| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Zach Brooke
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2010. Nov. 29.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:28 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
- Áhh. Austin nem jön be. Te sokkal izgatóbb vagy. x) *belenyal a füledbe*
ühm, cica -halkan nyög egyet- no jól van, egye fene. egyszer élünk, nem? -megnyálazza ajkait, mmint a sajátját, majd a fiú hajába túr- szóval, legyek a ribancod? Hm... most épp Audrit szédítem az angyalos bigyuszommal... de majd valamikor felszedlek xD Feltéve ha akkor ilyen elfajzott leszel x ) | |
|
| |
Ashton Raleigh
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:26 pm | |
| - Zach Brooke írta:
- Áhh. Austin nem jön be. Te sokkal izgatóbb vagy. x) *belenyal a füledbe*
ühm, cica -halkan nyög egyet- no jól van, egye fene. egyszer élünk, nem? -megnyálazza ajkait, mmint a sajátját, majd a fiú hajába túr- szóval, legyek a ribancod? | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:22 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
- Nem lenne mókás egy AIDS xD De amúgy közlöm.. gyűlölök a passzív fél lenni x ) Ez azt jelenti, hogy te nem tudsz majd normálisan ülni x )
hm, na várjunk csak. XD úgy maximum Austin-nal megyek bele. XD Ashton túl jó arc ahhoz, hogy egy hétig ne tudjon bringázni. X ) Áhh. Austin nem jön be. Te sokkal izgatóbb vagy. x) *belenyal a füledbe* | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:22 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
- Nem lenne mókás egy AIDS xD De amúgy közlöm.. gyűlölök a passzív fél lenni x ) Ez azt jelenti, hogy te nem tudsz majd normálisan ülni x )
hm, na várjunk csak. XD úgy maximum Austin-nal megyek bele. XD Ashton túl jó arc ahhoz, hogy egy hétig ne tudjon bringázni. X ) ÁÚú. x''DDDD *fetreng a földön a röhögéstől* | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:21 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Riley Biers írta:
- Ashton Raleigh írta:
- Riley Biers írta:
- Áhh ne. >< Ha nincs kivel akkor meg mit csináljak? :'D
hát, elsősorban ismerd el, hogy nem menő, hogy 18 vagy és szűz. XD de ha akarod, szakítok elveimmel és csinálok csak neked egy lányt, akit kedvedre megdughatsz. XD Micsoda ragyogó ajánlat. xD na, de nem viccelek. tök szép PB-t is csinálnék hozzá XD xD Nemistudom. Olyan jó szentnek és tisztának lenni. :'DDDD | |
|
| |
Audrina Stone
Hozzászólások száma : 57 Join date : 2010. Dec. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:21 pm | |
| Már nem tudok mit mondani! XD | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:20 pm | |
| - Zach Brooke írta:
hm, na várjunk csak. XD úgy maximum Austin-nal megyek bele. XD Ashton túl jó arc ahhoz, hogy egy hétig ne tudjon bringázni. X ) | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:18 pm | |
| Nem lenne mókás egy AIDS xD De amúgy közlöm.. gyűlölök a passzív fél lenni x ) Ez azt jelenti, hogy te nem tudsz majd normálisan ülni x ) | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:16 pm | |
| - Zach Brooke írta:
- Közlöm veled.. tőlem kitelik... Ferdehajlamúság sem.. akivel szerepezem azzal egy meleg párost alakítunk x )
közlöm veled - nem tudok olyan karaktert említeni, aki az enyém volt és hetero totálisan. talán csak egy, de az se ezen az oldalon. : D szóval, felőlem mókázhatunk. egy kikötésem van, óvszer, babám : D | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:15 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
- Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
- Jah, de írtó szexi. *suttogja buján a füledbe, majd megharapja a fülcimpád*
Amúgy miért van az, hogy én játszom a seme szerepét de te képzeled magad semének? Vagy ez egy seme seme páros? xD A másik meg, hogy milyen ez már... itt társalgóban buzulunk xD
én csak hagyom, hogy élvezkedj rajtam, cica-mica. és szerintem jogunkban áll, hogy rám hajts. és jogomban áll nem ellenállni - bárhol, bárkivel... vagyis, veled, és... grr -megemeli a fiú állát, végig simít az arcán, kissé önelégült vigyorral képén* Nem hiszem, hogy erre mindenki kíváncsi lenne. Folytassuk pm-ben. *rádvigyorog* hm, vagy kapásból +18-as játéktéren : D Közlöm veled.. tőlem kitelik... Ferdehajlamúság sem.. akivel szerepezem azzal egy meleg párost alakítunk x ) | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:14 pm | |
| - Riley Biers írta:
- Ashton Raleigh írta:
- Riley Biers írta:
hát, elsősorban ismerd el, hogy nem menő, hogy 18 vagy és szűz. XD de ha akarod, szakítok elveimmel és csinálok csak neked egy lányt, akit kedvedre megdughatsz. XD Micsoda ragyogó ajánlat. xD na, de nem viccelek. tök szép PB-t is csinálnék hozzá XD | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:14 pm | |
| - Zach Brooke írta:
- Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
Amúgy miért van az, hogy én játszom a seme szerepét de te képzeled magad semének? Vagy ez egy seme seme páros? xD A másik meg, hogy milyen ez már... itt társalgóban buzulunk xD
én csak hagyom, hogy élvezkedj rajtam, cica-mica. és szerintem jogunkban áll, hogy rám hajts. és jogomban áll nem ellenállni - bárhol, bárkivel... vagyis, veled, és... grr -megemeli a fiú állát, végig simít az arcán, kissé önelégült vigyorral képén* Nem hiszem, hogy erre mindenki kíváncsi lenne. Folytassuk pm-ben. *rádvigyorog* hm, vagy kapásból +18-as játéktéren : D | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:12 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Riley Biers írta:
hát, elsősorban ismerd el, hogy nem menő, hogy 18 vagy és szűz. XD de ha akarod, szakítok elveimmel és csinálok csak neked egy lányt, akit kedvedre megdughatsz. XD Micsoda ragyogó ajánlat. xD | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:12 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
én csak hagyom, hogy élvezkedj rajtam, cica-mica. és szerintem jogunkban áll, hogy rám hajts. és jogomban áll nem ellenállni - bárhol, bárkivel... vagyis, veled, és... grr -megemeli a fiú állát, végig simít az arcán, kissé önelégült vigyorral képén* Nem hiszem, hogy erre mindenki kíváncsi lenne. Folytassuk pm-ben. *rádvigyorog* | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:11 pm | |
| - Riley Biers írta:
hát, elsősorban ismerd el, hogy nem menő, hogy 18 vagy és szűz. XD de ha akarod, szakítok elveimmel és csinálok csak neked egy lányt, akit kedvedre megdughatsz. XD | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:10 pm | |
| - Zach Brooke írta:
én csak hagyom, hogy élvezkedj rajtam, cica-mica. és szerintem jogunkban áll, hogy rám hajts. és jogomban áll nem ellenállni - bárhol, bárkivel... vagyis, veled, és... grr -megemeli a fiú állát, végig simít az arcán, kissé önelégült vigyorral képén* | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:08 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Riley Biers írta:
- Ashton Raleigh írta:
És amúgy Rájli-fiú, megmondanád, how old are you? XD mmint karakter? XD Ebben a világban 18 éppenséggel. : D 18 és szűz?! OMFG! oké, két napot kapsz, hogy változtass ezen, vagy istenbizony én veszem el a szüzességed. XD és nem, nem adom vissza soha XDDD Ehh ehh! Ha épp én ingerellek akkor ne a szegény Riley fiút rémísztgessd! xD | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:07 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Riley Biers írta:
- Ashton Raleigh írta:
És amúgy Rájli-fiú, megmondanád, how old are you? XD mmint karakter? XD Ebben a világban 18 éppenséggel. : D 18 és szűz?! OMFG! oké, két napot kapsz, hogy változtass ezen, vagy istenbizony én veszem el a szüzességed. XD és nem, nem adom vissza soha XDDD Áhh ne. >< Ha nincs kivel akkor meg mit csináljak? :'D | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:07 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
- A tieden. *közelhajol, majd egy pajzán vigyor keretében végignyalja az arcod* Azt a rohadt... tök borostás vagy!! : D xD
-csukott szemmel élvezi, ahogy a nyelv végig siklik arcán- hmm, kisfiú (és rájli is figyelj) ilyen egy férfi arca. xXD
És amúgy Rájli-fiú, megmondanád, how old are you? XD mmint karakter? XD Jah, de írtó szexi. *suttogja buján a füledbe, majd megharapja a fülcimpád* Amúgy miért van az, hogy én játszom a seme szerepét de te képzeled magad semének? Vagy ez egy seme seme páros? xD A másik meg, hogy milyen ez már... itt társalgóban buzulunk xD | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:06 pm | |
| - Riley Biers írta:
- Ashton Raleigh írta:
És amúgy Rájli-fiú, megmondanád, how old are you? XD mmint karakter? XD Ebben a világban 18 éppenséggel. : D 18 és szűz?! OMFG! oké, két napot kapsz, hogy változtass ezen, vagy istenbizony én veszem el a szüzességed. XD és nem, nem adom vissza soha XDDD | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:04 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
És amúgy Rájli-fiú, megmondanád, how old are you? XD mmint karakter? XD Ebben a világban 18 éppenséggel. : D | |
|
| |
Ashton Raleigh
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:02 pm | |
| - Zach Brooke írta:
- A tieden. *közelhajol, majd egy pajzán vigyor keretében végignyalja az arcod* Azt a rohadt... tök borostás vagy!! : D xD
-csukott szemmel élvezi, ahogy a nyelv végig siklik arcán- hmm, kisfiú (és rájli is figyelj) ilyen egy férfi arca. xXD És amúgy Rájli-fiú, megmondanád, how old are you? XD mmint karakter? XD | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:01 pm | |
| | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:01 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Zach Brooke írta:
- Nem vagyok fajgyűlölő az igaz. : D
De ha már ennyire ragaszkodsz hozzá. *a szemöldökét rángatja* Cicus, van gazdád? *a válladra teszi a kezét* xD
-elkerekedett, csillogó szemekkel néz rám- mármint, ez a kéz az én vállamon van? *-* A tieden. *közelhajol, majd egy pajzán vigyor keretében végignyalja az arcod* Azt a rohadt... tök borostás vagy!! : D xD | |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 5:00 pm | |
| - Ashton Raleigh írta:
- Riley Biers írta:
- Ashton Raleigh írta:
- Riley Biers írta:
- NEEM, nem vagyok meleg.!!
100%-ig szűz hetero vagyok. x) nem is tudom, melyik a jobb. xD Mindkettő jó. :'D tévedsz. a szex jó. de te se fiúkkal, se lányokkal nem csinálod. más szavakkal: lúzer vagy. XD Isten szolgája vagyok. :'D De amúgy odaírtam h Még. Szóval ez az állapot változni fog. Még mielőtt félreértenétek: lánnyal! : D | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |
|