|
| Nappali | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Caleb Gray
Hozzászólások száma : 109 Join date : 2010. Nov. 22.
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Dec. 19, 2010 12:05 am | |
| - Na, jó tuti nem vagy átlagos de azt kétlem, hogy tudnád, hogy kell megnyerni a lottót. Vagy eddig nem említtetted, hogy a vízmozgatáson kívül van más képességed is? *Kérdeztem bár szinte biztos voltam benne, hogy nem ez a válasz.* - Hogy érted, hogy érezzem magam máris nyertesnek? *Értetlenkedtem de megfogtam a kezét és a hüvelykujjammal cirógatni kezdtem míg a válaszra vártam.* | |
| | | Michelle Forbs
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2010. Nov. 19.
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. Dec. 18, 2010 11:57 pm | |
| - Hát mert tudom, hogy kell. *Vigyorogtam rá* "Remélem Alice megteszi, ha nagyon kérem. Remélem" És jól érzed, már érezheted magad nyertesnek. Gratulálok! *Nyújtottam a kezem neki gratuláció gyanánt.* | |
| | | Caleb Gray
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. Dec. 18, 2010 11:54 pm | |
| - Igazad van. *Suttogta végül Michelle mire felsóhajtottam.* - Köszönöm. *Mondtam és megpusziltam a fejét.* - Nem baj, majd nyerünk neked Lottót. *Próbálta elviccelni. Röviden felnevettem majd kíváncsian néztem rá.* - Miért érzem úgy mintha ezt teljesen komolyan gondolnád? *Kérdeztem felvont szemöldökkel megnyomva az 'érzem' szót.* "Mintha az olyan könnyű lenne. Mintha tudná, hogy kell csinálni, hogy tutira nyerjek." *Gondoltam de magabiztosságot éreztem felőle."
| |
| | | Michelle Forbs
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. Dec. 18, 2010 11:49 pm | |
| - Mi? *Formáltam az ajkaimmal, de nem jött ki hang a torkomon. Kicsit belegondoltam, és hát igaza van.* "Hogyan is élhetne meg, ha nem így?" - Igazad van. *Suttogtam, mikor a távolba meredtem* - Nem baj, majd nyerünk neked Lottót. *Próbáltam elviccelni az egészet.* | |
| | | Caleb Gray
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. Dec. 18, 2010 11:31 pm | |
| "Én megkérdeztem... ő is megkérdezi. Ez logikus. Számolnom kéne ilyen dolgokkal..." - Öhm... nem, nem dolgozom akkor se, ha egy helyen maradok. Próbáltam de nem sült ki belőle semmi jó. Nem igazán tudtam legyőzni a vérszomjamat. *Feleltem feszengve.* - És akkor miből élsz? *Kérdezte meg Michelle.* "Hazudhatnék, de, ha később kiderülne az igazság és, hogy ráadásul még hazudtam is az sokkal jobban zavarná." - Az a helyzet, hogy... én... olyan vagyok mint Robin Hood. És... én vagyok a szegény. *Próbáltam körbeírni.* - Te lopsz? *Nézett rám meglepetten Michelle. Tudtam, ha lehetséges lenne most lángolna az arcom. A pillantása, a hangsúlya... teljesen elszégyelltem magam.* "De könyörgöm, hogy máshogy élnék, ha nem így. Képtelen vagyok arra, hogy más emberek körül dolgozzak. Muszáj ehhez folyamodnom... nekem se tetszik de nem látok más megoldást." - Igen, de... csak olyanoktól akiknek fel sem tűnik. Úgy értem tényleg csak az olyanoktól akik kőgazdagok és észre sem veszik ha elemelek néhány dollárt. *Próbáltam kimagyarázni és remélem Michelle nem ítél el teljesen.* - Ellie... tudom, hogy ez rossz de nem tudom másképp megoldani. *Tettem hozzá suttogva mikor egy ideig nem válaszolt.*
(tudom... xDD) | |
| | | Michelle Forbs
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. Dec. 18, 2010 12:24 am | |
| [Ó de kár, hogy nem tudok elaludni a karjaidban, mert szeretnék X D]
- Neked nincs munkád? *Kérdeztem meg kis idő múlva* Helyesbítek.. Amikor egy helyen maradsz valameddik, csinálsz valamit? Vagy nem..? A vér miatt? *Halmoztam el kérdésekkel*
| |
| | | Caleb Gray
| Tárgy: Re: Nappali Pént. Dec. 17, 2010 4:22 pm | |
| - Még szerencse. Egyelőre ez is bőven elég volt. *Mondtam mosolyogva miközben megkerestem a filmet.* - És még mit fogunk csinálni a maradék 8 órában körülbelül? *Kérdezte Michelle.* - Nem tudom. Bármit amit szeretnél. *Mondtam mosolyogva és elindítottam a filmet. Visszaültem mellé és az ölembe húztam úgy mint az előbb.* "Ha más nem is legalább ennyi jár nekem." | |
| | | Michelle Forbs
| Tárgy: Re: Nappali Kedd Dec. 14, 2010 12:30 am | |
| - Más még nem tudok mondani. Nem jut eszembe több. *Vigyorogtam rá* Nekem jó a Mr és Mrs Smith. *Mondtam* És még mit fogunk csinálni a maradék 8 órában körülbelül? *Kérdeztem meg* | |
| | | Caleb Gray
| Tárgy: Re: Nappali Kedd Dec. 14, 2010 12:25 am | |
| - Doktornő vagy? Ne már... titokban karate bajnok vagy, megnyerted az ötöslottót, doktornő vagy még valami érdekes? *Kérdeztem vigyorogva.* - Kedves doktornő nem hagyta kibontakozni Angelinát. *Feleltem tettetett felháborodással amikor láttam, hogy már a szereplőlista megy.* - Így meg kell néznünk még egy ilyen filmet. Mr és Mrs Smith? Azt mondtad az neked is tetszett. Megnézzük? *Kérdeztem.* "Nincs jobb ötletem mit csinálhatnánk most a filmezésen kívül. Ez eddig is olyan jó volt. Hozzám bújt és éreztem milyen elégedett így... velem."
(grat xD) | |
| | | Michelle Forbs
| Tárgy: Re: Nappali Kedd Dec. 14, 2010 12:11 am | |
| [Juhú! 100. postom : D]
*Megsimogatta az arcomat és megcsókolt.* - Tényleg igaz. Biztosra akartam menni. *Mondta mosolyogva és én is rávigyorogtam* - Na ugye! *Nevettem* Ó, és nem nővérke vagyok, hanem doktor.. Szóval ezentúl úgy kérem a szólítást, hogy Doktor [House X DDD] Michelle Forbs. *Vigyorogtam rá teli szájjal.* Csak hülyülök! *Legyintettem. A filmet a kis incidens közben sem állíottuk le, szóval már a szereplők nevét írta ki* Mi legyen a következő? Vagy mit csináljunk? *Kérdeztem* Van pontosaaan 10 órám míg Doktor Michelle Forbs munkába lép. *Mosolyogtam* | |
| | | Caleb Gray
| Tárgy: Re: Nappali Kedd Dec. 14, 2010 12:02 am | |
| - Én tényleg megnyertem az ötös lottót. Na gyere, érezd meg, hogy igazat mondok! Bezzeg ilyenkor nem használod ki, heh!*Mondta komolyan.* "Hülye lennék nem kihasználni..." *Gondoltam és végigsimítottam az arcán. Az állánál közelebb húztam magamhoz és lágyan megcsókoltam.* - Tényleg igaz. Biztosra akartam menni. *Mondtam mosolyogva.* - Csinos kis nővérke lehetsz. *Ugrattam és rávigyorogtam.* "Szép és okos... veszélyes... Még szerencse, hogy én még veszélyesebb vagyok." *Mosolyogtam magamban.* | |
| | | Michelle Forbs
| Tárgy: Re: Nappali Hétf. Dec. 13, 2010 11:55 pm | |
| *Mosolyogva megcsóváltam a fejem.* "Nem hiszi el, hogy megnynertem. Jó, igaz, hihetetlen.." - Én tényleg megnyertem az ötös lottót. *Mondtam hót komolyan* Na gyere, érezd meg, hogy igazat mondok! Bezzeg ilyenkor nem használod ki, heh! *Nevettem* És igen a kórházba. Néha besegítek, ha hiányzik az általános orvos. Tudod a magány hosszú idő, főleg ha előtted az egész öröklét. *Magyaráztam* | |
| | | Caleb Gray
| Tárgy: Re: Nappali Hétf. Dec. 13, 2010 11:50 pm | |
| - Akkor maradok. *Jelentette ki Michelle.* - De csak azért, hogy ne féljen a kicsi, okos fejed! *Túrt bele a hajamba.* "Tisztára mintha a kutyája lennék..." - Vau! *Ugattam mire nevetni kezdtünk.* - Pénzből meg nincs hiány. Megnyertem egyszer az ötös lottót. *Mondta komoly arccal mire nagyon megdöbbentem.* - Persze... Ez jó volt, majdnem elhittem. *Feleltem vigyorogva.* "És nem mondja... nem mondja... vajon azért mert ő még nem meri vagy nem is akarja?" *Gondoltam mikor Michelle épp, hogy csak válaszolt a célozgatásomra.* - A kórházban? *Visszhangoztam meglepetten.* - És mit csinálsz? Segítesz a vérvételnél? *Kérdeztem nevetve.*
| |
| | | Michelle Forbs
| Tárgy: Re: Nappali Hétf. Dec. 13, 2010 6:10 pm | |
| - Akkor maradok. *Jelentettem ki* De csak azért, hogy ne féljen a kicsi, okos fejed! *Túrtam bele a hajába, és megborzoltam, mint kutyákon a szőrt.* [saját: Nevetsz, ugye? X D] Nem dolgozok jelenleg semmit. Pénzből meg nincs hiány. Megnyertem egyszer az ötös lottót. *Vigyorogtam* Egy barátnőm segített. "Meg kell látogatnom Alice-t valamelyik nap." *Döntöttem el csendben, magamban.* - Elég idegesítő volt nem? Mármint egyértelmű, ha itt vagy velem, hogy... együtt vagyunk... és még így is képes volt arra, hogy a szemed előtt dugja le a nyelvét a torkomon. Ez sem tetszett gondolom. *Mondta fintorogva.* - Hát nem nagyon. *Ültem le a kanapéra újra és eszembe jutott valami* - Várj! *Fordultam felé* Mégis van dolgom holnap. Most jut eszembe. *Ráztam meg a fejemet rosszallóan.* "Jól van Michie, gratulálok." Segítenem kell a korházban. *Vigyorogtam, mert láttam Caleb döbbent arcát.* | |
| | | Caleb Gray
| Tárgy: Re: Nappali Hétf. Dec. 13, 2010 5:20 pm | |
| - Maradhatnál. *Mondtam és kicsit megszorítottam a kezét miközben rámosolyogtam.* - Persze csak, ha nincs jobb dolgod. Dolog. Dolgozol valamit egyébként? *Kérdeztem hirtelen.* - Igen, leszólt téged és eléggé rám mászott... *Mondtam fintorogva.* - Elég idegesítő volt nem? Mármint egyértelmű, ha itt vagy velem, hogy... együtt vagyunk... *Mondtam ki és felnéztem mit szól hozzá.* és még így is képes volt arra, hogy a szemed előtt dugja le a nyelvét a torkomon. Ez sem tetszett gondolom. *Ennél már nem is tudtam volna egyértelműbben célozni rá, hogy mondja ki amit szeretnék.* "Mondd, hogy nem tetszik, hogy kikezdtek a barátoddal. Mondd, hogy úgy tekintesz rám mintha a barátod lennék." | |
| | | Michelle Forbs
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Dec. 12, 2010 10:01 pm | |
| - Látod, lehet nem tudtad volna megütni. *Vigyorogtam rá.* Ezért elintéztem én. *Szünetet tartottam, miközben kérdezett* - De talán, ha itt maradnál és megnéznénk még néhány filmet az segítene, hogy ne haljak bele az aggódásba reggelre. *Mondta mosolyogva* - Hm, nem is tudom maradjak? *Nevettem* Hogy mi zavart benne? *Húztam fel a szemöldököm* Hát előszöris EZ-nek nevezett, aztán rádmászott, mint egy ... *elharaptam a mondat végét nehogy csúnyát mondjak* Úgy nem bírom az ilyeneket,mint amilyen az a csaj volt... *Magyaráztam* "Minden szavam igaz volt, amit mondtam" | |
| | | Caleb Gray
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Dec. 12, 2010 6:37 pm | |
| - Bocsánat, hogy nem hagytalak téged kibontakozni. De mit is csináltál volna? *Kérdezte Michelle.* - Hmm... nem is tudom. Ellenkezik az elveimmel, hogy nőket üssek meg de talán a lelkiismeretem megbirkózott volna azzal ha lekeverek ennek a csajnak egy pofont. *Mondtam vigyorogva miközben visszasétáltunk. Az ajtó előtt megálltam, Michelle is felmérte a helyzetet.* - Nem is tudom. Biztos nem fogok így nyuszikról és szivárványról álmodni mint általában. *Vigyorogtam rá.* - De talán, ha itt maradnál és megnéznénk még néhány filmet az segítene, hogy ne haljak bele az aggódásba reggelre. *Mondtam és kíváncsian vártam mit válaszol.* - Egyébként nagyon fura voltál az előbb. Nem gondoltam, hogy ennyire fel lehet téged húzni. Mi zavart annyira ebben a csajban? Hiszen nem is ismerted, nem? *Kérdeztem egy visszafojtott mosollyal.* "Lehet, hogy féltékeny volt. Legalábbis az én szemszögemből nagyon is annak tűnt. Ahogy leszedte rólam a csajt aztán elhajította..." | |
| | | Michelle Forbs
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Dec. 12, 2010 1:56 am | |
| *Mikor elintéztem a csajt Caleb akadozva megszólalt* - Öhm... tudod ez... nem gondoltam volna... *Rámosolyogtam* - Hát a vámpírerőt ki kell használni. Sőőőt még élveztem is. Nem nagyon használom a szupererőm, csak a futást, és mikor igen, az olyna jól esik. *Vigyorogtam, majd gyorsan váltottam arra a tényre, ami most inkább izgatott* Ez a csaj nem volt normális. Ki volt ez? *Kérdeztem meg* - Igazából fogalmam sincs... Még a nevét sem tudom. Az erdőben találkoztam vele először és most, hogy követett. *Válaszolta. Kicsit húztam a szám, majd odahívott magához és megölelt.* - Ne félj tőlem, csak néhanapján török ki! *Suttogtam a fülébe, majd felnevettem* Bocsánat, hogy nem hagytalak téged kibontakozni. De mit is csináltál volna? *Néztem bele a szemeibe, miközben felhúztam a szemöldököm. Visszamentünk a házba. Az ajtó kész káosz volt.* Hm.. azt hiszem, nem alszol ma nyugodtan. Nyitott ajtó... Hm... Bárki bejöhet! *Mosolyogtam* Nem is tudom, hogy nem remegsz már a félelemtől! *Nevettem* | |
| | | Caleb Gray
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Dec. 12, 2010 1:38 am | |
| *Becsuktam az ajtót de a csaj egyszerűen kettőbe törte és a nyakamba ugrott. A fülembe nyafogott valami hülyeséget mikor meglátta Michelle-t miközben a mellkasom simogatta. Michelle egy hirtelen mozdulattal szó szerint letépte rólam a csajt és elhajította. Tátva maradt a szám pedig ez még semmi volt. Michelle teljesen szétszedte. Tombolt a dühtől. A másiknak esélye sem volt. Mikor a csaj elrohant Michelle rám nézett.* - Öhm... tudod ez... nem gondoltam volna... *Kezdtem akadozva.* - Komolyan félek tőled. *Mondtam egy kis nevetéssel.* - Ez a csaj nem volt normális. Ki volt ez? *Kérdezte Michelle.* - Igazából fogalmam sincs... Még a nevét sem tudom. Az erdőben találkoztam vele először és most, hogy követett. *Magyaráztam. Láttam, hogy Michelle még mindig mérges.* - Hé, gyere ide. *Mondtam és megöleltem.* - Ahogy mondtad őrült a csaj. Nem érdemes miatta izgatnod magad. Szépen elintézted. Csak azt sajnálom, hogy nem hagytál engem is kicsit beleavatkozni. *Mosolyogtam rá.* - Menjünk vissza, rendben? *Kértem és megfogtam a kezét és visszamentünk a házba.* - Szép az ajtó. *Mondtam fintorogva.* "Teendők holnap: nagymosás, ajtójavítás." *Egészítettem ki a programot.* | |
| | | Michelle Forbs
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Dec. 12, 2010 1:23 am | |
| "Akkor ki ez a csaj?" *Még mindig a kanapé mellett álltam, mikor Caleb kinyitotta az ajtót, és egy vámpírlány elég kívánatos hangon kezdett el beszélni vele.* -Jaj, cica azt hitted nem talállak meg? Elég sok szagnyomot hagytál... gondolom véletlenül.*Nyávogta. Mikor Caleb rá akarta csukni az ajtót, a szemét dög, széttörte azt, és Caleb nyakába ugrott.* "Mintha én nem lennék itt, remek. Ott termettem Caleb mellett.* - Na ide...*Kezdtem volna bele, de a fruska rám sem figyelt, csak Calebet próbálta levenni a lábáról.* - Tudod, én többet adhatok neked, mint ez itt. *Mondta utálkozó éllel a hangjában az ez szót, ami rám vonatkozott. Végigsimított a kezével Cale mellkasán* - Ó, cica talán rám az ez szót nem kellene használni. *Szedtem le Calebről, és a kert másik végébe hajítottam. Felállt és a mellkasából egy morgás tört elő* Lássuk mit tudsz! *Húztam fel a szemöldököm, mire nekem indult.* Nem kéne! *Figyelmeztettem és jó hasba rúgtam.* Szépen kotródj innen, és legközelebb gondold meg kit nevezel te EZ-nek! *Kiabáltam, az elrohanó alak után* "Őrült." *Egész végig próáltam azt tettetni, hogy nem a féltékenység miatt tanítottam móresre, hanem mert féltettem az egómat, ami nagyon nincs.* | |
| | | Caleb Gray
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Dec. 12, 2010 1:06 am | |
| - Nem. Nincs igazad. Te nem voltál hibás és addig fogom ezt ismételgetni míg el nem fogadod te is. És úgysem bírod ki nélkülem 24 óráig... *Mondtam vigyorogva.* - De ha te mégis én nem. Szóval ott fogok ülni a házad ajtajában míg meg nem unod és beengedsz. *Mondtam és komolyan is gondoltam.* "Nem fogom hagyni, hogy egy csepp bűntudata legyen amiatt ami teljes mértékben az én hibám volt és azt se, hogy kizárjon az életéből." *A gondolataimból egy sürgető dörömbölés riasztott fel. Ideges lettem mikor felismertem a hangot.* - Mondd azt, hogy van egy nővéred. *Mondta szinte könyörgőn Michelle. Megráztam a fejem és az ajtóhoz léptem.* "Mi a francot keres ez itt?" *Gondoltam mikor kinyitottam az ajtót és a lány volt az erdőből.* - Mit akarsz? *Kérdeztem hűvösen.* - Jaj, cica azt hitted nem talállak meg? Elég sok szagnyomot hagytál... gondolom véletlenül. *Felelte kihívóan olyan hanggal ami arra utalt, hogy egyáltalán nem gondolja, hogy véletlen lett volna.* - Igen, teljesen véletlen volt. *Feleltem és már be akartam volna zárni az ajtót mikor Michelle megjelent mögöttem.*
(huhh ez gonosz volt... de ötletes xD) | |
| | | Michelle Forbs
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Dec. 12, 2010 12:28 am | |
| - Ah... *Forgattam a szemeimet* Ha még egyszer felhozod ezt, akkor... akkor... *Kerestem valami jó indokot* ... nem látsz 24 óráig. Na, ehhez mit szólsz? *Húztam fel a szemöldököm* Mindketten nem gondolkodtunk, ennyi az egész. *Mondtam, mikor kopogtattak az ajtón* - Hééé engedj már be! Tudom, hogy itthon vagy! *Dörömbölt az ajtón egy lány. Kérdő tekintettel néztem Calebre, aki elég bosszúsnak látszott.* - Mondd azt, hogy van egy nővéred... *Reménykedtem* [Csak azért, hogy ne menj el olvasni ] | |
| | | Caleb Gray
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Dec. 12, 2010 12:18 am | |
| - Na, hadd csináljam én! *Ajánlotta fel Michelle amin nagyon meglepődtem.* "Ne!" *Akartam tiltakozni egy pillanatig de féltem, hogy megbántom.* - Tudod vámpír létedre elég béna vagy. *Mondta miközben megbökött.* - Köszönöm. *Válaszoltam az ingre és a beszólásra is kissé fura hangsúllyal.* - Gumilabda? *Horkantam fel majd elnevettem magam. A nevetésem mosollyá szelídült mikor megsimogatta az arcom. Felvettem a testtartása tükörképét és az arcára tettem a kezem. Boldog volt és nagyon nem akartam ezt elrontani.* - Te pedig nagyon kedves. Köszönöm, hogy hajlandó voltál még egy esélyt adni nekem mikor olyan hülye voltam. *Mondtam halkan, mélyen a szemébe nézve.* | |
| | | Michelle Forbs
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. Dec. 11, 2010 11:59 pm | |
| *Láttam, hogy nem megy neki nagyon ez az inggombolás.* Na, hadd csináljam én! *Vigyorogtam. Elkezdtem újra gombolni az ingét.* Tudod vámpír létedre elég béna vagy. *Böktem meg a hasát nevetve, mikor végeztem a gombokkal.* Meg pattogsz, mint egy gumilabda. *Vigyorogtam, és megsimítottam az arcát.* De nem baj, vicces vagy! *Mosolyogtam* | |
| | | Caleb Gray
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. Dec. 11, 2010 11:54 pm | |
| - Persze. Tudom, hogy nem úgy értetted. Én sem úgy értettem. *Magyaráztam és lekaptam a pólómat.* - Egy pillanat. *Mondtam és láttam, hogy Michelle végigmér. Bedobtam a koszos pólót a fürdőszobába a többi tetejére.* "Remek. A holnapi program: nagymosás." *Átvágtam a nappalin és kerestem egy pólót a szobámban ami tényleg tiszta volt. Visszamentem és leültem Michelle mellé aki mosolyogva megpaskolta maga mellett a helyet.* - Remélem most már mindennel elégedett vagy. *Mosolyogtam rá.* - Öhm... nem egészen. Félregomboltad az ingedet. *Vigyorgott rám. Lenéztem a pólómra.* "Tényleg. Annyira siettem vissza, hogy nem is figyeltem rendesen." *Kigomboltam az inget és újra kezdtem a gombolást, de újra összekevertem a dolgokat.* "Na, jó már egy inget sem tudok begombolni a jelenlétében..." | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nappali | |
| |
| | | | Nappali | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |