| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Paul Moody
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2010. Nov. 01.
| |
| |
Leah Clearwater
Hozzászólások száma : 112 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Ápr. 03, 2011 11:13 pm | |
| - Riley Biers írta:
- Engem is netes körökben szívattak meg. Úgy örültem egy hírnek, jó is volt. Aztán írják április bolondja. Én nem bírnék ilyenre vetemedni , h az oldalam kiírjak valami jó dolgot, ami nem is igaz. Sosem fogom megérteni, hogy lehet másoknak csalódást okozni pusztán szórakozásból és lelkiismeret-furdalás nélkül. :S Mindegy, de azért jót röhögtem aztán, csak kicsit fájt is.
Váá tudom milyen sz@r érzés... :/ Én is úgy örültem az új könyvnek aztán meg... Nem volt vicces... :/ ÉletemegyetlenértelmePaulcica kapok egy kis elfenekelést amiért rossz kislány voltam? xDDD | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Ápr. 03, 2011 5:07 pm | |
| Engem is netes körökben szívattak meg. Úgy örültem egy hírnek, jó is volt. Aztán írják április bolondja. Én nem bírnék ilyenre vetemedni , h az oldalam kiírjak valami jó dolgot, ami nem is igaz. Sosem fogom megérteni, hogy lehet másoknak csalódást okozni pusztán szórakozásból és lelkiismeret-furdalás nélkül. :S Mindegy, de azért jót röhögtem aztán, csak kicsit fájt is. | |
|
| |
Paul Moody
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Ápr. 02, 2011 9:53 pm | |
| - Leah Clearwater írta:
- Hahóóó!
Boldog szülinapot Mindenkinek aki úgy érzi megérdemli, hogy ma legyen! (Én is előre hoztam egy hónappal ebből az okból ) Nagy a csend mostanában, mindenki tanul szorgosan? Helyes!
Valakinek volt része valami 'jó' kis szívatásban ma? Én már itthon voltam, azt hittem megúszom mára de... Nem tudom ki olvasta Maggie Stiefvater Shiver, Linger könyveit... (Aki nem, annak nagyon ajánlom! ) Facen egyszer csak jön szembe egy olyan, hogy lesz negyedik része... Hát én egyből visítottam, örömtáncot jártam stb stb... Aztán láttam, hogy: Haha April's Fools... -.- Na szerintem ez nagyon nem volt vicces... :/
Jó éjszakát Mindenkinek! Kitartás, már csak 2,5 hónap! Igen, és képes voltál engem is megszívatni vele, Cicám!! Milyen dolog ez?? xDD Ezért még megfizetsz... de azt hiszem még élvezni is fogod!! xDDD | |
|
| |
Leah Clearwater
Hozzászólások száma : 112 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Ápr. 01, 2011 10:49 pm | |
| Hahóóó! Boldog szülinapot Mindenkinek aki úgy érzi megérdemli, hogy ma legyen! (Én is előre hoztam egy hónappal ebből az okból ) Nagy a csend mostanában, mindenki tanul szorgosan? Helyes! Valakinek volt része valami 'jó' kis szívatásban ma? Én már itthon voltam, azt hittem megúszom mára de... Nem tudom ki olvasta Maggie Stiefvater Shiver, Linger könyveit... (Aki nem, annak nagyon ajánlom! ) Facen egyszer csak jön szembe egy olyan, hogy lesz negyedik része... Hát én egyből visítottam, örömtáncot jártam stb stb... Aztán láttam, hogy: Haha April's Fools... -.- Na szerintem ez nagyon nem volt vicces... :/ Jó éjszakát Mindenkinek! Kitartás, már csak 2,5 hónap! | |
|
| |
Alexis Lance
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2010. Nov. 05.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Márc. 29, 2011 5:23 pm | |
| Üdw | |
|
| |
Embry Call
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Márc. 28, 2011 5:49 pm | |
| Akinek van kedve játszani az dobjon egy privátot xDD | |
|
| |
Austin Christopher Monsen
Hozzászólások száma : 73 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 31 Tartózkodási hely : Forks
| |
| |
Elena Stevens
Hozzászólások száma : 94 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Mögötted!
| |
| |
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Feb. 22, 2011 4:39 pm | |
| Sajnos, ez a suli hatása.... Nem unatkoztok annyit, mert délután pihenitek ki a délelőtt fáradalmait!! xDD De majd szünetben, meg a nyáron fellendül megint! Remélhetőleg | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
Hozzászólások száma : 56 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Feb. 22, 2011 2:59 pm | |
| | |
|
| |
Alexis Lance
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2010. Nov. 05.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Feb. 20, 2011 5:09 pm | |
| | |
|
| |
Embry Call
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jan. 31, 2011 5:37 pm | |
| Hali | |
|
| |
Mary Fray
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2011. Jan. 16.
| |
| |
Katelyn Rose Dale
Hozzászólások száma : 56 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Jan. 29, 2011 9:52 pm | |
| Valakinek lenne kedve játszani? | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Jan. 23, 2011 10:26 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- parampapappamparara
táttárráttáááráááráá :'D | |
|
| |
Ashton Raleigh
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Jan. 23, 2011 8:13 pm | |
| parampapappamparara | |
|
| |
Mary Fray
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2011. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Jan. 23, 2011 2:10 pm | |
| | |
|
| |
David Leroy
Hozzászólások száma : 37 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Csokoládé?
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Jan. 15, 2011 9:23 pm | |
| Ha valakinek van kedve játszani az dobjon egy p.ü-t | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Jan. 08, 2011 5:55 pm | |
| Sziasztok! Most már én is vagyok. Nem akar valaki játszani velem? O.O Luna Moon |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Jan. 08, 2011 3:15 pm | |
| |
|
| |
Edward Cullen
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Jan. 01, 2011 11:44 pm | |
| Békés, Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! <3 | |
|
| |
Audrina Stone
Hozzászólások száma : 57 Join date : 2010. Dec. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Jan. 01, 2011 9:29 pm | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Dec. 31, 2010 2:39 pm | |
| |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Dec. 30, 2010 8:23 pm | |
| Hallííhóó << újévi szmájli. : D (Vagyis ilyen bohócos hacukája van és azért.) De amúgy ez is jóó >> Szerencsehozókismalac : DDDD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |
|