| Itt beszélgessetek! | |
|
+41Jared Peller Jane Volturi Alice Cullen Jasper Hale Dorothy Shielhout Ivey Willard Gregory Adams Seth Clearwater Raven Campbell Brooklyn Dalton Ronald Halding Ryan Callaway Annabel Fox Conor McLeon Lisa Masen Ronald Royce Lacey Frewer Leah Clearwater Elena Stevens Embry Call Mary Fray David Leroy Melanie Rose Alec Audrina Stone Zach Brooke Caleb Gray Michelle Forbs Flora Anderson Katelyn Rose Dale Ashton Raleigh Robert Crage Liza Karorr Riley Biers Paul Moody Norina Hartley Austin Christopher Monsen Bella Swan Edward Cullen Alexis Lance Rosalie Hale 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 11:22 pm | |
| - Miranda Volturi írta:
- Cleo Stonne írta:
- Miranda Volturi írta:
- Cleo Stonne írta:
- halíííííííííííí
szia. ^^ mzu? áá...devárom a bírálááááást xdxd semmi. mértvárod?O.o mert mert kiváncsi vagyok, és játszani szeretnék :DD |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 11:18 pm | |
| - Cleo Stonne írta:
- Miranda Volturi írta:
- Cleo Stonne írta:
- halíííííííííííí
szia. ^^ mzu? áá...devárom a bírálááááást xdxd semmi. mértvárod?O.o |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 11:12 pm | |
- Cleo Stonne írta:
- halíííííííííííí
szia. ^^ mzu? áá...devárom a bírálááááást xdxd |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 11:08 pm | |
| - Cleo Stonne írta:
- halíííííííííííí
szia. ^^ |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 10:17 pm | |
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 9:07 pm | |
| - Austin Christopher Monsen írta:
- Miranda Volturi írta:
- - ne akard megtudni, én már láttam ilyet egy filmben és a végén le akarták vágni a malacot xD
-furcsa filmeket nézel XD - nem is igaz, benne Jane is és ott pátyolgatta a kismalacot. akkor még volt szíve... |
|
| |
Austin Christopher Monsen
Hozzászólások száma : 73 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 31 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 9:07 pm | |
- - ne akard megtudni, én már láttam ilyet egy filmben és a végén le akarták vágni a malacot xD
-furcsa filmeket nézel XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 9:04 pm | |
- Miranda Volturi írta:
- *leereszt, és újra emberi halmazállapota lesz. *
- Azt hiszem jobb így mindenkinek, nem bírnád elviselni a vékony hangomat... *gondolkodik, hogy az nem emberi forma-e inkább, és hogy ezt nem " " közé kéne-e írnia vajon XD* - én sok mindent elviselek, de egy héliumozott Volturi tag tényleg durva lehet. XD - ne akard megtudni, én már láttam ilyet egy filmben és a végén le akarták vágni a malacot xD |
|
| |
Hozzászólások száma : 73 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 31 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 9:02 pm | |
- *leereszt, és újra emberi halmazállapota lesz. *
- Azt hiszem jobb így mindenkinek, nem bírnád elviselni a vékony hangomat... *gondolkodik, hogy az nem emberi forma-e inkább, és hogy ezt nem " " közé kéne-e írnia vajon XD* - én sok mindent elviselek, de egy héliumozott Volturi tag tényleg durva lehet. XD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 9:01 pm | |
| - Paul Moody írta:
- Uhh... izéé... akkor majd elrendezem, hogy Rómában vesz egy házat és visszajön Forksba a cuccaiért...
De nem költözök szerintem egy ideig még vissza... (Ezt most Norie nevében írtam xD ) az tiszta jó! ?D csak hozz nekem valami szuvenírt onnan. XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 9:01 pm | |
- Miranda Volturi írta:
- Austin Christopher Monsen írta:
- Miranda Volturi írta:
- Miranda Volturi írta:
Ellieeeeeee! *rohan, nyakbaugrik* tudtam én! XD te engem le emósoztál. XD Ausztíííííííííííííííín *tolat, hanyattesik* xD *elterül rajta* *kilapul* xD *felpumpálja, hogy legyen teste*"Istenemre, mint egy guminő..." *egy nagy dagadt lufi lesz xD * "kösziszépen... xD" -Ó, miért nem héliumot raktam beléd! Most lehetnél rendes lufi! - "szívesen XD" *leereszt, és újra emberi halmazállapota lesz. * - Azt hiszem jobb így mindenkinek, nem bírnád elviselni a vékony hangomat... |
|
| |
Paul Moody
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 8:58 pm | |
| az alatt a pár hét alatt azért jöjjön majd el Forks-ba, mert nem tudom, hogy kerülhetnék EurópábaXD[/quote] Uhh... izéé... akkor majd elrendezem, hogy Rómában vesz egy házat és visszajön Forksba a cuccaiért... De nem költözök szerintem egy ideig még vissza... (Ezt most Norie nevében írtam xD ) | |
|
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 8:57 pm | |
- Miranda Volturi írta:
- Miranda Volturi írta:
Ellieeeeeee! *rohan, nyakbaugrik* tudtam én! XD te engem le emósoztál. XD Ausztíííííííííííííííín *tolat, hanyattesik* xD *elterül rajta* *kilapul* xD *felpumpálja, hogy legyen teste*"Istenemre, mint egy guminő..." *egy nagy dagadt lufi lesz xD * "kösziszépen... xD" -Ó, miért nem héliumot raktam beléd! Most lehetnél rendes lufi! - "szívesen XD" | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 8:55 pm | |
- Miranda Volturi írta:
- Miranda Volturi írta:
Ellieeeeeee! *rohan, nyakbaugrik* tudtam én! XD te engem le emósoztál. XD Ausztíííííííííííííííín *tolat, hanyattesik* xD *elterül rajta* *kilapul* xD *felpumpálja, hogy legyen teste*"Istenemre, mint egy guminő..." *egy nagy dagadt lufi lesz xD * "kösziszépen... xD" |
|
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 8:54 pm | |
- Miranda Volturi írta:
Ellieeeeeee! *rohan, nyakbaugrik* tudtam én! XD te engem le emósoztál. XD Ausztíííííííííííííííín *tolat, hanyattesik* xD *elterül rajta* *kilapul* xD *felpumpálja, hogy legyen teste*"Istenemre, mint egy guminő..." | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 8:54 pm | |
| - Anabella írta:
- Miranda Volturi írta:
Ellieeeeeee! *rohan, nyakbaugrik* tudtam én! XD te engem le emósoztál. XD Ausztíííííííííííííííín *tolat, hanyattesik* xD dehülyék wagytokXD Julcsa, nem taliztál azon az oldalonmég Gigiwel? neeeeeem xD az anyád a julcsa xD |
|
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 8:53 pm | |
| | |
|
| |
Norina Hartley
Hozzászólások száma : 35 Join date : 2010. Nov. 09.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 8:52 pm | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 8:52 pm | |
- Miranda Volturi írta:
Ellieeeeeee! *rohan, nyakbaugrik* tudtam én! XD te engem le emósoztál. XD Ausztíííííííííííííííín *tolat, hanyattesik* xD *elterül rajta* *kilapul* xD |
|
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 8:50 pm | |
Ellieeeeeee! *rohan, nyakbaugrik* tudtam én! XD te engem le emósoztál. XD Ausztíííííííííííííííín *tolat, hanyattesik* xD *elterül rajta* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 8:48 pm | |
Ellieeeeeee! *rohan, nyakbaugrik* tudtam én! XD te engem le emósoztál. XD Ausztíííííííííííííííín *tolat, hanyattesik* xD dehülyék wagytokXD Julcsa, nem taliztál azon az oldalonmég Gigiwel? |
|
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 8:45 pm | |
| - Norina Hartley írta:
- Drágám nem rohanok sehova! Mellesleg 4 karival, tanulás mellett nekem se lesz több időm!!
És szeressük a hosszú postokat, bár 10-15 sornál többet aligha írok!! xD majd én ráveszlek. de ez nálam hetekig is eltarthat. XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 8:44 pm | |
Ellieeeeeee! *rohan, nyakbaugrik* tudtam én! XD te engem le emósoztál. XD Ausztíííííííííííííííín *tolat, hanyattesik* xD |
|
| |
Norina Hartley
Hozzászólások száma : 35 Join date : 2010. Nov. 09.
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 8:43 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! Kedd Nov. 09, 2010 8:42 pm | |
| - Norina Hartley írta:
- szia Nona.
Jajj, de bírom mikor ezt a nevet használják!! xDD Ha gondolod velem is játszhatnáál majd ^^ Csak én Rómába leszek asszem.. xD Én is bírom a Nona nevet. Olyan szép Oké, csak készülj életed egyik leglassabb játékára. XD Ellieeeeeee! *rohan, nyakbaugrik* tudtam én! XD te engem le emósoztál. XD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Itt beszélgessetek! | |
| |
|
| |
| Itt beszélgessetek! | |
|