*Amint a szobámba értem az ágyra vetettem magam és fülig érő vigyorral öleltem magamhoz a párnám.*
- I wanna live for love, wanna live for you and me... *dúdolgattam halkan egyik kedvenc számom, amikor kopogtak az ajtón.*
-Gyere. *szóltam ki, mire Marina dugta be a fejét az ajtón.*
- Mel... kérdezhetek valamit? *kérdezte suttogva.*
- Persze. Gyere ide.*mondtam és megpaskoltam az ágyat.*
- Szóval...*nagyon lefoglalta a takaróhuzat mintázata, így meg kellett bökdösnöm, hogy folytassa.*
- Öm... voltál már szerelmes? *kérdezte halkan. Elnevettem magamat és magamhoz öleltem kishúgom.*
- Megsúgok neked valamit. De ezt nem árulhatod el senkinek. Ez lesz a mi kis közös titkunk. Jó? *kérdeztem, mire felcsillant a szeme és hevesen bólogatni kezdett.*
- Igen. Most is az vagyok. De a Nagyinak egy szót se! *mondtam neki mosolyogva, mire fülig érő vigyorral elindult kifele.*
- Hé, állj csak meg! Miért is voltál erre kíváncsi?*kérdeztem rá arra, amit a nagy izgalomban teljesen elfelejtett mondani.*
-Á, nem lényeges! Jóéjt! *köszönt el és még mindig vigyorogva kisétált az ajtón.*
"Csak nem? "*gondoltam magamban, mire megint vigyorogni kezdtem.*"Na erről, még kifaggatom."*gondoltam magamban, majd elővettem a füzeteim és olvasgatni kezdtem az anyagot. Így füzetestül, ruhástól nyomott el az álom.*
*Reggel, nagyapa keltett.*
- Uhh, Papi bocsi. Annyira fáradt voltam, hogy... *magyarázkodtam, amiért lemaradtam az előző esti 'Randinkról'.*
- Semmi. Úgyis sejtem miről van szó. De siess, vár a suli. *mondta suttogva, nehogy a Nagyi meghallja.*
- Jesszus. Tényleg! *kipattantam az ágyból, és a Nagypapit is majdnem felborítva rohantam a fürdőszobába. Gyorsan lezuhanyoztam, felöltöztem és bedobáltam a táskámba a cuccokat, majd kiviharoztam a házból. Őrült tempóban kezdtem futni a suliba.*