| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Paul Moody
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Szept. 29, 2011 7:12 pm | |
| Huhh, de ki vagyunk halva!! =/ Én is már évezredek óta ígérgetem Cicának a postot, de egyszerűen nem jön össze egy 1 évet átölelő ugrópost! :S Ki mit csinál? | |
|
| |
Embry Call
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2010. Nov. 02.
| |
| |
Katelyn Rose Dale
Hozzászólások száma : 56 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Aug. 28, 2011 4:44 pm | |
| halihó!!! | |
|
| |
Norina Hartley
Hozzászólások száma : 35 Join date : 2010. Nov. 09.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Aug. 25, 2011 10:37 am | |
| | |
|
| |
Ronald Halding
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2011. May. 09. Age : 56 Tartózkodási hely : Éppen La Push.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Aug. 22, 2011 9:39 pm | |
| | |
|
| |
Nathaniel McLeon
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2011. Jun. 29. Tartózkodási hely : A hátad mögött
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Aug. 22, 2011 8:18 pm | |
| | |
|
| |
Ronald Halding
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2011. May. 09. Age : 56 Tartózkodási hely : Éppen La Push.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Aug. 22, 2011 6:18 pm | |
| - Nathaniel McLeon írta:
- Na ha valaki akar egy szünetvégzős-iskolakezdős felpörgethető játékot az vágjon hozzám egy privátot , hogy egyeztessünk
Vérfarkasok kíméljenek... És a kedves vérfarkasok? Én jóba vagyok a vámpírokkal. Általában. | |
|
| |
Nathaniel McLeon
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2011. Jun. 29. Tartózkodási hely : A hátad mögött
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Aug. 22, 2011 2:38 pm | |
| Na ha valaki akar egy szünetvégzős-iskolakezdős felpörgethető játékot az vágjon hozzám egy privátot , hogy egyeztessünk Vérfarkasok kíméljenek... | |
|
| |
Leah Clearwater
Hozzászólások száma : 112 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Aug. 22, 2011 10:39 am | |
| - Riley Biers írta:
- Nathaniel McLeon írta:
- miezanagykihalás? O.o
Én is ezt kérdeztem. :/ Hamarosan suli... lehet az az oka. :/ Ja, mindenki tök depressziós... :S Pedig szerintem egy kis sulikezdés előtti játék még felpörgethetné a szünet utolsó napjait... Ezt Paul drágámnak kiemelten üzenem. | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Aug. 21, 2011 11:52 am | |
| - Nathaniel McLeon írta:
- miezanagykihalás? O.o
Én is ezt kérdeztem. :/ Hamarosan suli... lehet az az oka. :/ | |
|
| |
Nathaniel McLeon
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Aug. 19, 2011 1:32 am | |
| | |
|
| |
Nathaniel McLeon
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Aug. 17, 2011 9:59 am | |
| halihó | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Aug. 08, 2011 10:20 pm | |
| Már megint eltűnt mindenki. Éledjünk, emberek és más lények! Olyan rossz h nem aktív megint a fórum. :/ | |
|
| |
Audrina Stone
Hozzászólások száma : 57 Join date : 2010. Dec. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Júl. 18, 2011 8:42 pm | |
| játszótársat keresek! | |
|
| |
Lisa Masen
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Állandóan vándorol, nem tudni hol találsz rá.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Júl. 18, 2011 4:55 pm | |
| - Rosalie Hale írta:
- Lisa Masen írta:
- Julie Gaffney írta:
- Hogy vagytok amúgy? Régen sokkal aktívabb volt ez az oldal nem? Még mikor forumx-es volt.
Azért volt aktívabb a forumx mert a sok lusta nem bírta ide áttolni a popsikáját. >.< Helyesbítek! Nem volt hajlandó leírni a nevét, mikor gyűjtöttük... Ugyanis mi hoztuk át az összes karit!! Mind1 végül is... De az aktivitásfelmérő ellenére, ahhoz képest, hogy hányan mondták magukat aktívnak, alig vannak akik tényleg azok! :S Képletesen mondtam, de arra is érthető h lejelentkezni, de az még lustább is mint amit én mostam. Elvégre le kell írni a nevét, nem regisztrálni meg emaillel bajlódni (már akinek az). Amúgy meg elég kevesen vagyunk. :S Mostanában ihletet kapok új karikhoz, de hát nem lehet csinálni. :/ Meg amúgy is a fórum nagy része multikból áll. Mi vagyunk itt páran a kemény mag akik betöltik a teret. Szerintem. | |
|
| |
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Júl. 18, 2011 12:52 pm | |
| - Lisa Masen írta:
- Julie Gaffney írta:
- Hogy vagytok amúgy? Régen sokkal aktívabb volt ez az oldal nem? Még mikor forumx-es volt.
Azért volt aktívabb a forumx mert a sok lusta nem bírta ide áttolni a popsikáját. >.< Helyesbítek! Nem volt hajlandó leírni a nevét, mikor gyűjtöttük... Ugyanis mi hoztuk át az összes karit!! Mind1 végül is... De az aktivitásfelmérő ellenére, ahhoz képest, hogy hányan mondták magukat aktívnak, alig vannak akik tényleg azok! :S | |
|
| |
Lisa Masen
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Állandóan vándorol, nem tudni hol találsz rá.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Júl. 17, 2011 11:13 pm | |
| - Julie Gaffney írta:
Azért volt aktívabb a forumx mert a sok lusta nem bírta ide áttolni a popsikáját. >.< | |
|
| |
Julie Gaffney
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2011. Jun. 14.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Júl. 17, 2011 9:50 pm | |
| Hogy vagytok amúgy? Régen sokkal aktívabb volt ez az oldal nem? Még mikor forumx-es volt. | |
|
| |
Zach Brooke
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2010. Nov. 29.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Júl. 17, 2011 3:52 pm | |
| - Lacey Frewer írta:
- Te Ashton... O.O Asszem most félned kellene Zachtől.... Épp, hogy rácsodálkozik, hogy mennyire nem vagy aktív mit olvas... o.O" Huh... szerintem menekülj mert vérszemet kap és minden nemű figyelmeztetést elhanyagolva megerőszakol.......
Olyasmi... Ez kellemetlen... | |
|
| |
Lacey Frewer
Hozzászólások száma : 113 Join date : 2011. May. 06.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Júl. 17, 2011 3:24 pm | |
| Te Ashton... O.O Asszem most félned kellene Zachtől.... Épp, hogy rácsodálkozik, hogy mennyire nem vagy aktív mit olvas... o.O" Huh... szerintem menekülj mert vérszemet kap és minden nemű figyelmeztetést elhanyagolva megerőszakol....... | |
|
| |
Julie Gaffney
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2011. Jun. 14.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Júl. 16, 2011 10:59 pm | |
| Sziasztok Bocsi hogy nem voltam itthon...:// jövő héten meg megint megyek egy hétre nyaralni aztán nyár végén meg Veszprémbe ezért most ritkábban leszek egy darabig. De majd megírom előtte. | |
|
| |
Lisa Masen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Júl. 13, 2011 11:42 am | |
| - Conor McLeon írta:
- neked kell eldöntened, hogy mit reagálsz..
DE nem tudom mit akarok. User tudja hogy nincs remény, de akkor szegény karakter mikor fogja ezt felfogni? Mindegy, akkor adom a formát. :'D | |
|
| |
Conor McLeon
Hozzászólások száma : 110 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Júl. 12, 2011 10:22 pm | |
| - Lisa Masen írta:
- Úristen azt sem tudom mit csináljak vagy h mi történt. xD Nem olvastam el az eksönt, megadva nektek a privát szférát szóval.. először is ne öljetek meg. >.< Meg amúgy én sem tudom mit akarom már. kezdjek el veszekedni aztán megint sajnáltassam magam vagy mi? mert még sem szűnhetek meg teljesen amíg nem tanultok meg minden dolgot valakitől. De ha csak szidtok és kibeszéltek úgy nem vállalnál el. : D
neked kell eldöntened, hogy mit reagálsz.. | |
|
| |
Lisa Masen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Júl. 12, 2011 3:57 pm | |
| Úristen azt sem tudom mit csináljak vagy h mi történt. xD Nem olvastam el az eksönt, megadva nektek a privát szférát szóval.. először is ne öljetek meg. >.< Meg amúgy én sem tudom mit akarom már. kezdjek el veszekedni aztán megint sajnáltassam magam vagy mi? mert még sem szűnhetek meg teljesen amíg nem tanultok meg minden dolgot valakitől. De ha csak szidtok és kibeszéltek úgy nem vállalnál el. : D | |
|
| |
Conor McLeon
Hozzászólások száma : 110 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Júl. 11, 2011 8:53 am | |
| Lisaaaa te jösz | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |
|