| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:56 pm | |
| Na én mára búcsúzom!! Ha valakinek bármi kell, az ír, én meg amint tudok intézkedek!! Jó játékot!! Üdv: Rose néni ^^ | |
|
| |
Lisa Masen
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Állandóan vándorol, nem tudni hol találsz rá.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:53 pm | |
| Gondolkodom egy alakváltó karin. Azzal a fajjal még úgysem játszottam. Ideje lenne csinálnom egy olyat is, hogy barátsággal játszhassak azon faj képviselőivel Csak előbb el kéne olvasnom a Twilight kalauz rájuk eső részét, mert eddig nem vitt rá a lélek. :'D Még amúgy is csak a Denali klán életrajzainál járok. Meg kell keresni egy avit, mert csak aztán jön az ihlet. : ) | |
|
| |
Ryan Callaway
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2011. May. 07.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:48 pm | |
| Remélem is! Egyébként nincs kedve valakinek játszani? (természetesen velem XD) | |
|
| |
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:44 pm | |
| - Ryan Callaway írta:
- Ó, tényleg XD teljesen elfelejtettem, hogy házat is kell kérnem, pedig tegnap este még az eszemben volt
Nem baj, itt vagyok Én, hogy emlékeztesselek!! És ha Rose-al nem is, majd Paullal jóba leszel!! Remélhetőleg!! xDD Addig is, nem árt ha megvan a házad, hogy tudj játszani gond nélkül!! | |
|
| |
Ryan Callaway
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:41 pm | |
| Ó, tényleg XD teljesen elfelejtettem, hogy házat is kell kérnem, pedig tegnap este még az eszemben volt | |
|
| |
Alexis Lance
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2010. Nov. 05.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:40 pm | |
| Tud valaki valamit Embry-ról? xD | |
|
| |
Rosalie Hale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:39 pm | |
| Ryan, ha kérsz házat írd le gyorsan a Ház igénylős rovatba, hogy mi kell bele meg hogy hova... gyorsan megcsinálom, aztán megyek! | |
|
| |
Rosalie Hale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:27 pm | |
| Ha esetleg valakinek van valamilyen kérése az jelezze! Az új tagokat pedig üdvözlöm!! | |
|
| |
Lisa Masen
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Állandóan vándorol, nem tudni hol találsz rá.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:22 pm | |
| - Austin Christopher Monsen írta:
- Lisa Masen írta:
- Tökéletes. *______________* Köszönöm szépen.
Meghálálnám, de nem hiszem h ilyen szépségeket tudnék csinálni, mint te és azt sem tudok ki az avid. xD Ha megmondod, próbálkozni fogok: :'D Örülök, hogy nem csak nekem tetszik *-* szívesen csináltam, Avril az egyik aközül a három női előadó közül, akiket IMÁDOK és hát, ha szeretnéd, megsúgom, hogy alessandro de marco, és tényleg, még nem is foglaltam avit. XD De nekem most mennem kell magyarozni... Sziasztok Kösziköszi. *-* Szija. Jó tanulgatást! | |
|
| |
Austin Christopher Monsen
Hozzászólások száma : 73 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 31 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:17 pm | |
| - Lisa Masen írta:
- Tökéletes. *______________* Köszönöm szépen.
Meghálálnám, de nem hiszem h ilyen szépségeket tudnék csinálni, mint te és azt sem tudok ki az avid. xD Ha megmondod, próbálkozni fogok: :'D Örülök, hogy nem csak nekem tetszik *-* szívesen csináltam, Avril az egyik aközül a három női előadó közül, akiket IMÁDOK és hát, ha szeretnéd, megsúgom, hogy alessandro de marco, és tényleg, még nem is foglaltam avit. XD De nekem most mennem kell magyarozni... Sziasztok | |
|
| |
Hozzászólások száma : 73 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 31 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:16 pm | |
| - Elena Stevens írta:
Aztaaaa!!! ez nagyon szép!!!!! *-* fura mód nekem is gecire bejön *-* még a végén kiderül, tudok képet szerkeszteni XD | |
|
| |
Lisa Masen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:15 pm | |
- ha túl nőies Avril van benne, hajlandó vagyok másikat csinálni XD
Tökéletes. *______________* Köszönöm szépen. Meghálálnám, de nem hiszem h ilyen szépségeket tudnék csinálni, mint te és azt sem tudok ki az avid. xD Ha megmondod, próbálkozni fogok: :'D | |
|
| |
Elena Stevens
Hozzászólások száma : 94 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:15 pm | |
- Lisa Masen
- Kód:
-
[center][IMG]http://i1220.photobucket.com/albums/dd447/charleston_butterfly/csakisaz/qpjeyh-1.png[/IMG][/center] Aztaaaa!!! ez nagyon szép!!!!! *-* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:14 pm | |
| - Rosalie Hale írta:
- Sziasztok!
Úgy látom akad dolgom, szóval adminkodok kicsit! Mindenesetre örülök, hogy végre éledezünk ^^ Szia! Miért? Meg voltunk halva? Szerintem csak csicsikáltunk kicsit. XD | |
|
| |
Rosalie Hale
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:13 pm | |
| Sziasztok! Úgy látom akad dolgom, szóval adminkodok kicsit! Mindenesetre örülök, hogy végre éledezünk ^^ | |
|
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:11 pm | |
| ha túl nőies Avril van benne, hajlandó vagyok másikat csinálni XD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:10 pm | |
| Lisa Masen - Kód:
-
[center][IMG]http://i1220.photobucket.com/albums/dd447/charleston_butterfly/csakisaz/qpjeyh-1.png[/IMG][/center] | |
|
| |
Ryan Callaway
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:08 pm | |
| Háát, én is inkább Jensen fan vagyok, mint Ian f. xD | |
|
| |
Annabel Fox
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2011. May. 07.
| |
| |
Lisa Masen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:02 pm | |
- Ryan Callaway írta:
- Lisa: sokat kellett rajta gondolkodnom, mert először úgy voltam vele, hogy Ian lesz, de ő nem felelt meg a feltételeimnek (és ha jól tudom, akkor még foglalt is xD )
fúú, de utálom Ian-t. XD Szerintem Jensen mérföldekkel jobb Szerintem ízlés dolga. Mindkét pasit szeretem, maga kategóriájában. : D | |
|
| |
Annabel Fox
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2011. May. 07.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:01 pm | |
| Sziasztok! | |
|
| |
| - Lisa Masen írta:
- Megtennéd? *___* Vádeiszonyat örülnék neki Én nem tudok ilyen jókat csinálni. xD
már dolgozok is rajta : D kérek kb tíz percet - vagy többet XD | |
|
| |
| - Ryan Callaway írta:
- Lisa: sokat kellett rajta gondolkodnom, mert először úgy voltam vele, hogy Ian lesz, de ő nem felelt meg a feltételeimnek (és ha jól tudom, akkor még foglalt is xD )
fúú, de utálom Ian-t. XD Szerintem Jensen mérföldekkel jobb | |
|
| |
Lisa Masen
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 6:00 pm | |
- Lisa Masen írta:
- Fúdenagyon zsíííír. Nekem bejön. bárcsak tudnék én is ilyeneket. *_*
mire nem jó egy photobucket photo editer meg egy kis fantázia XD ha szeretnéd nagyon, próbálkozom neked is hasonlóval, bár sokat nem ígérek XD Megtennéd? *___* Vádeiszonyat örülnék neki Én nem tudok ilyen jókat csinálni. xD | |
|
| |
Ryan Callaway
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Vas. Május 08, 2011 5:59 pm | |
| Lisa: sokat kellett rajta gondolkodnom, mert először úgy voltam vele, hogy Ian lesz, de ő nem felelt meg a feltételeimnek (és ha jól tudom, akkor még foglalt is xD ) | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |
|