| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Nov. 20, 2010 6:23 pm | |
| |
|
| |
Katelyn Rose Dale
Hozzászólások száma : 56 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Nov. 20, 2010 5:08 pm | |
| | |
|
| |
Michelle Forbs
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2010. Nov. 19.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Nov. 19, 2010 10:19 pm | |
| | |
|
| |
Michelle Forbs
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Nov. 19, 2010 10:11 pm | |
| - Michelle Forbs írta:
- Bella küldtem privit!
Köszi :] | |
|
| |
Michelle Forbs
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Nov. 19, 2010 10:06 pm | |
| Bella küldtem privit! | |
|
| |
Michelle Forbs
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Nov. 19, 2010 9:40 pm | |
| Sziasztok! :] Valaki játékra?:] Seattle közelében lenne jó *_* | |
|
| |
Bella Swan
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Nov. 19, 2010 9:30 pm | |
| | |
|
| |
Flora Anderson
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Nov. 17, 2010 9:00 am | |
| - Riley Biers írta:
- Hallíhóóó
Aki nem látta még az Emlékezz rám-ot annak a köv. sorok Spoilert tartalmaznak! Most néztem meg az újonnan kapott (vagyis névnapomra. Alice) Remember me DVD-m. Húúú nagyon állat film. Szinkront kicsit elcseszték de aztán már megszoktam. Tisztára beleéltem magam. A végén majdnem sírtam, egész család együtt nézte (anyu, apu, én) és mázli hogy fater töritanár és így értettem a végén a támadásos szitut. Jajj szegény Tyler. :'( De amúgy tetszett. én eddig háromszor láttam, és mindháromszor bőgtem rajta... x) és az a szar, hogy minden kezdett helyrejönni... kibékült az apjával, Ally-vel is újra összejöttek... :/ amúgy egyik kedvenc filmem. [L] | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 16, 2010 8:33 pm | |
| | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
| |
| |
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 16, 2010 12:27 am | |
| Ne emlegessétek már, mert csak felbasz, hogy eddig egy normális felvételt se találtam róla, pedig rohadtul emg akarom néézni!! *.* :'( | |
|
| |
Bella Swan
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Nov. 15, 2010 6:11 pm | |
| Ne azt nézd, hogy ő játszik benne, hanem a tényt, hogy miért halt meg. Namindegy. - Miranda Volturi írta:
- Én moziban néztem, és mikor kimentem a WC-re a végén, mert annyi kólát ittam hogy majdnem összepisiltem magam, a mosdóba ott sírtak a hatalmas rajongók "ha ezt tudom meg sem nézem". Mondhatjátok hogy gonosz vagyok meg szívtelen, ne kérdezzétek mért néztem meg ha utálom Robot, de én csak nevettem rajta. :$
- Bella Swan írta:
- Én konkrétan onnantól végig BŐGTEM az egészet, mikor (spoiler eleje->) a kamera hátrálni kezd és látod, hogy azok AZOK a buzinagy épületek (<- spoiler vége) Konkétan remegtem a sírástól és utána is csak sírtam. Mikor meg ababhagytam azután meg arra gondoltam, hogy szegény a végére minden összejött neki, erre közbeszól a Sors... És ez akár velünk is előfordulhat bármikor...
- Riley Biers írta:
- Hallíhóóó
Aki nem látta még az Emlékezz rám-ot annak a köv. sorok Spoilert tartalmaznak! Most néztem meg az újonnan kapott (vagyis névnapomra. Alice) Remember me DVD-m. Húúú nagyon állat film. Szinkront kicsit elcseszték de aztán már megszoktam. Tisztára beleéltem magam. A végén majdnem sírtam, egész család együtt nézte (anyu, apu, én) és mázli hogy fater töritanár és így értettem a végén a támadásos szitut. Jajj szegény Tyler. :'( De amúgy tetszett. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Nov. 15, 2010 5:09 pm | |
| - Miranda Volturi írta:
- Én moziban néztem, és mikor kimentem a WC-re a végén, mert annyi kólát ittam hogy majdnem összepisiltem magam, a mosdóba ott sírtak a hatalmas rajongók "ha ezt tudom meg sem nézem". Mondhatjátok hogy gonosz vagyok meg szívtelen, ne kérdezzétek mért néztem meg ha utálom Robot, de én csak nevettem rajta. :$
- Bella Swan írta:
- Én konkrétan onnantól végig BŐGTEM az egészet, mikor (spoiler eleje->) a kamera hátrálni kezd és látod, hogy azok AZOK a buzinagy épületek (<- spoiler vége) Konkétan remegtem a sírástól és utána is csak sírtam. Mikor meg ababhagytam azután meg arra gondoltam, hogy szegény a végére minden összejött neki, erre közbeszól a Sors... És ez akár velünk is előfordulhat bármikor...
- Riley Biers írta:
- Hallíhóóó
Aki nem látta még az Emlékezz rám-ot annak a köv. sorok Spoilert tartalmaznak! Most néztem meg az újonnan kapott (vagyis névnapomra. Alice) Remember me DVD-m. Húúú nagyon állat film. Szinkront kicsit elcseszték de aztán már megszoktam. Tisztára beleéltem magam. A végén majdnem sírtam, egész család együtt nézte (anyu, apu, én) és mázli hogy fater töritanár és így értettem a végén a támadásos szitut. Jajj szegény Tyler. :'( De amúgy tetszett. Én még nem láttam, pedig nagyon szeretném megnézni... |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Nov. 14, 2010 8:39 pm | |
| Én moziban néztem, és mikor kimentem a WC-re a végén, mert annyi kólát ittam hogy majdnem összepisiltem magam, a mosdóba ott sírtak a hatalmas rajongók "ha ezt tudom meg sem nézem". Mondhatjátok hogy gonosz vagyok meg szívtelen, ne kérdezzétek mért néztem meg ha utálom Robot, de én csak nevettem rajta. :$ - Bella Swan írta:
- Riley Biers írta:
- Hallíhóóó
Aki nem látta még az Emlékezz rám-ot annak a köv. sorok Spoilert tartalmaznak! Most néztem meg az újonnan kapott (vagyis névnapomra. Alice) Remember me DVD-m. Húúú nagyon állat film. Szinkront kicsit elcseszték de aztán már megszoktam. Tisztára beleéltem magam. A végén majdnem sírtam, egész család együtt nézte (anyu, apu, én) és mázli hogy fater töritanár és így értettem a végén a támadásos szitut. Jajj szegény Tyler. :'( De amúgy tetszett. |
|
| |
Bella Swan
| |
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Nov. 14, 2010 5:23 pm | |
| ciao.. |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Nov. 14, 2010 1:31 pm | |
| Hallíhóóó Aki nem látta még az Emlékezz rám-ot annak a köv. sorok Spoilert tartalmaznak!Most néztem meg az újonnan kapott (vagyis névnapomra. Alice) Remember me DVD-m. Húúú nagyon állat film. Szinkront kicsit elcseszték de aztán már megszoktam. Tisztára beleéltem magam. A végén majdnem sírtam, egész család együtt nézte (anyu, apu, én) és mázli hogy fater töritanár és így értettem a végén a támadásos szitut. Jajj szegény Tyler. :'( De amúgy tetszett. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Nov. 13, 2010 9:58 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Anabella írta:
- Ashton Raleigh írta:
- Anabella írta:
- Ashton Raleigh írta:
- Anabella írta:
- én azon hültem ki tegnapeste mikor a képeit nézem a hiwatalos oldalán, hogy hopp itt egy Booboo Stewart... hopp ott meg egy Taylor Lautner... szówal akit én wámpírnak szánok, farkasokkal fényképezkedikXD
akkor most gyorsan, csinálj valamit. XD öld meg a szomszédod, vagy a mcsakád, hogy levezesd ezt a nagy feszültséget. XD ne szólj be:D bocsi amúgy hogy eltüntem, beszart a google chrome. nem szólok be. XD semmi gond. engem vígasztal, hogy az én g.c.-m jó. gc..? *pislogminthalaszatyorbanXD* Goole Chrome. G. C. XD de most nézem, ez tényleg elég félre érthető. XD ja jó..xD előbb félórát wártam a chrome-ra és nem töltött be, a firefox meg most idegesitően gyors XD |
|
| |
Ashton Raleigh
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Nov. 13, 2010 9:57 pm | |
| - Anabella írta:
- Ashton Raleigh írta:
- Anabella írta:
- Ashton Raleigh írta:
- Anabella írta:
- én azon hültem ki tegnapeste mikor a képeit nézem a hiwatalos oldalán, hogy hopp itt egy Booboo Stewart... hopp ott meg egy Taylor Lautner... szówal akit én wámpírnak szánok, farkasokkal fényképezkedikXD
akkor most gyorsan, csinálj valamit. XD öld meg a szomszédod, vagy a mcsakád, hogy levezesd ezt a nagy feszültséget. XD ne szólj be:D bocsi amúgy hogy eltüntem, beszart a google chrome. nem szólok be. XD semmi gond. engem vígasztal, hogy az én g.c.-m jó. gc..? *pislogminthalaszatyorbanXD* Goole Chrome. G. C. XD de most nézem, ez tényleg elég félre érthető. XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Nov. 13, 2010 9:53 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Anabella írta:
- Ashton Raleigh írta:
- Anabella írta:
akkor most gyorsan, csinálj valamit. XD öld meg a szomszédod, vagy a mcsakád, hogy levezesd ezt a nagy feszültséget. XD ne szólj be:D bocsi amúgy hogy eltüntem, beszart a google chrome. nem szólok be. XD semmi gond. engem vígasztal, hogy az én g.c.-m jó. gc..? *pislogminthalaszatyorbanXD* |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Nov. 13, 2010 9:51 pm | |
| | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Nov. 13, 2010 9:50 pm | |
| - Anabella írta:
- Ashton Raleigh írta:
- Anabella írta:
akkor most gyorsan, csinálj valamit. XD öld meg a szomszédod, vagy a mcsakád, hogy levezesd ezt a nagy feszültséget. XD ne szólj be:D bocsi amúgy hogy eltüntem, beszart a google chrome. nem szólok be. XD semmi gond. engem vígasztal, hogy az én g.c.-m jó. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Nov. 13, 2010 9:49 pm | |
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Nov. 13, 2010 9:46 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Anabella írta:
akkor most gyorsan, csinálj valamit. XD öld meg a szomszédod, vagy a mcsakád, hogy levezesd ezt a nagy feszültséget. XD ne szólj be:D bocsi amúgy hogy eltüntem, beszart a google chrome. |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Nov. 13, 2010 9:36 pm | |
| - Anabella írta:
akkor most gyorsan, csinálj valamit. XD öld meg a szomszédod, vagy a mcsakád, hogy levezesd ezt a nagy feszültséget. XD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |
|