| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Elena Stevens
Hozzászólások száma : 94 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 3:49 pm | |
| Mizu?? | |
|
| |
Lisa Masen
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Állandóan vándorol, nem tudni hol találsz rá.
| |
| |
Elena Stevens
Hozzászólások száma : 94 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Hétf. Május 09, 2011 3:36 pm | |
| Sziasztok! | |
|
| |
Lisa Masen
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Állandóan vándorol, nem tudni hol találsz rá.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 10:02 pm | |
| - Austin Christopher Monsen írta:
- Lisa Masen írta:
- Női mivoltom felülkerekedése végett, melegnek lett titulálva a Társalgó köreimben.
áúcs XD akkor most be kéne ismernem önként, hogy nem hetero pont ez a karakterem? XD Nem erre céloztam, de bármi kisülhet. :'D Amúgy de nagy csönd lett. Nemtudom hány percre nem vagyok itt és megáll az élet? : D | |
|
| |
Austin Christopher Monsen
Hozzászólások száma : 73 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 31 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 9:21 pm | |
| - Lisa Masen írta:
- Női mivoltom felülkerekedése végett, melegnek lett titulálva a Társalgó köreimben.
áúcs XD akkor most be kéne ismernem önként, hogy nem hetero pont ez a karakterem? XD | |
|
| |
Elena Stevens
| |
| |
Lisa Masen
| |
| |
Hozzászólások száma : 73 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 31 Tartózkodási hely : Forks
| |
| |
Lisa Masen
| |
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 9:06 pm | |
| - Lisa Masen írta:
- Majd meglátjátok nekem ki a választásom. Most megyek előtörit írni, de itt vagyok szorgosan ; )
sok sikert és repesve várom, ki lesz : D bár, kicsit gáz, hogy ezt fiú kariként írom, de nincs miből válogatni >.< XD | |
|
| |
Lisa Masen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 9:05 pm | |
| Majd meglátjátok nekem ki a választásom. Most megyek előtörit írni, de itt vagyok szorgosan ; ) | |
|
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 9:05 pm | |
| - Elena Stevens írta:
- Nem igaz!! XDD Habár ha jobban belegondolok! *-*
győzedelmeskedés : DDD | |
|
| |
Elena Stevens
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 9:03 pm | |
| - Austin Christopher Monsen írta:
- Elena Stevens írta:
Michael *.* tévedsz! Alex a jobb XDD Nem igaz!! XDD Habár ha jobban belegondolok! *-* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 9:01 pm | |
| - Elena Stevens írta:
Michael *.* tévedsz! Alex a jobb XDD | |
|
| |
Elena Stevens
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 9:00 pm | |
| - Lisa Masen írta:
- Hallííhóó! : D
Közvélemény kutatás: Alexander Skarsgard or Michael Trevino? (Én már döntöttem, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. (: ) Michael *.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 8:55 pm | |
| - Lisa Masen írta:
- Hallííhóó! : D
Közvélemény kutatás: Alexander Skarsgard or Michael Trevino? (Én már döntöttem, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. (: ) ALEX *-* | |
|
| |
Lisa Masen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 8:54 pm | |
| Hallííhóó! : D Közvélemény kutatás: Alexander Skarsgard or Michael Trevino? (Én már döntöttem, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. (: ) | |
|
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 8:51 pm | |
| hahó megint | |
|
| |
Elena Stevens
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 8:34 pm | |
| - Zach Brooke írta:
- Elena Stevens írta:
- Sziaaa! ^^
Furcsa, hogy ilyen csöndben vagy. (: Most nem tudok mit mondani! XD De amúgy meg tényleg elég csöndes lettem! | |
|
| |
Lacey Frewer
Hozzászólások száma : 113 Join date : 2011. May. 06.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 8:25 pm | |
| Sziasztoook! :D | |
|
| |
Zach Brooke
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2010. Nov. 29.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 8:08 pm | |
| - Elena Stevens írta:
- Sziaaa! ^^
Furcsa, hogy ilyen csöndben vagy. (: | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 7:25 pm | |
| | |
|
| |
Elena Stevens
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 7:24 pm | |
| | |
|
| |
Zach Brooke
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 7:17 pm | |
| Yey! >_< | |
|
| |
Annabel Fox
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2011. May. 07.
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |
|