| Erdő | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erdő Pént. Nov. 19, 2010 7:54 pm | |
| *A háttérbe szorultam, hisz nem nagyon ismertem az embereket. ém aikor ez egyik embernek fájni kezdett a feje, úgy döntöttem talán nekem is hozzá kéne szólnom.* -Szerintem is jobb lenne ha hazamennél. Ez nem néz ki túl jól *mondtam neki az én különleges 'mindent leszarok' hangnememben.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erdő Pént. Nov. 19, 2010 7:28 pm | |
| -Mivan?*Kérdeztem idegesen.Veszélyeset.* -Veszélyeset?Megőrültél?*Kérdeztem mérgesen...* |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Erdő Pént. Nov. 19, 2010 3:34 pm | |
| -Nem! *mondtam határozottam* "nehogy már egy lány parancsoljon nekem." -Unatkozom, és szeretnék valami veszélyeset csinálni.*mondom vigyorogva* | |
|
| |
Liza Karorr
Hozzászólások száma : 132 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : midnenhol
| Tárgy: Re: Erdő Csüt. Nov. 18, 2010 9:43 pm | |
| -Mit csináljak, fél tőlem!*Mondtam én is aggódóan.* -Hát, mit csináljak veled te...*Mondtam halkan, szinte magamnak.* -Riley, haza kéne menned!*Jelentettem ki, majd elé álltam.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erdő Pént. Nov. 12, 2010 5:55 pm | |
| -Liza, csinálj valamit, vámpír vagy!*Mondtam aggódóan.* -Nem akarsz beteg lenni, ugye?!*Kérdeztem ijedten.* |
|
| |
Riley Biers
Hozzászólások száma : 223 Join date : 2010. Nov. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Kiszámíthatlan. Össze-vissza rohangál.
| Tárgy: Re: Erdő Pént. Nov. 12, 2010 3:42 pm | |
| -Ugyan már. Amúgy is ez az én dolgom. *mondtam gyorsan, és leültem az egyik fa alá és fogtam a fejem mert hirtelen iszonyatosan fájni kezdett*
| |
|
| |
Liza Karorr
Hozzászólások száma : 132 Join date : 2010. Nov. 02. Tartózkodási hely : midnenhol
| Tárgy: Re: Erdő Pént. Nov. 12, 2010 11:05 am | |
| -Az kéne...Beteg leszel!*Mondtam Rileynak egy kicsit én is aggódva.Nagy hülyeségeket tud csinálni...*
[Tyler élsz? xD]
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erdő Pént. Nov. 05, 2010 5:48 pm | |
| -Ja.Csak Te nem.Haza kéne menned!Ez nem lesz jó.*Kezdtem el újra az anyáskodást.* |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Erdő Pént. Nov. 05, 2010 5:48 pm | |
| -És most mindenki örül. Szuper.*mondtam kifújva a levegőt, majd kicsit arrébb álltam, és véletlenül tüsszentettem egyet* "most már tuti megfáztam... ez olyan ciki.." | |
|
| |
Liza Karorr
| Tárgy: Re: Erdő Pént. Nov. 05, 2010 5:47 pm | |
| -Tessék Riley!*Szuszpgtam halkan neki.Majd Lexana hirtelen valami öröm ünnep hangulatában vígan érezte magát.* -Ennyi, tessék.*Szuszogtam ismét Rileynak.Közben Tyler mosolyogva figyelt minekt.* -Annak örülök, Lexy.*Mondtam mosolyogva.*
[s.:Szerintem meg kéne várni Tylert is!! xD ] | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erdő Pént. Nov. 05, 2010 5:46 pm | |
| -Mert akkor Robert is ott volt....*Mondtam szomorkásan.*"Hogy nekem semmi sem jön össze..."*Majd valami nyugodtságot éreztem, olyant, hogy már nem féltem.* -Hú, most sem félek!*Mondtam vígan.* |
|
| |
Riley Biers
| Tárgy: Re: Erdő Pént. Nov. 05, 2010 5:46 pm | |
| -A Discoban még úgy láttam cseppet sem félsz tőlük... Nem fognak bántani.*mondtam meggyőzően neki* "Liza nekem amúgy van ilyen lenyugtatós képességed? azt mondtad mindenre képes vagy. Akkor most mutasd meg!"*szóltam gondolatban Lizához* | |
|
| |
Rosalie Hale
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2010. Nov. 01. Age : 109 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Erdő Hétf. Nov. 01, 2010 4:02 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Erdő | |
| |
|
| |
| Erdő | |
|