| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:59 pm | |
| - Audrina Stone írta:
- Sziasztok!
Szijaa. Ez jó pont, hogy végre van itt egy lány is. xD | |
|
| |
Ashton Raleigh
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:59 pm | |
| - Riley Biers írta:
- Ashton Raleigh írta:
- Riley Biers írta:
- NEEM, nem vagyok meleg.!!
100%-ig szűz hetero vagyok. x) nem is tudom, melyik a jobb. xD Mindkettő jó. :'D tévedsz. a szex jó. de te se fiúkkal, se lányokkal nem csinálod. más szavakkal: lúzer vagy. XD | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:58 pm | |
| - Audrina Stone írta:
- Sziasztok!
És mielőtt elfelejtem, szia szép lány : D | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:58 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Riley Biers írta:
100%-ig szűz hetero vagyok. x) nem is tudom, melyik a jobb. xD Mindkettő jó. :'D | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:57 pm | |
| - Zach Brooke írta:
- Nem vagyok fajgyűlölő az igaz. : D
De ha már ennyire ragaszkodsz hozzá. *a szemöldökét rángatja* Cicus, van gazdád? *a válladra teszi a kezét* xD
-elkerekedett, csillogó szemekkel néz rám- mármint, ez a kéz az én vállamon van? *-* | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:56 pm | |
| - Riley Biers írta:
100%-ig szűz hetero vagyok. x) nem is tudom, melyik a jobb. xD | |
|
| |
Audrina Stone
Hozzászólások száma : 57 Join date : 2010. Dec. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:55 pm | |
| Sziasztok! | |
|
| |
Zach Brooke
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2010. Nov. 29.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:54 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
- Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
- Huh! x ) Most, hogy mondod... tényleg kényszert érzek rá, hogy rád vessem magam és birkózni kezdjek veled! xD Még úgy sincs itt egy haverom sem. xD De mindig is bunyózni akartam egyel. xD
-ujj ropogtat ököllel- na, akkor megmutatom, hogy verekszik egy Kentuckyból elszabadult suttyó. XD huvá kéred az ütést? Hasra? Arcra? Egyéb helyekre? XDD
Nyugalom, Riley, nincsen mitől félj *az állakpcsát feléd fordítja* Itt üss meg ha mersz! Itt! Ne nem mersz? : D *rádveti magát és meghemperget a padlón* Halál komolyan nem tudom honnan a fenéből származom, de készülj mert én voltam a gimnázium huncut csínytevője! x ) -lendítené öklét, mikor leteperik, elvetődik a földön- huh, hát fiam, már ne haragudj, de elég meleg helyzetekbe keveredhettél, mint egy kis csínytevő... mármint, ha érted, mire gondolok. XD biztos jól kijössz rájlival XD Nem vagyok fajgyűlölő az igaz. : D De ha már ennyire ragaszkodsz hozzá. *a szemöldökét rángatja* Cicus, van gazdád? *a válladra teszi a kezét* xD | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:53 pm | |
| NEEM, nem vagyok meleg.!! És soha nem is leszek. : D Ez csak a rosszakarók pletykája!! >< 100%-ig szűz hetero vagyok. x)Még. | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:52 pm | |
| - Zach Brooke írta:
- Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
- Huh! x ) Most, hogy mondod... tényleg kényszert érzek rá, hogy rád vessem magam és birkózni kezdjek veled! xD Még úgy sincs itt egy haverom sem. xD De mindig is bunyózni akartam egyel. xD
-ujj ropogtat ököllel- na, akkor megmutatom, hogy verekszik egy Kentuckyból elszabadult suttyó. XD huvá kéred az ütést? Hasra? Arcra? Egyéb helyekre? XDD
Nyugalom, Riley, nincsen mitől félj *az állakpcsát feléd fordítja* Itt üss meg ha mersz! Itt! Ne nem mersz? : D *rádveti magát és meghemperget a padlón* Halál komolyan nem tudom honnan a fenéből származom, de készülj mert én voltam a gimnázium huncut csínytevője! x ) -lendítené öklét, mikor leteperik, elvetődik a földön- huh, hát fiam, már ne haragudj, de elég meleg helyzetekbe keveredhettél, mint egy kis csínytevő... mármint, ha érted, mire gondolok. XD biztos jól kijössz rájlival XD | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:51 pm | |
| - Riley Biers írta:
- Zach Brooke írta:
- Riley Biers írta:
- Úristen mibe csöppentem. : D Ebben a témában én már meg se szólaljak, igaz? x'D
//közben írogatok előtörit; )// Nem kellene. : D Örökre rajtad marad a "homokas akár a tengerpart" jelző. x) Ez egy nagyon frappáns hasonlat. :''DDD Én mondtam! Jónak kell lennie! : D xD | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:50 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
Nyugalom, Riley, nincsen mitől félj *az állakpcsát feléd fordítja* Itt üss meg ha mersz! Itt! Ne nem mersz? : D *rádveti magát és meghemperget a padlón* Halál komolyan nem tudom honnan a fenéből származom, de készülj mert én voltam a gimnázium huncut csínytevője! x ) | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:50 pm | |
| - Zach Brooke írta:
- Riley Biers írta:
- Úristen mibe csöppentem. : D Ebben a témában én már meg se szólaljak, igaz? x'D
//közben írogatok előtörit; )// Nem kellene. : D Örökre rajtad marad a "homokas akár a tengerpart" jelző. x) Ez egy nagyon frappáns hasonlat. :''DDD | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:48 pm | |
| - Zach Brooke írta:
- Riley Biers írta:
//közben írogatok előtörit; )// Nem kellene. : D Örökre rajtad marad a "homokas akár a tengerpart" jelző. x) hé! de most komlyan, mikor lett rájli meleg? XD | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:46 pm | |
| - Zach Brooke írta:
-ujj ropogtat ököllel- na, akkor megmutatom, hogy verekszik egy Kentuckyból elszabadult suttyó. XD huvá kéred az ütést? Hasra? Arcra? Egyéb helyekre? XDD Nyugalom, Riley, nincsen mitől félj | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:45 pm | |
| - Riley Biers írta:
//közben írogatok előtörit; )// Nem kellene. : D Örökre rajtad marad a "homokas akár a tengerpart" jelző. x) | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:44 pm | |
| Úristen mibe csöppentem. : D Ebben a témában én már meg se szólaljak, igaz? x'D
//közben írogatok előtörit; )// | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:42 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
- Na ne viccelődj! Ha kis is lennék biztos nem rád! x ) Valami lánykán élném ki magam akkor.
Mind ezt mondja XD Huh! x ) Most, hogy mondod... tényleg kényszert érzek rá, hogy rád vessem magam és birkózni kezdjek veled! xD Még úgy sincs itt egy haverom sem. xD De mindig is bunyózni akartam egyel. xD | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:39 pm | |
| - Zach Brooke írta:
- Na ne viccelődj! Ha kis is lennék biztos nem rád! x ) Valami lánykán élném ki magam akkor.
Mind ezt mondja XD | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:38 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
- Ash! Végre egy hímnemű! :"D
Zachie! : D miért? csak nem ki vagy éhezve? XD Na ne viccelődj! Ha kis is lennék biztos nem rád! x ) Valami lánykán élném ki magam akkor. | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:36 pm | |
| - Zach Brooke írta:
- Ash! Végre egy hímnemű! :"D
Zachie! : D miért? csak nem ki vagy éhezve? XD | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:31 pm | |
| Ash! Végre egy hímnemű! :"D | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 4:27 pm | |
| | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 3:57 pm | |
| | |
|
| |
Lisa Masen
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Állandóan vándorol, nem tudni hol találsz rá.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 3:54 pm | |
| - Elena Stevens írta:
- Mizu??
Semmi kül, tanulok. (: Veled? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |