| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Ashton Raleigh
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Nov. 13, 2010 8:37 pm | |
| - Anabella írta:
- jóestét..xD
szia. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Nov. 13, 2010 8:36 pm | |
| |
|
| |
Ashton Raleigh
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Nov. 13, 2010 8:30 pm | |
| Jó napot. | |
|
| |
Robert Crage
Hozzászólások száma : 65 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Nov. 13, 2010 4:45 pm | |
| SZIASZTOK! AZT SZERETNÉM KÉRDEZNI ADMINOK HOGY EGY JÓ PÁR HÓNAPRA BEFAGYASZTHATNÁM E MAGAMAT MERT ITT AZ ÉRETTSÉGI NEMSOKÁRA ÉS SOKAT KELL KÉSZÜLNÖM RÁ ÉS NEM MARAD IDŐM IDE IS FELJÁRNI!!! ??? ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZOTOKAT4! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Nov. 13, 2010 12:01 am | |
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szomb. Nov. 13, 2010 12:00 am | |
| - Austin Christopher Monsen írta:
- Cleo Stonne írta:
- Austin Christopher Monsen írta:
- Teljesen félreértetteket. XD a lényegem az volt, hogy senki sem tudja fejből, hogy a beton az mi. XD mindenki szótárazik. XD 10 emberből 11. XD
és az én kedven smiley-em az: meg és
és szerintem is szép Indiana.
plusz, Liza, látom az aláírásodban már megint jó vagyok.
ja és még ez is jó : kössz, Aust Az én smileym ez: Nem akarsz egyet játszani ?:D Csak Chrisvagy Austin. cicus. XD cukcsi-mukcsi. XD rendben, mivel még ma sem kaptam kezdőt, vagy legalább is, nem vettem észre. XD
ja, és most hangzott el a beszélgetés: XD Akinek kicsi a lába, annak nagy, akinek nagy az autója, annak kicsi... Akkor Mr. Bean-nek nagy van! Öm..nem értettelek.XDXDXD :'D Jószokásom xdxd IGEN vagy MOST nem. xD |
|
| |
Austin Christopher Monsen
Hozzászólások száma : 73 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 31 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Nov. 12, 2010 11:09 pm | |
| - Cleo Stonne írta:
- Teljesen félreértetteket. XD a lényegem az volt, hogy senki sem tudja fejből, hogy a beton az mi. XD mindenki szótárazik. XD 10 emberből 11. XD
és az én kedven smiley-em az: meg és
és szerintem is szép Indiana.
plusz, Liza, látom az aláírásodban már megint jó vagyok.
ja és még ez is jó : kössz, Aust Az én smileym ez: Nem akarsz egyet játszani ?:D Csak Chrisvagy Austin. cicus. XD cukcsi-mukcsi. XD rendben, mivel még ma sem kaptam kezdőt, vagy legalább is, nem vettem észre. XD ja, és most hangzott el a beszélgetés: XD Akinek kicsi a lába, annak nagy, akinek nagy az autója, annak kicsi... Akkor Mr. Bean-nek nagy van! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Nov. 12, 2010 10:49 pm | |
| |
|
| |
Hozzászólások száma : 73 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 31 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Nov. 12, 2010 10:40 pm | |
| Teljesen félreértetteket. XD a lényegem az volt, hogy senki sem tudja fejből, hogy a beton az mi. XD mindenki szótárazik. XD 10 emberből 11. XD és az én kedven smiley-em az: meg és és szerintem is szép Indiana. plusz, Liza, látom az aláírásodban már megint jó vagyok. ja és még ez is jó : | |
|
| |
Liza Karorr
Hozzászólások száma : 132 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : midnenhol
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Nov. 12, 2010 5:12 pm | |
| | |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| |
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Nov. 12, 2010 1:46 pm | |
| halyyy |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Nov. 12, 2010 10:55 am | |
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Nov. 12, 2010 10:37 am | |
- jó estétet!
tudja valaki, hogy van a beton angolul? senki? vagy csak engem aggaszt ez a HATALMAS probléma? XD sztaki.hu szerint concrete, bár nekem nagyon gyanús... de a betonkeverő meg concrete mixer, szóval lehet benne valami... de ez a válasz egy újabb kérdést vet fel - de most bennem. ennek a szép számnak mi a fenének az a címe, hogy beton angyal? :O vagy concrete mint konkrét? ha valaki megválaszolja kap egy pirospontot |
|
| |
Bella Swan
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Pént. Nov. 12, 2010 12:36 am | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Nov. 11, 2010 11:32 pm | |
| Bella H2O-Bella Twilight xD Szerintem is szép Indiana, nem hiába Ő lett az avim ^^. Továbbra is játszó pajtárt keresek !! - Bella Swan írta:
- Ah, imádom a színésznőt, 'akivel' játszol. h2o xDDD Szerintem tök szép a csaj
- Cleo Stonne írta:
- Valaki első játékomra ?? ^^. Tök mindegy a helyszín ... Lényeg hogy vámpír vagyok!
|
|
| |
Bella Swan
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Nov. 11, 2010 11:22 pm | |
| Malac a PÁCBAN! Pácban mint bajban, vagy pácban, mint fűszerezett lé? xDDD Erre az angoltanárunk hívta fel a figyelmünket. Nagyon kész. Ki gondolt arra, hogy lehet másféleképp is érteni? xD - Miranda Volturi írta:
- Miranda Volturi írta:
- - ne akard megtudni, én már láttam ilyet egy filmben és a végén le akarták vágni a malacot xD
-furcsa filmeket nézel XD - nem is igaz, benne Jane is és ott pátyolgatta a kismalacot. akkor még volt szíve... | |
|
| |
Bella Swan
| |
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Nov. 11, 2010 9:52 pm | |
- jó estétet!
tudja valaki, hogy van a beton angolul? senki? vagy csak engem aggaszt ez a HATALMAS probléma? XD úgy látszik! www.http://szotar.sztaki.hu/angol-magyar ezen a liken keresd meg, én nagyon lusta vagyok |
|
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Nov. 11, 2010 9:33 pm | |
- jó estétet!
tudja valaki, hogy van a beton angolul? senki? vagy csak engem aggaszt ez a HATALMAS probléma? XD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Nov. 11, 2010 9:11 pm | |
| jó estétet! tudja valaki, hogy van a beton angolul? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Csüt. Nov. 11, 2010 11:49 am | |
| Valaki első játékomra ?? ^^. Tök mindegy a helyszín ... Lényeg hogy vámpír vagyok! |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Nov. 10, 2010 8:18 pm | |
- Miranda Volturi írta:
- én nekem kezdőt kéne írni xP
Szerintem nem kell elsietni. XD oksi,ma se lett belőle semmi... degázvagyok. a levegőbe ígérgetek, és most majdnem megígértem hogy holnap megírom, de inkább nem XD |
|
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Szer. Nov. 10, 2010 7:47 pm | |
| - Miranda Volturi írta:
- én nekem kezdőt kéne írni xP
Szerintem nem kell elsietni. XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |