|
| Főút | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Liza Karorr
Hozzászólások száma : 132 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : midnenhol
| Tárgy: Re: Főút Szomb. Nov. 20, 2010 2:19 pm | |
| -Jól van, élvezd ki.De ne feledd, mikor meg tudtad, hogy mi vagyok, azt mondtad, hogy te soha nem lennél olyan szörny, aki embert ölne...*Mondtam, majd hátat fordítottam neki, és lassan sétálni kezdtem.Nem voltam hajlandó végig nézni, hogyan hívja magára a Volturi figyelmét.Ez az a szörny Riley.* -Ezért nem akartam belőled vámpírt csinálni.*Mondtam neki hátat fordítva, miközben mentem.* | |
| | | Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Főút Szomb. Nov. 20, 2010 2:14 pm | |
| *vicsorogtam majd megint kitéptem a kezem a szorításából* -Legalább hagy élvezzem ki! *förmedtem rá, és a hátamra kaptam az újabb hullát* | |
| | | Liza Karorr
Hozzászólások száma : 132 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : midnenhol
| Tárgy: Re: Főút Szomb. Nov. 20, 2010 2:12 pm | |
| *Utána futottam újra, és most jó erősen lefogtam, teljes erőből, és most nem tudott szabadulni.* -Ne csináld Riley, feltűnő.Ne tedd ezt...Ne akard, hogy meg öljelek.....*Mondtam halkan, majd lassan el engedtem.* -Legyél az a Riley, akit annyira kedvelek...*Kérdetem.* | |
| | | Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Főút Szomb. Nov. 20, 2010 2:10 pm | |
| -Amelyik megtudja nem is lesz lehetősége továbbadni. *kirántottam a kezem a szorításából és futottam tovább majd egy újabb járókelővel végeztem* | |
| | | Liza Karorr
| Tárgy: Re: Főút Szomb. Nov. 20, 2010 2:00 pm | |
| *Riley elrohant.Én utána....Szerencsére sikerült elkapnom a kezét.* -Ésszel, ha nem muszáj, nem kell minden embernek tudnia, mi vagy!*Mondtam mélyen a szemébe nézve.* | |
| | | Robert Crage
Hozzászólások száma : 65 Join date : 2010. Nov. 02.
| Tárgy: Re: Főút Szer. Nov. 17, 2010 9:07 pm | |
| -Basszus. *Mondtam mosolyogva amikor közölte velem azt, hogy elhajtottam a tánciskola előtt nagy fékezés után az út kellős közepén megfordultam a kocsival és a suli melletti úton parkoltam le. Majd kipattantam a kocsiból és ajtót nyitottam Melanie-nak. Elindultunk tehát egymásba karolva a tánciskolába ahol már hallottuk a lágy zenéket. Szerencsére nem voltunk kevesen de nem is túl sokan. Mondhatom úgy is, hogy kellemes volt a társaság. Foglaltam is gyorsan egy asztalt ahova mind a ketten leültünk egymás mellé majd az asztalra kikészített jégkockatartóban lévő pezsgőt kibontottam majd töltöttünk mind a kettőnknek. Koccintottunk és elkezdtünk iszogatni.* -Kellemes a hangulat. *Tettem hozzá mosolyogva.* | |
| | | Melanie Rose
Hozzászólások száma : 40 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Főút Kedd Nov. 09, 2010 8:25 pm | |
| - Nyugi nem lesz gond. Gyerekkoromban jártam arra, majd mondom merre menj. *nyugtattam meg, majd hátradőltem az ülésen és csak bámultam ki a kocsiból. Robert bekapcsolta a zenét és úgy vezetett. Egész úton Forksig csendbe voltam, csak amikor elérkeztünk a főút azon elágazásáig, ahol le kell kanyarodni akkor szólaltam meg.* - Itt jobbra és a következő elágazásnál balra. Ott lesz az utca végén. *mondtam mosolyogva, miközben figyeltem az utcán sétáló embereket. Idős bácsikat és néniket, ahogy egymás kezét fogva birkóznak meg az úttal, összeölelkező párokat, egy nagy családot a virgonc gyerekekkel és egy fiatal párt babakocsival.* "Milyen fiatalok és mégis gyereket vállaltak."*hirtelen tört rám az érzés. Vágyódtam egy olyan pici iránt, akit a karjaimba tarthatok, dédelgethetek, vigyázhatok rá amíg fel nem nő.* - Min gondolkozol?*bökött meg Robert, amikor észrevette, hogy nagyon bámulok kifele. Megráztam a fejem és ránéztem.* - Á, semmin. Csak azon, hogy milyen is lehet szülőnek lenni.*mondtam mosolyogva, de még mielőtt reagálhatott volna észrevettem hol vagyunk.* - Nem mellesleg most hajtottál el a tánciskola előtt. *jegyeztem meg nevetve, mire Rob nagyot fékezett és megfordult az úton. Nevetve kapaszkodtam meg az ajtóban, majd amikor leparkoltunk kikapcsoltam az övet és vártam. Robert is így tett, majd kiszállt a kocsiból és kinyitotta nekem is az ajtót. Elfogadtam a felém nyújtott kezét és mosolyogva kiszálltam a járműből. Miután bezárta az autót belekaroltam és elindultunk be a tánciskolába, ahonnan már lágy zene dallamai szűrődtek ki.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Főút Pént. Nov. 05, 2010 6:35 pm | |
| *Kitértem a főútra, majd össze vissza kezdtem futni.Nagyon összezavarodtam, majd nagy levegőt vettem, és Port Angeles felé vettem az irányt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Főút Pént. Nov. 05, 2010 6:35 pm | |
| *A zsebemben csörögni kezdett a telefon.Becca volt az.Felvettem:* -Helló Becca!!*Köszöntem.*-Nem, nem ébresztettél föl...*Nevettem.*-Miújság?*Kérdeztem vidáman.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Főút Pént. Nov. 05, 2010 6:34 pm | |
| *Futva jöttem La Pushból ide, nem volt kedven egy farkassal sem találkozni.* |
| | | Admin Admin
Hozzászólások száma : 134 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Főút Hétf. Nov. 01, 2010 3:40 pm | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Főút | |
| |
| | | | Főút | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |