig. A szidás pedig csak fejben van. Azokat te nem hallod. Ezek után a karaktered nem zavarja, mivel nem tudja. A karakteremet nem is Én most nem a karakterem szemszögéből dumálok, hanem mint karakter tulajdonos nem tolerálom. Az más tészta. Én sem birok pár dolgok amiket te írsz, de elviselem és inkább nem teszem szóva. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |
|