Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Jún. 11, 2011 9:24 pm
Haallííhóóó! (icc számör.)
Látom valakinek jól megy sorsa. Én csak hétfőn kezdhetem írni ezt a szót a bazi nagy Ó betűvel kezdve. Minden nap meg kell látnom a sulit, kivéve persze hétfőn, egész jövőhéten. Én nem tudom hogy fogok játszani. Minden karakterem csak álldogál, és nem kapok reagot. :/
Seth Clearwater
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2011. Jun. 11.
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Jún. 11, 2011 3:59 pm
Sziasztok! Na Kinek Van Kedve Játszani?
Conor McLeon
Hozzászólások száma : 110 Join date : 2010. Nov. 02.
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Jún. 11, 2011 2:39 pm
Lacey Frewer írta:
Hát ez aztáááán...... csendes! o.O Gondolom mindenki egész évben rosszalkodott és most kezdi el turbózni a jegyeit. Minket is rendesen meghajtanak még mindig. Énektémazáró (már 3. hónapja halogatjuk) lehet angolból is becsúszik egy... matematika... már csak magyarból kellene és KO az egész. Na sebaj, majd iskola végeztével mindenki idesereglik. :D:D
írjál Lacey szivem
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Jún. 11, 2011 1:45 pm
! Ó! IÓ! CIÓ! ÁCIÓ! KÁCIÓ! AKÁCIÓ! VAKÁCIÓ! ... Ki hol tart már?? Meddig szenvedtek még a suliba drágáim?? :D Én már nagyban VAKÁCIÓZOK -ha úgy vesszük-, leszámítva a jövő heti érettségit... De jövő szerdán biztos vagyok benne, hogy mindenkinek vége lesz és akkor úújra élni fog a fórum!! Ugyeeeeee??? *-*
Ha végre itt a nyáááár...
Bááár, mostanság nem épp strandravaló időnk van... de remélhetőleg hamarosan az is eljön.. De a nagy pancsolások után azért ne felejtkezzetek el rólunk!!
Ébredj napfény, ébredj MiTwilightunk!! :D
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 30, 2011 9:15 pm
Lacey Frewer írta:
Hát ez aztáááán...... csendes! o.O Gondolom mindenki egész évben rosszalkodott és most kezdi el turbózni a jegyeit. Minket is rendesen meghajtanak még mindig. Énektémazáró (már 3. hónapja halogatjuk) lehet angolból is becsúszik egy... matematika... már csak magyarból kellene és KO az egész. Na sebaj, majd iskola végeztével mindenki idesereglik. :D:D
Hajjajj... Ezt valahogy elfelejtetted itthon mondani Hugicám... xDD Akkor ess neki a tanulásnak!! xD
Lacey Frewer
Hozzászólások száma : 113 Join date : 2011. May. 06.
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 30, 2011 7:54 pm
Leah Clearwater
Hozzászólások száma : 112 Join date : 2010. Nov. 02.
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 28, 2011 9:59 am
Hahóó!
Igazad van Conor, teljes csend és hullaszag... o.O Pedig mostanában eléggé felpezsdült az élet. Remélem hétvégén mindenkinek lesz ideje lazítani és játszani kicsit. Már nem sok van hátra a suliból, de minket még alaposan meghajtanak... -.- Jó hétvégét és játékot Mindenkinek!
Conor McLeon
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Május 27, 2011 11:33 pm
teljes kihalás O.o
Conor McLeon
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 23, 2011 9:24 pm
uuuuuuuuuu *cirip-cirip*
Rosalie Hale
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Május 19, 2011 8:50 pm
Sziasztok!
Nem tudom, hogy a következő sorokat pontosan hova kellett volna írni, de gondoltam a társalgót tuti megnézitek!
A segítségeteket szeretném kérni! Az Ulpius-ház Könyvkiadó játékot hirdetett a facebook-on, mely során a kedvenc Ulpius-házas írómról kellett egy szlogent írni, és ezután gyűjteni a "like"-okat! Ha van egy fél perced, nyomj egy "like"-ot a szlogenemre!
Utána pedig a versenykiírás hozzászólásai között kell a szlogenem: https://www.facebook.com/ulpiushaz/posts/161077153952090 (Kalmár Fruzsina: J. R. Ward: Vágy, romantika, küzdelmek, mindez erotikával fűszerezve egy rémisztően misztikus világban. Garantáltan függővé tesz!) <-- ezt keresd
Előre is köszi: Fruzsi alias Rosie néni^^
Raven Campbell
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2011. May. 12.
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 16, 2011 8:08 pm
Megjötteeem! Most már indulhat a buli!
Ashton Raleigh
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Nov. 13.
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 15, 2011 7:54 pm
Zach Brooke írta:
azt, hogy kíváncsi vok a pm folytatására
egyelőre nincsen agyam PM-et írni >.< nem voltam itthon hétvégén, most is csak épp felugrottam... és lépek is. pápá. : D
Audrina Stone
Hozzászólások száma : 57 Join date : 2010. Dec. 01.
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 15, 2011 7:48 pm
sziasztok!
Zach Brooke
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2010. Nov. 29.
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 15, 2011 7:48 pm
Ashton Raleigh írta:
Zach Brooke írta:
Ashton Raleigh írta:
Zach Brooke írta:
Ashton Raleigh írta:
ash is dead? XD
Nini.. ki tolta fel a hátsóját. xD
csak nem te? XD
Én alap mindig itt vagyok. Kivéve ha nem x) Rád gondoltam.
min gondolkodtál, ami én vagyok?
azt, hogy kíváncsi vok a pm folytatására
Ashton Raleigh
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 15, 2011 7:45 pm
Zach Brooke írta:
Ashton Raleigh írta:
Zach Brooke írta:
Ashton Raleigh írta:
ash is dead? XD
csak nem te? XD
min gondolkodtál, ami én vagyok?
Zach Brooke
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 15, 2011 7:40 pm
Ashton Raleigh írta:
Zach Brooke írta:
Ashton Raleigh írta:
ash is dead? XD
csak nem te? XD
Ashton Raleigh
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 15, 2011 7:39 pm
Zach Brooke írta:
Ashton Raleigh írta:
ash is dead? XD
csak nem te? XD
Zach Brooke
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 15, 2011 7:38 pm
Ashton Raleigh írta:
ash is dead? XD
Ashton Raleigh
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 15, 2011 7:36 pm
ash is dead? XD
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 15, 2011 5:07 pm
Zach nyugi élek még, csak minden géphez jutott időmet lefoglalja a sorozatnézés. (True Bloodot kezdtem nézni.) Ezért nincs túl sok időm. De csak miattad köszönök szépen. Halllíííhóóó
Nade mentem is tovább nézni. párápápáppá. (:
Audrina Stone
Hozzászólások száma : 57 Join date : 2010. Dec. 01.
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 15, 2011 4:53 pm
Zach Brooke írta:
Na jó.. mit a szentséges isten történt itt? O.O Hol a nyüzsi? Hol a varázs? Hol vannak a furábbnál furább köszönések? Hol van Ashton, hol van Elena, hol van Rosie néni, hol van Riley, hol van David, hol van Conor, hol van Lacey... és hol a ménykűben van Audrina? O.O Mih..mih.. mi van itt? Nyüzsgést akarok! >.<
*idegesen masszírozza az orrnyergét*
Itt vagyok, itt vagyok!!!
Rosalie Hale
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 14, 2011 11:55 pm
Zach Brooke írta:
Rosalie Hale írta:
Zach Brooke írta:
Na jó.. mit a szentséges isten történt itt? O.O Hol a nyüzsi? Hol a varázs? Hol vannak a furábbnál furább köszönések? Hol van Ashton, hol van Elena, hol van Rosie néni, hol van Riley, hol van David, hol van Conor, hol van Lacey... és hol a ménykűben van Audrina? O.O Mih..mih.. mi van itt? Nyüzsgést akarok! >.<
Itt van Rosie néni, csak Rosie néni hétfőn érettségizik, és ezerrel készül rá!! :S:S De ha egyszer végre túl lesz rajta, majd jön!!
Oké.. akk te felmentést kapsz. De a többiek? o.o
Lacey elfoglalt!! xDD (Hugicám) A többieket nem tom.. de majdcsak vége lesz már a sulinak és jön mindenki!!
Zach Brooke
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 14, 2011 11:46 pm
Rosalie Hale írta:
Zach Brooke írta:
Itt van Rosie néni, csak Rosie néni hétfőn érettségizik, és ezerrel készül rá!! :S:S De ha egyszer végre túl lesz rajta, majd jön!!
Oké.. akk te felmentést kapsz. De a többiek? o.o
Rosalie Hale
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 14, 2011 11:31 pm
Zach Brooke írta:
Zach Brooke
Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Május 14, 2011 11:25 pm