| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Lacey Frewer
Hozzászólások száma : 113 Join date : 2011. May. 06.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 8:03 pm | |
| - Lisa Masen írta:
- Lacey Frewer írta:
- Jah olvastam... Csak a te reagjaidban az zavar (mert eddig csak úgy játszottunk, hogy ment a vita), hogy tényleg pocskondiázod a karakteremet, és minden alap ismeretség nélkül lehordod mindennek. Nem tolerálom azt ha valaki nagyon bele akar látni a karakteremben és nagyra tartja magát. Mert Lacey pont az a kisebbségi komplexusos kis láthatatlan lányka. De mivel vámpír és Conornak sikerült magába bolondítania a tulajdonjog megvédése érdekében egy kicsit átlépte a falait.
Ez pedig az én karakterem. Nagyra tartja magát és csak azokkal kedves, akik közel állnak hozzá. A szituáció pedig megmagyarázza az érzelmeit. Szidja az olyanokat, akik keresztbe tesznek nekik. Elég nagy múltja van, amelyből ezek a tulajdonságai származnak. Senki sem lehet tökéletes és kedves mindig. A szidás pedig csak fejben van. Azokat te nem hallod. Ezek után a karaktered nem zavarja, mivel nem tudja. A karakteremet nem is Én most nem a karakterem szemszögéből dumálok, hanem mint karakter tulajdonos nem tolerálom. | |
|
| |
Lisa Masen
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Állandóan vándorol, nem tudni hol találsz rá.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 8:01 pm | |
| - Lacey Frewer írta:
- Jah olvastam... Csak a te reagjaidban az zavar (mert eddig csak úgy játszottunk, hogy ment a vita), hogy tényleg pocskondiázod a karakteremet, és minden alap ismeretség nélkül lehordod mindennek. Nem tolerálom azt ha valaki nagyon bele akar látni a karakteremben és nagyra tartja magát. Mert Lacey pont az a kisebbségi komplexusos kis láthatatlan lányka. De mivel vámpír és Conornak sikerült magába bolondítania a tulajdonjog megvédése érdekében egy kicsit átlépte a falait.
Ez pedig az én karakterem. Nagyra tartja magát és csak azokkal kedves, akik közel állnak hozzá. A szituáció pedig megmagyarázza az érzelmeit. Szidja az olyanokat, akik keresztbe tesznek nekik. Elég nagy múltja van, amelyből ezek a tulajdonságai származnak. Senki sem lehet tökéletes és kedves mindig. A szidás pedig csak fejben van. Azokat te nem hallod. Ezek után a karaktered nem zavarja, mivel nem tudja. | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:55 pm | |
| - Elena Stevens írta:
- Szerintetek Ronald féltékeny lenne ha, ha elkezdeném keresni azt aki átváltoztatta Elenát! XD
Legalábbis úgy keresni mint karit! Szerintem igen. Kolerikus hímek! Még ha nem is vámpír bekapcsol a védelmező üzemmódba és még csúnya dolgokat is tehet. >.< | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:54 pm | |
| Jah olvastam... Csak a te reagjaidban az zavar (mert eddig csak úgy játszottunk, hogy ment a vita), hogy tényleg pocskondiázod a karakteremet, és minden alap ismeretség nélkül lehordod mindennek. Nem tolerálom azt ha valaki nagyon bele akar látni a karakteremben és nagyra tartja magát. Mert Lacey pont az a kisebbségi komplexusos kis láthatatlan lányka. De mivel vámpír és Conornak sikerült magába bolondítania a tulajdonjog megvédése érdekében egy kicsit átlépte a falait. | |
|
| |
Elena Stevens
Hozzászólások száma : 94 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:51 pm | |
| Szerintetek Ronald féltékeny lenne ha, ha elkezdeném keresni azt aki átváltoztatta Elenát! XD Legalábbis úgy keresni mint karit! | |
|
| |
Lisa Masen
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Állandóan vándorol, nem tudni hol találsz rá.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:50 pm | |
| Köszönöm h átérzed. Hát van is mit. xD Am kész a reag.
A hozzászólást Lisa Masen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 07, 2011 7:54 pm-kor. | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:40 pm | |
| | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:39 pm | |
| | |
|
| |
Lisa Masen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:35 pm | |
| | |
|
| |
Elena Stevens
Hozzászólások száma : 94 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:35 pm | |
| | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:34 pm | |
| | |
|
| |
Lisa Masen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:32 pm | |
| | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:31 pm | |
| Ő az én fogadott nővérkém. És nem is az a különös ahogyan ír, hanem, hogy az írásai olyan elmélyültek, hogy még ha a szóhasználat nincs is annyira megválogatva, akkor is teljesen belemerülsz átéled. | |
|
| |
Lisa Masen
| |
| |
Elena Stevens
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:26 pm | |
| - Lacey Frewer írta:
- Én nem vagyok lusta. Akivel szerepezem az megköveteli, hogy (wordban) legalább két oldalt írjak. xD
Nekem még sosem követelték ki, hogy mennyit írjak! XDD De én általában a másik emberhez igazodok szószámban! Inkább ráhagyom a kezdést! XD | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:25 pm | |
| xD Én nem. Még ha hosszabat is ír valaki tőlem, próbálok a következőben nagyon megválagotattan fogalmazni néha még hasonlatokat is fűzök bele és akkor megmutatom, hogy "ez vagyok én" xD De am örülök, hogy hosszú kell írnom mert akkor Ő is hosszút ír. És imádom a fogalmazási módját | |
|
| |
Elena Stevens
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:24 pm | |
| De amúgy meg max. 1 éve kezdtem el a hosszabb postokat! Meg általában félek, hogy a másik személy esetleg egy 300 szóval többet ír!! XD Akkor általában már kivagyok, hogy milyen béna vagyok! XDD | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:21 pm | |
| Én nem vagyok lusta. Akivel szerepezem az megköveteli, hogy (wordban) legalább két oldalt írjak. xD | |
|
| |
Lisa Masen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:19 pm | |
| - Elena Stevens írta:
- velem inkább az a baj, hogy lusta vagyok hosszút írni! tudnék én, csak lusta vagyok! XDD
Nah igen, ez a másik indok. xD^^ | |
|
| |
Elena Stevens
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:18 pm | |
| velem inkább az a baj, hogy lusta vagyok hosszút írni! tudnék én, csak lusta vagyok! XDD | |
|
| |
Lisa Masen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:16 pm | |
| Csatlakozom. Én is utálom ha kihagynak valamiből. Ezért írok állandóan. xD Amúgy mit csinálok a postjaimban? Ezt nem teljesen értettem. Én utálok hosszúkat írni, de olyan ciki h valaki ír fél oldalt és meg három mondatot. :DDD Egyszerűen mindig van az a megfelelési kényszer >.< | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:15 pm | |
| nekem 1150 kb. de az nem ezen a fórumon xD | |
|
| |
Elena Stevens
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:12 pm | |
| hosszabakat én is szeretek írni! XD az eddigi rekordom 750 szó!! | |
|
| |
Lacey Frewer
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:08 pm | |
| Jah... az én is gyűlölöm. Meg ha a személyemben írnak. Csak az a baj, hogy én hosszú postokat is szeretek írni és azt nehezebb úgy...xD
| |
|
| |
Elena Stevens
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 07, 2011 7:05 pm | |
| XDD meg azt bírom mikor nélküled döntenek!! az a halálom! XDD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |
|