| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Jún. 24, 2011 5:24 pm | |
| Szép jó napot! Örömmel látom, hogy egyre több jelentkező akad az adoptálható karakterekre! Viszont felhívnám a figyelmeteket, hogy már csak 2 napotok van jelentkezni! Ha ismertek valakit, aki tag és még nem aktivizálta magát, hívjátok fel rá a figyelmét, nehogy lemaradjon róla! Illetve megkérnék minden új tagot, hogy ne felejtse el beírni magát az aktivitási listára! Igaz, természetes, hogy ha most regisztrált, akkor aktív, de a listának más funkciói is vannak! Főleg, ha nem csak az az egy karaktere van jelen! Köszi a segítségeteket! Jó játékot! | |
|
| |
Zach Brooke
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2010. Nov. 29.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Jún. 23, 2011 10:35 pm | |
| - Jasper Hale írta:
- Zach: xD Igen, én mindenre kíváncsi vagyok. : DDDD Ez tesz engem... gyerekké. ><
Hát igen. Addig örülj amíg megtudod őrizni a belső gyermeket. ^^ Remélem ez így lesz 10-20 év múlva is. Nagy tiszteletre méltó az aki az élet viszontagságai után is megmarad belül gyerek. | |
|
| |
Jasper Hale
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2011. Jun. 20. Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Jún. 23, 2011 10:19 pm | |
| Zach: xD Igen, én mindenre kíváncsi vagyok. : DDDD Ez tesz engem... gyerekké. ><
Ryan: Értem. Hát nekem a dohtml még kínai. >< Pedig olyan szépek azok a kis dobozok meg minden, de afféle kódoláshoz még nem értek. : D | |
|
| |
Ryan Callaway
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2011. May. 07.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Jún. 23, 2011 8:45 pm | |
| - Jasper Hale írta:
- Amúgy Ryan te hogy formázol Worldben? Úgy hogy ott kövéríted pl a betűket, vagy csak a kódot írod ott? Mert ezt nem értettem teljesen és lehet h ott könnyebb lenne írni. )
Csak a kódot írom ott;; de ha például van elég időm a reag megírása után, akkor dohtml-s kódokat is kreálok ^^ | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Jún. 23, 2011 8:32 pm | |
| - Jasper Hale írta:
- Zach Brooke írta:
- Hn. Szerintem ne akadjunk fent a témán. Ki így ki úgy. Most,hogy már az adminisztrátorok is elmondták a véleményüket, akadjunk le róla. (:
Mi az h akadjunk le róla? : D Ilyet csak egy admin mondhat ha olyanba megyünk át. És ha valaki kíváncsi más hogy csinálja? Az adminokat nem zavarja, ezek után bármiről beszélgethetünk.
Amúgy Ryan te hogy formázol Worldben? Úgy hogy ott kövéríted pl a betűket, vagy csak a kódot írok ott? Mert ezt nem értettem teljesen és lehet h ott könnyebb lenne írni. ) Beszóttá?:DD De am tudom kedves, te arra is kíváncsi voltál ahogy én és Ashton csináltuk. xD | |
|
| |
Edward Cullen
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Jún. 23, 2011 7:08 pm | |
| Én nem nézek senkit sem furcsának; az a furcsa számomra hogy van aki ere használja a Wordöt... én megszoktam, hogy csak akkor nyitom meg ha írom a könyvem, vagy valami házi dolgozatot. :DDD | |
|
| |
Jasper Hale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Jún. 23, 2011 7:01 pm | |
| - Zach Brooke írta:
- Hn. Szerintem ne akadjunk fent a témán. Ki így ki úgy. Most,hogy már az adminisztrátorok is elmondták a véleményüket, akadjunk le róla. (:
Mi az h akadjunk le róla? : D Ilyet csak egy admin mondhat ha olyanba megyünk át. És ha valaki kíváncsi más hogy csinálja? Az adminokat nem zavarja, ezek után bármiről beszélgethetünk. Amúgy Ryan te hogy formázol Worldben? Úgy hogy ott kövéríted pl a betűket, vagy csak a kódot írok ott? Mert ezt nem értettem teljesen és lehet h ott könnyebb lenne írni. ) | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Jún. 23, 2011 6:36 pm | |
| Hn. Szerintem ne akadjunk fent a témán. Ki így ki úgy. Most,hogy már az adminisztrátorok is elmondták a véleményüket, akadjunk le róla. (: | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
Hozzászólások száma : 56 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Jún. 23, 2011 4:28 pm | |
| - Ryan Callaway írta:
- Katelyn Rose Dale írta:
- Most akkor mindenki furcsának néz mert én néha képes vagyok Word-be írni? XD
Én nem, mert én mindig word-be dolgozok; számomra úgy egyszerűbb írni és formázni is ott formázok. ^^ Na jól van akkor legalább te nem látsz furcsának! | |
|
| |
Ryan Callaway
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Jún. 23, 2011 4:17 pm | |
| - Katelyn Rose Dale írta:
- Most akkor mindenki furcsának néz mert én néha képes vagyok Word-be írni? XD
Én nem, mert én mindig word-be dolgozok; számomra úgy egyszerűbb írni és formázni is ott formázok. ^^ | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Jún. 23, 2011 4:03 pm | |
| Most akkor mindenki furcsának néz mert én néha képes vagyok Word-be írni? XD | |
|
| |
Edward Cullen
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Jún. 23, 2011 2:28 pm | |
| | |
|
| |
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Jún. 23, 2011 11:50 am | |
| Szép jó reggelt Mindenkinek! (nekem még reggel xD) Örömmel látom, hogy kezdünk gyűlni, bár még így is nagyon sok karakter nem jelentkezett!! :S:S Az új tagokat köszöntem, és kérem Őket, hogy írjanak a "Jelentkezz itt"-be! Jó játékot!! | |
|
| |
Rosalie Hale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Jún. 23, 2011 11:42 am | |
| | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:43 pm | |
| - Ryan Callaway írta:
nem >< jaaj, holnap filmeket fogunk nézni, reggel pedig animéket Az utolsó hétbe mi kb. csak filmet néztünk! Persze a tanár nem nagyon örült amikor a Másnaposokat néztük! Az egyik osztálytársam képes volt behozni a Fűrész 6-ot! Természetesen a tanár nem engedte meg! XDD | |
|
| |
Ryan Callaway
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:34 pm | |
- Akkor az annyira nem is vészes! ^^
nem >< jaaj, holnap filmeket fogunk nézni, reggel pedig animéket | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:30 pm | |
| - Ryan Callaway írta:
nekem muszáj ^^ na, de az utolsó napokban kibírható, mert érdekes programokat szerveznek nekünk,;; aki ott marad, az ott marad, aki meg nem, az haza megy ><
Akkor az annyira nem is vészes! ^^ | |
|
| |
Ryan Callaway
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:28 pm | |
- Én már nem bírnám ki tovább a suliban! XD
nekem muszáj ^^ na, de az utolsó napokban kibírható, mert érdekes programokat szerveznek nekünk,;; aki ott marad, az ott marad, aki meg nem, az haza megy >< | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:24 pm | |
| | |
|
| |
Jasper Hale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:21 pm | |
| - Ryan Callaway írta:
- óó, de jó nektek >< mi kénytelenek vagyunk bejárni szerdáig, de csak pár óra erejéig;; viszont abból jó szlováknak lenni, h. nálunk van külön tavaszi és húsvéti szünet, meg a téli szünet is legkevesebb három hetes
Te szlovák vagy? O_o Nem is tudtam. : D Akkor tudsz azon a nyelven beszélni? :O Mondj valami értelmeset úgy! : D /Hát igen, én mindenre kíváncsi vagyok. >.< / | |
|
| |
Ryan Callaway
| |
| |
Katelyn Rose Dale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:08 pm | |
| | |
|
| |
Ryan Callaway
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 11:07 pm | |
- XD holnap ígérem kárpótollak!
már alig várom nálatok még van suli? | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Jún. 22, 2011 10:57 pm | |
| Én mindent oda írok! XD Az előtöritől kezdve, a reagokig! jó persze ha csak ilyen egy-két sorosat írok akkor természetesen ide írom! | |
|
| |
Jasper Hale
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |