| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Ashton Raleigh
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 7:23 pm | |
| - Ronald Halding írta:
- Mások is raktak be képet szóval. Mivel őket nem szidták, elvárandó hogy engem se xD
na de uram! nem abból kell kiindulni, hogy mások mit csinálnak. le van írva a szabályzatba, azt meg akkor illik megtartani. XD tudtommal csak a punkok anarchisták. XD Zach, akkor mutasd te az utat nekem *-* | |
|
| |
Zach Brooke
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2010. Nov. 29.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 7:22 pm | |
| | |
|
| |
Ronald Halding
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2011. May. 09. Age : 56 Tartózkodási hely : Éppen La Push.
| |
| |
Zach Brooke
| |
| |
Ashton Raleigh
| |
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 7:19 pm | |
| - Ronald Halding írta:
- S lőn világosság. Tessék Ashton, íme az én aviválasztásom. ; ) Muszáj volt Alex mellett döntenem *_* Ja amúgy ha nem nagy ego: Megérkezett egy újabb jó pasi az oldalra az én jóvoltamból. xD
Ha nem esett volna le Rájli voltam. (: Ja am remélem nem baj h már most raktam képet. :$ Irány az eksönláda gyerekek!!! Héhé! nem is tölthetsz fel avit, míg nincs elfogadva ET-d!XD de amúgy user-ként olvadok, viszont, mint Ashton, van annyi tartásom, hogy csak Zach után nyáladozak | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 7:18 pm | |
| | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 7:17 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
- Hála az égnek. xD Félek egyszer megkóstollak nem tudok betelni majd. x"D De nállam épp most aktuális a dolog. Nem mindig van ám kedvem Csak ha noszogatsz egy kicsit xD
és hogyan kéne téged noszogatni? -felkönyököl, s széles mosollyal néz rá- Azt te majd kitalálod. De látod Rosie nénikém elküldött minket az eksön ládába.. gyere csináljuk ott a műsort tovább! xD | |
|
| |
Ronald Halding
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2011. May. 09. Age : 56 Tartózkodási hely : Éppen La Push.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 7:17 pm | |
| S lőn világosság. Tessék Ashton, íme az én aviválasztásom. ; ) Muszáj volt Alex mellett döntenem *_* Ja amúgy ha nem nagy ego: Megérkezett egy újabb jó pasi az oldalra az én jóvoltamból. xD Ha nem esett volna le Rájli voltam. (:Ja am remélem nem baj h már most raktam képet. :$ Irány az eksönláda gyerekek!!! | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 7:16 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Lisa Masen írta:
- Akkor talán lehet benne logika. :'DD
ugyanmár! mindenki hazudik. nem nézel elég House-t. XD
És igen, Rájlinak határozottan el kell valahogy veszíteni a szüzességét. mert most vagy molesztálták kis korában vs infó szakos. más lehetőséget nem tudok felhozni, mitől ennyire... ártatlan XD De ha már ennyire el akarod, hogy veszítse hadd legyen jó élmény neki Nem hiszem, hogy én örültem volna neki, ha egy ilyen faszi mint te kotorászik a végbeleimben (kicsiknek 18+ karika kezdődik) xD | |
|
| |
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 7:15 pm | |
| Na szóval.. Igen az már elég twilightos, bár annál izgalmasabb, ha csaj vámpírt vesztek be!! >.<" A másik viszont... Azt hiszem, sőt biztos vagyok benne, hogy van egy "Eksönláda" nevezetű topicunk!! Ha esetleg játékon kívül szeretnétek próbálgatni/kóstolgatni egymást, oda nyugodtan írhattok!! :D | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 7:15 pm | |
| - Zach Brooke írta:
- Hála az égnek. xD Félek egyszer megkóstollak nem tudok betelni majd. x"D De nállam épp most aktuális a dolog. Nem mindig van ám kedvem Csak ha noszogatsz egy kicsit xD
és hogyan kéne téged noszogatni? -felkönyököl, s széles mosollyal néz rá- | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 7:14 pm | |
| - Lisa Masen írta:
- Akkor talán lehet benne logika. :'DD
ugyanmár! mindenki hazudik. nem nézel elég House-t. XD És igen, Rájlinak határozottan el kell valahogy veszíteni a szüzességét. mert most vagy molesztálták kis korában vs infó szakos. más lehetőséget nem tudok felhozni, mitől ennyire... ártatlan XD | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 7:12 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
- Hmm.. asszem befagyasztom a játékomat Audrival ha nem lesz ellene vagy lezárom valamivel amíg aktuális ez a nagy fellángolás újdonsült ribancommal! :D xD
ez -mutat végig magán- bármikor a tiéd lehet XD Hála az égnek. xD Félek egyszer megkóstollak nem tudok betelni majd. x"D De nállam épp most aktuális a dolog. Nem mindig van ám kedvem Csak ha noszogatsz egy kicsit xD | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 7:11 pm | |
| - Zach Brooke írta:
- Hmm.. asszem befagyasztom a játékomat Audrival ha nem lesz ellene vagy lezárom valamivel amíg aktuális ez a nagy fellángolás újdonsült ribancommal! :D xD
ez -mutat végig magán- bármikor a tiéd lehet XD | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 7:09 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Lisa Masen írta:
- Ashton: Neeeeee. xD én ilyen piszkos dolgokba nem megyek bele. >.<
mind ezt mondja XD Mert Riley a mi édes kis szendeszüzünk xD | |
|
| |
Lisa Masen
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Állandóan vándorol, nem tudni hol találsz rá.
| - Ashton Raleigh írta:
- Lisa Masen írta:
mind ezt mondja XD Akkor talán lehet benne logika. :'DD | |
|
| |
Zach Brooke
| Hmm.. asszem befagyasztom a játékomat Audrival ha nem lesz ellene vagy lezárom valamivel amíg aktuális ez a nagy fellángolás újdonsült ribancommal! :D xD | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 7:08 pm | |
| - Lisa Masen írta:
mind ezt mondja XD | |
|
| |
Lisa Masen
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Állandóan vándorol, nem tudni hol találsz rá.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 7:06 pm | |
| Rose: Ezt Rájli bóknak vette. xD Ashton: Neeeeee. xD én ilyen piszkos dolgokba nem megyek bele. >.< | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 7:03 pm | |
| hm, ha beveszünk egy vámpírt és toljuk hármasban, az már elég tvájlájtos? XD és... jobban éreznéd magad, ha rálli is bebuzulna? ha már csak a jó pasik zavarnak XDDD | |
|
| |
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 6:57 pm | |
| Jééézusom!!!!! O.o Drágáim korhatáros a fórum, egy csöppet!! xDD Szóval, csak óvatosan miket írtok!! >< Különben szétröhögtem a fejem... >.<" De felhívom a figyelmetek, hogy ez még mindig Twilight fórum, szóval azért a nagy élvezkedések közepette valahogy csempésszétek bele magatokat ebbe a világba!! :D És könyörgöm, csak ne a jó pasik buzuljanak be!!!! xDDDD | |
|
| |
Ashton Raleigh
| |
| |
Lacey Frewer
Hozzászólások száma : 113 Join date : 2011. May. 06.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:44 pm | |
| - Zach Brooke írta:
- Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
- Áhh. Austin nem jön be. Te sokkal izgatóbb vagy. x) *belenyal a füledbe*
ühm, cica -halkan nyög egyet- no jól van, egye fene. egyszer élünk, nem? -megnyálazza ajkait, mmint a sajátját, majd a fiú hajába túr- szóval, legyek a ribancod? Hm... most épp Audrit szédítem az angyalos bigyuszommal... de majd valamikor felszedlek xD Feltéve ha akkor ilyen elfajzott leszel x ) Anyukááám! o.O Ha ez komoly akkor nekem azt olvasnom kell! :D | |
|
| |
Audrina Stone
Hozzászólások száma : 57 Join date : 2010. Dec. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:44 pm | |
| - Zach Brooke írta:
- Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
- Áhh. Austin nem jön be. Te sokkal izgatóbb vagy. x) *belenyal a füledbe*
ühm, cica -halkan nyög egyet- no jól van, egye fene. egyszer élünk, nem? -megnyálazza ajkait, mmint a sajátját, majd a fiú hajába túr- szóval, legyek a ribancod? Hm... most épp Audrit szédítem az angyalos bigyuszommal... de majd valamikor felszedlek xD Feltéve ha akkor ilyen elfajzott leszel x ) XD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |
|