| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Leah Clearwater
Hozzászólások száma : 112 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Ápr. 22, 2012 6:44 pm | |
| Nem tudom ki mit olvas, úgyhogy leírom itt is, hogy Paul és Leah úgy döntött ideje összeházasodni! Szóval minden kedves falka tagot, la push-i lakót vagy akármilyen embert (aki majd ráfogja, hogy valakinek a valakije ) várunk az esküvőre... Az időpontját még halasztjuk egy darabig hátha erre téved még pár ember... | |
|
| |
Paul Moody
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Márc. 18, 2012 7:25 pm | |
| - Conor McLeon írta:
- jó idővel együtt azt hiszem visszatérek látom nem sok élet maradt itt :// Lacey még itt van?
ű Hát Lacey itt lesz ha szólok neki! Asszem Ő még mindig a Hugom! xD | |
|
| |
Leah Clearwater
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Márc. 18, 2012 12:58 pm | |
| Vagyunk még de csak néhányan... Remélem lassan mindenki felébred a téli álomból és visszatalál a fórumhoz. | |
|
| |
Katelyn Rose Dale
Hozzászólások száma : 56 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Márc. 13, 2012 5:05 pm | |
| | |
|
| |
Conor McLeon
Hozzászólások száma : 110 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Márc. 04, 2012 5:11 pm | |
| jó idővel együtt azt hiszem visszatérek látom nem sok élet maradt itt :// Lacey még itt van? | |
|
| |
Paul Moody
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Feb. 14, 2012 1:59 pm | |
| | |
|
| |
Leah Clearwater
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jan. 24, 2012 5:15 pm | |
| | |
|
| |
Embry Call
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Jan. 22, 2012 11:06 am | |
| | |
|
| |
Paul Moody
| |
| |
Leah Clearwater
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Jan. 17, 2012 5:45 pm | |
| - Embry Call írta:
Nos hát drága falkatestvérek vérszopók és egyéb mesebeli figurák szeretném bejelenteni hogy hivatalosan is visszatértem és nagyon szeretnék végre játszani bárkivel bármire kapható vagyok :DD
Bárkivel bármire Embry cica? Én szeretnék egy másik gyereket... xD Na jó, nem is de azért nagyon ürülök, hogy visszajöttél! Remélem a többiek is visszatérnek majd lassan... | |
|
| |
Embry Call
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Jan. 02, 2012 11:10 pm | |
| Nos hát drága falkatestvérek vérszopók és egyéb mesebeli figurák szeretném bejelenteni hogy hivatalosan is visszatértem és nagyon szeretnék végre játszani bárkivel bármire kapható vagyok :DD
| |
|
| |
Leah Clearwater
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Dec. 29, 2011 1:54 pm | |
| Hát igen, sajnos elég keveset járunk ide mostanság, pedig reménykedtem benne, hogy a téli szünetben kicsit feléled az oldal... :S:) Utólag is Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! És előre is Boldog Új Évet! (Tőlem semmit sem lehet idejében várni... :$ ) | |
|
| |
Bella Swan
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Dec. 28, 2011 2:46 am | |
| Ó gyerekek... én sírok hogy magamat beleértve ennyire elfelejtettük ezt az oldalt *szipp..szipp* | |
|
| |
Paul Moody
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Dec. 24, 2011 9:39 pm | |
| Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Kedves Fórumozónak! Bár azt hiszem, ez már csak kettőnknek szól, Cica!! | |
|
| |
Paul Moody
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Nov. 27, 2011 5:34 pm | |
| | |
|
| |
Leah Clearwater
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Nov. 26, 2011 6:44 pm | |
| Tényleg nagy a csend itt... :/ Hol vagytok emberek? Gondolom mindenki tanul... :S Voltatok már a moziban megnézni a BD-t? *-* Engem Paul elvitt és nagyon, nagyon jó volt! xDD Végre kaptunk sok farkasos részt. Durva volt ahogy a beszélgetésüket megoldották! o.O Kíváncsi vagyok a véleményetekre, írjon, aki erre jár! | |
|
| |
Paul Moody
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Nov. 21, 2011 9:35 pm | |
| Semmi élet... Nothing... Ez borzasztóóó!! :S:S | |
|
| |
Paul Moody
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Okt. 31, 2011 11:04 pm | |
| | |
|
| |
Leah Clearwater
| |
| |
Leah Clearwater
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Okt. 14, 2011 5:22 pm | |
| Semmi pánik. Majd kialakul a helyzet. A fórum itt lesz, mindig ha kedvet kaptok a játékhoz. Mi Paullal kicsit belelendültünk mert Alex babának ma van a szülinapja, úgyhogy ugrottunk egy kicsit... | |
|
| |
Norina Hartley
Hozzászólások száma : 35 Join date : 2010. Nov. 09.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Okt. 13, 2011 10:31 pm | |
| Sajnos =/ Nyáron se volt valami fényes a helyzet! Nem tudom mi lesz így!! | |
|
| |
Elena Stevens
Hozzászólások száma : 94 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Okt. 13, 2011 6:34 pm | |
| Csönd van, kihaltság, és lassan már hullaszag is... :/ (( | |
|
| |
Norina Hartley
Hozzászólások száma : 35 Join date : 2010. Nov. 09.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Okt. 04, 2011 7:53 pm | |
| Cicám, nap, mint nap együtt vagyunk suliba.. Látod, hogy bírom!! xDD Hát egyelőre nem túl aktív a fórum, de jó lenne élesztgetni kicsit! (Mondom Én :$ ) Ha gondoljátok, próbáljuk meg ezt az idézeteseket!! | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Okt. 02, 2011 12:29 pm | |
| Hmmm... nemrossz! Amúgy én úgy érzem magam mint a mosottfos. xD (ezt jól megfogalmaztam) Hulla fáradt vagyok. T_T Nemszeretem a sulit... És szomorú vagyok hogy nem él az oldal. :'/// | |
|
| |
Leah Clearwater
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Okt. 01, 2011 9:25 pm | |
| Szívszerelmem! Azért egy teljes évet ne ugorjunk már át. Mondjuk egy felet, hogy Alex kicsit nagyobb legyen. Az az ötletem támadt valamelyik nap, amit Paullal is megosztottam és tetszett neki, hooooogy: Mi lenne ha játszanánk ilyen Twilight-os idézet kitalálósat? Tudom, hogy nem ez itt a lényeg, de ez a kis játék talán arra ösztönözne pár embert, hogy gyakrabban felnézzen és ha már itt van dobjon egy postot a játszótársának. Mit szóltok? Szerintem rosszat nem tenne. Ha nagyjából egyetértünk benne, hogy legyen, csinálunk egy ilyen topicot, ahová ezeket írjuk majd. Október 1-je van... még nyolc és fél hónap és nyári szüneeeet! :D Hogy viseltétek a szeptembert? :S | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |
|