| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Elena Stevens
Hozzászólások száma : 94 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Május 06, 2011 7:39 pm | |
| őő legyen a Forks-ban a park! és igen, ott ahol abbahagytuk! | |
|
| |
Ronald Royce
Hozzászólások száma : 30 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Május 06, 2011 7:36 pm | |
| helyszín? és a kapcsolatunk olyan legyen mint ahol abbahagytuk? | |
|
| |
Elena Stevens
Hozzászólások száma : 94 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Május 06, 2011 7:33 pm | |
| megvagyok köszönöm! de igen van kedvem! | |
|
| |
Ronald Royce
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Május 06, 2011 7:32 pm | |
| semmi extrém.. megvagyok veled? nem lenne kedved játszani? | |
|
| |
Elena Stevens
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Május 06, 2011 7:30 pm | |
| szia! mizu? | |
|
| |
Ronald Royce
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Május 06, 2011 7:28 pm | |
| hello | |
|
| |
Elena Stevens
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Május 06, 2011 7:15 pm | |
| hello mindenkinek!!! | |
|
| |
Lacey Frewer
Hozzászólások száma : 113 Join date : 2011. May. 06.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Május 06, 2011 2:50 pm | |
| Szia Rob! Norina nővérkém érdeklődött, hogy írtál-e már. Szóval most már közölhetem vele, hogy igen. | |
|
| |
Robert Crage
Hozzászólások száma : 65 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Május 06, 2011 2:43 pm | |
| újra itt sziasztok | |
|
| |
Paul Moody
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Ápr. 30, 2011 12:44 pm | |
| Sziasztok! Nem tudom, hogy a következő sorokat pontosan hova kellett volna írni, de gondoltam a társalgót tuti megnézitek! A segítségeteket szeretném kérni! Az Ulpius-ház Könyvkiadó játékot hirdetett a facebook-on, mely során a kedvenc Ulpius-házas írómról kellett egy szlogent írni, és ezután gyűjteni a "like"-okat! Ha van egy fél perced, nyomj egy "like"-ot a szlogenemre! A bejegyzésem az alábbi címen találhatod a versenykiírás hozzászólásai között: https://www.facebook.com/ulpiushaz/posts/161077153952090(Kalmár Fruzsina: J. R. Ward: Vágy, romantika, küzdelmek, mindez erotikával fűszerezve egy rémisztően misztikus világban. Garantáltan függővé tesz!) <-- ezt keresd Előfordulhat, hogy szavazás előtt magát az oldalt kell "like"-olni, ezt a következő címen teheted meg: https://www.facebook.com/ulpiushazDe ne felejtsd el ezután az ÉN bejegyzésem is lájkolni!! Előre is köszi: Fruzsi alias Paul | |
|
| |
Paul Moody
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Ápr. 24, 2011 11:28 am | |
| Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!! | |
|
| |
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| |
| |
Alexis Lance
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2010. Nov. 05.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Ápr. 23, 2011 7:58 pm | |
| - Bella Swan írta:
- Ezt, hogy érted?
Am üdv mindenkinek újra! Úgy, hogy engedélyezhetni lehetne a HTML-t az adminisztrációs panelen belül. XD (általános - messages and e-mails - beállítás - HTML engedélyezése ) | |
|
| |
Bella Swan
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Ápr. 22, 2011 4:00 pm | |
| - Alexis Lance írta:
- Üdw ^^
Valamelyik admin aktiválná a HTML használatát? Ezt, hogy érted? Am üdv mindenkinek újra! | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Ápr. 21, 2011 8:55 pm | |
| Van játszótársam, csak hát nem ír. De türelmes leszek és várok. Amúgy a kirándulásban igazad van, nekem is na volt egy egész napos kirándulásom és csak most jutottam géphez. | |
|
| |
Alexis Lance
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2010. Nov. 05.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Ápr. 21, 2011 6:51 pm | |
| Üdw ^^ Valamelyik admin aktiválná a HTML használatát? | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
Hozzászólások száma : 56 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Ápr. 21, 2011 2:07 pm | |
| Én ráérek játszani, ha valakit érdekel!!! | |
|
| |
Paul Moody
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Ápr. 21, 2011 9:41 am | |
| Drága Riley!! Igaz, hogy tavaszi szünet van, de van aki kihasználja ezt a kis pihit és elmegy kirándulni valahova!! Hiába toborzol, ha egyszerűen nincs idejük játszani!! De mint említettem, alig 6 hét és végre nyári szünet!! Hidd el, majd akkor beindul a fórum. Értesítést meg nem mindenki kap, mivel ki lehet kapcsolni (vagy, mint nálam is például, egy teljesen használatlan email-címre megy xD)!!! Ha van kivel, akkor játssz nyugodtan!! Hamarosan csatlakoznak a többiek is!! Éééés akkor végre sor kerülhet majd a falkával a gyűlésre, megvitathatjuk Leulka dolgát és véééégre feleségül vehetem az én drága egyetlenem!! Szóóóval, alig várom!! :$ | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Ápr. 20, 2011 8:14 pm | |
| Szija! Hey emberek!!! Tavaszi szünet van. Kicsit éledni kéne nem? Virágoznak a virágok, illatoznak a fák... Vagy várjunk, ez nem fordítva van? Mindegy, a lényeg h szép az idő és pozitív hangulatom van. Meséljetek valamit. Dobjuk fel az embereket, amúgy is állandóan kapnak emailbe témaértesítéseket, nem értem miért nem írnak. :S Kezdem úgy érezni magam mint valami forradalmi toborzó. xD | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
Hozzászólások száma : 56 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Ápr. 20, 2011 4:33 pm | |
| Sziasztok!! | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Ápr. 19, 2011 11:02 pm | |
| Leah!!!!! Énis imádlak, köszi. Én nem tudok scannelni. :S Most kerestem meg az oldalt, ahova felraktak fényképezett képket belőle, de letörölték, vagy nem tudom mit csináltak. Most este nem tudom lefényképezni, de a szünetben vagy valamikor megpróbálom, bár nem garantálok valami jól látható képeket. xD | |
|
| |
Leah Clearwater
Hozzászólások száma : 112 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Ápr. 19, 2011 4:10 pm | |
| Riley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imádlak ezért az infóért, bár az én szívszerelmem nem akarja átírni a nevét, mert szerinte a gyerek neve hülyén hangzana... -.- Na, nem baj akkor majd egyszer Mrs. Moody leszek. Neked megvan az a könyv? Ha nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szépen megkérlek bescanneled nekem azt az oldalt a családfáról vagy lefényképezed és elküldöd vagy valamiiii? *nagyonszépennéz* *-* Paul Lahote... nekem amúgy tetszik. | |
|
| |
Paul Moody
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Ápr. 18, 2011 4:05 pm | |
| - Riley Biers írta:
- Egyet értek! Nekem hiányoznak azok a napok, amikor tömve volt a fórum és itt "tolongtunk"
Amúgy Paul, egy nemtudom milyen témába illő dolgot mondok. xD szóval: A Twilight Official Giude-ban van farkas családfa, és ott végre ki volt írva a teljes neved, amelyet eddig homály fedett. (jé ez rímel is. ) és téged úgy hívnak h: Paul Lahote. Csak azért mondom, h át akarod-e írni vagy valami. (bár nekem ez tetszik, nem azért mondom) Amúgy valakinek megvan még ez a könyv? Úgy beszélgetnék róla, de szinte senkinek nincs még. Áhh, köszi szépen!! Hát nem tudom, nekem valahogy jobban tetszik a Moody, lehet azért, mert már ezt szoktam meg!! Úgyhogy marad!! A könyv nekem nincs meg, de nem is hiszem, hogy meglesz!! | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Ápr. 17, 2011 6:58 pm | |
| Egyet értek! Nekem hiányoznak azok a napok, amikor tömve volt a fórum és itt "tolongtunk" Amúgy Paul, egy nemtudom milyen témába illő dolgot mondok. xD szóval: A Twilight Official Giude-ban van farkas családfa, és ott végre ki volt írva a teljes neved, amelyet eddig homály fedett. (jé ez rímel is. ) és téged úgy hívnak h: Paul Lahote. Csak azért mondom, h át akarod-e írni vagy valami. (bár nekem ez tetszik, nem azért mondom) Amúgy valakinek megvan még ez a könyv? Úgy beszélgetnék róla, de szinte senkinek nincs még. | |
|
| |
Paul Moody
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Ápr. 17, 2011 12:27 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |
|